עבור לתוכן

התלבטות אחרונה לפני הזמנה בין 6800gt vs x800xt and x800pro אנא כנסו

Featured Replies

פורסם

סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן :

כאשר בודקים את ה- fps

(frame rate per second )

המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt.

אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים

ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו

(דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי).

כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש בו יותר לאורך זמן בעותיד עדיין לקבל תוצאות סבירות.

בנוסף לכך אם ניכנסים לעובי הקורה ובודקים גם את ה-fps המינימלי (רק מספר מצומצם של אתרים רציניים טורחים בכלל לבצע בדיקה חשובה זו ) בסצינות עמוסות גרפית מגלים ש ה-gt מספק כמעט תמיד fps מינימלי גבוהה משמעותית מ ה-xt.

כול זה נכון שבעתיים לגבי x800 pro שיקר יותר ב-300 שח מ ה-gt.

בשורה התחתונה ניראה לי שנכון לרגע זה ה-gt הוא הכרטיס שנותן מצד אחד את יחס התועלת\מחיר הטוב ביותר לגיימר הרציני ובנוסף מבטיח לספק תוצאות סבירות גם בעתיד תוך התפשרות מועטה על רזולוציה פילטרים ועומק צבע.

חשוב לי לדעת אם אתם מכירים אתר או חנות שמוכרים את הכרטיס הזה בפחות מ-2300 שח

אם כן אנא תנו שם או לינק.

האם מישהוא כאן מצליח להריץ את ה-6800gt עם הספק כוח hec 300w שמגיע מובנה במארז compucase 6a19 ?

האם ניסיון להפעיל את הכרטיס מסך הזה עם הספק של hec עלול ליגרום נזק לכרטיס המסך או ללוח האם או לספק עצמו או שבסך הכול הכרטיס מסך לא יעבוד או יגרום לשגיאה לא מזיקה בזמן עליית מערכת ההפעלה?

פורסם

בתור אחד שיש לו 6800GT אני חושב שהכרטיסים האלו פשוט יקרים מדי!!!

אם הייתי קונה היום הייתי הולך על ה6600GT שהוא הרבה הרבה יותר משתלם, אמנם 25% פחות ביצועים אבל יותר מחצי מחיר.

פורסם
  • מחבר

FunkZor

האם אתה מצליח להריץ את farcry, doom , halflife2 בהגדרות הכי גבוהות (ללא הפילטרים של anti-aliasing ,aistrofic )

וברזולוציה של 1600x1200 ועדיין לקבל frame rate סביר שאפשר לשחק בו ?

פורסם

בתור אחד שיש לו 6800GT אני חושב שהכרטיסים האלו פשוט יקרים מדי!!!

אם הייתי קונה היום הייתי הולך על ה6600GT שהוא הרבה הרבה יותר משתלם, אמנם 25% פחות ביצועים אבל יותר מחצי מחיר.

בהחלט לא! ה6600GT לא מתאים לגיימר רציני...  :screwy:

הוא לא מתמודד טוב עם רזולוציות גבוהות ופילטרים.. :smile1:

כמעט בלתי שחיק לשחק איתו על 1200X1024 ופילטרים עד הסוף (בעיקר בגלל שיש לו רק 8 צינורות עיבוד ורק 128 ביט רוחב פס)..

אז אם אתה קורא לעצמך גיימר, ויש לך דרישות גבוהות מהכרטיס שלך, אז אתה תצטרך לפחות 6800NU, רצוי 6800GT.

וכמובן שבקרב 6800GT vs X800PRO ה6800GT חזק/עדיף טוב יותר או איך שלא תקרא לזה..

ואתה יכול גם להריץ חיפוש חיפוש, התנהלו כ"כ הרבה וויכוחים על זה.

פורסם

תגיד, אתה אחוז דיבוק בנושא הזה, נכון?

כמה ת'רדים אתה כבר מסוגל לפתוח?

הרצת חיפוש לת'רדים שלך פעם?

אתה סתם מעורר פה ויכוחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים