עבור לתוכן

אני מחפש נגן mp3 Disk On Key שאפשר לטעון אותו דרך חיבור ישיר לחשמל או USB...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן עם 1GB ואני שונא להחליף ולקנות בטריות חדשות, זה נורא מעצבן. האם ישנם נגני USB Mp3 שאפשר לטעון אותם ישר מ-USB?

דרך אגב, האם התצוגה ברוב הנגנים האלה טובה? קל לנווט בין תיקיות וכל זה?

פורסם
  • מחבר

הנגן ששמת אליו לינק באמת מתאים לכל הדרישות שלי והוא נראה לי מצוין, אם כי הייתי מעוניין קודם כל לקבל חוות דעת של חברי הפורום.

מה אתם חושבים? שווה 900 ש"ח (כולל משלוח)?

פורסם

אם כבר אתה מתכנן לקנון דבר כזה ב900 שקל,

למה לא לקנות את הipod mini 4 GB ב1400 שקל....?

פורסם
  • מחבר

להבא תקרא לפחות את ההודעה הראשונה לפני שאתה מגיב.

אין כסף.

תודה!

פורסם

בתור אחד שקנה גם בדיוק אחד כזה (Xuke MP600 1giga) אני יכול להגיד לך שהוא חיה ותותח-על ברמות לא נורמליות

אבל אם אתה מחפש מחיר טיפה יותר זול ולא חשוב לך ככ איכות טובה לעומת מדהימה של מסך, גם ה-MP500 היא בחירה מעולה... תתחדש!

פורסם

למה להמליץ על חרא של מוצר כשיש ב 1200 שקל את ה RIO CARBON שהוא יותר קטן, יותר נפח (5GB), יותר זמן בטרייה (פי 2 וחצי) ???

אני לא מאמין שיש אנשים שעדיין חיים בסרט של ה IPOD MINI...

פורסם
  • מחבר

אני מתעניין בנגן הזה, ביחוד בזכות היכולת שלו להציג שמות שירים בעברית. האם שווה להוציא עליו 900 שקל? זה המחיר כולל משלוח.

האם הייתם קונים את זה, או נגן אחר (בטווח המחירים הנתון)? אם נגן אחר, אז איזה?

תודה

פורסם

הדגם הזה טוב יותר, ושווה לך להשקיע עוד 150 שקל ולקחת אותו:

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&brand=STORM_BLUE

בין השאר היתרון שלו על ה-MP500 הוא זמן סוללה ארוך יותר, משום שמדובר במסך OLED ולא LCD, כך שהמסך צורך פחות חשמל

יש בו אפשרויות שלא קיימות בדגם ההוא כמו חיבור line out וחיבור חיצוני למיקרופון, החיבור usb שלו נשלף, והמסך הוא 4 שורות ולא 3

בסך הכל שניהם טובים לדעתי

תעשה את השיקולים שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים