פורסם 2005 בינואר 2120 שנים שלום לכולם יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 בחדר עם רסיבר שמתחבר אנלוגית למחשב לכרטיס קול קריאטיב 5.1 רגיללפניי כשנה בערך התעצבנתי על הצורה שבה הסאב עובד (היה לי חלש מדיי)וחיפשתי תוכנה שתגביר לי את היציאה של הסאב בנפרדלא זוכר בדיוק איך אבל מצאתי את kx projectשזה מחליף את הדריבר של הכרטיס קול שלי ונותן לו mixer שונה משלו עם אפשרות לשליטה על כל ערוץ בנפרד...רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כמו ה kx projactשמספקות גם דרייבר וגם מיקסר שמאפשר שליטה בכל ערוץ בנפרד ושאר אפשרויות מגוונות(לא מחייב גם דרייבר)תודה לעוזרים
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים במקרה של קריאטיב, ברוב הכרטיסים הדרייבר עצמו מספק הפרדה לכל ערוץ. בסראונד מיקסר ישנה לשונית נוספת שבה יש עוצמה נפרדת לכל ערוץ.Anatoli.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר תבדוק את זה שנית כי בכרטיס שלי זה לא קיים בגלל זה חיפשתי פתרון ומצאתי את kx
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים בכרטיס שלי אודיג'י 2זדאס, זה קיים. הייתי מציע לך לעדכן דרייבר, יכול להיות שזה יעזור לך.Anatoli.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר כפי שאמרתי לי יש כרטיס 5.1 רגיל של קריאטיבוגם בדרייבר המעודכן שלו זה לא קייםבכל אופן זאצ לא הייתה השאלה שלי השאלה שלי מופנית למי שמכיר את ה kx projectאו ישומים דומים ויכול לעדכן אותי תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.