עבור לתוכן

צריך מחשבון ללימודי הנדסה

Featured Replies

פורסם

כן, זה זה, השאלה שוב מה אתה צריך... יחסית לתחרות היום הוא די חסר-פונקציות, אבל בפועל הוא עדיין מחשבון מעולה...

אני קניתי אותו לפני 16 שנה FX-5000, ועד היום הוא עוזר.. (בשביל שאר הדברים הרציניים אני משתמש ב MATHEMATICA על המחשב).

• תגובות 34
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אין לו מטריצות מרוכבים וכו - אז לא ברור לי למה הוא כל כך יקר .

פורסם

חוץ ממספרים מרוכבים וקבועים פיסקאליים, אני לא רואה שום יתרון למחשבון לא גרפי יקר על מחשבון פשוט...

מטריצות ממש מעצבן לעשות במחשבון שכזה, נגזרת קל לעשות לבד ואינטרגלים שקשה לעשות לבד, סביר להניח שגם מחשבון לא יצליח

פורסם

האמת מטריצות לא ממש קשה לעשות וקבועים פיזיקליים ממש עוזרים במיוחד בפיזיקה קוונטית

פורסם

ניסתי ולא אהבתי

קבועים פיסקלים אפשר להכניס גם למחשבון פשוט- לרובם יש 5-6 תאים של זיכרון

פורסם
  • מחבר

100 שקל למחשבון זה לא יקר (לדעתי לפחות).

בכל מיקרה המחשבון שיש לי כרגע הוא CASIO 82 שורה אחת מהיסודי - להחליף אותו למשהו יותר פונקציונלי אני פשוט חייב.

פורסם

אם אתם עושים הרבה חישובים מסובכים, למה פשוט לא להשתמש במחשב?

פורסם
  • מחבר

יש איסור להכניס לפטופ למבחנים משום מה.

פורסם

לי יש TI-89 גרפי שיש לו הכל (ומה שאין לו אפשר להוריד הרחבות שמכילות את מה שחסר)

במבחנים במתמ' במילא אסור מחשבון, במעבדות ופרויקטים מותר גרפי, רק במספר ממש קטן של קורסים אסור גרפי ומותר רק רגיל, ואז או שיש את הקבועים בדף נוסחאות, או שאני מכניס אותם לזיכרון של המחשבון

פורסם

לי יש TI-89 גרפי שיש לו הכל (ומה שאין לו אפשר להוריד הרחבות שמכילות את מה שחסר)

במבחנים במתמ' במילא אסור מחשבון, במעבדות ופרויקטים מותר גרפי, רק במספר ממש קטן של קורסים אסור גרפי ומותר רק רגיל, ואז או שיש את הקבועים בדף נוסחאות, או שאני מכניס אותם לזיכרון של המחשבון

ראית את הלינק שהבאתי ל OVERCLOCK למחשבוני TI ? ניסית ? :)

פורסם
  • מחבר
במבחנים במתמ' במילא אסור מחשבון

באת"א מותר מחשבון במבחנים רק לא גרפי.

פורסם

בטכניון אסור מחשבון בכל הקורסים במתמ'...

פורסם
  • מחבר

כולל מבחנים בחדווא ????

פורסם

DUH', מה נראה לך ?!?!?

גם במת"מ אצל קמחי אסור...

מבחיני חדו"א בטכניון וגם באוניבריסטאות בוחנות את הידע שלך בנושא חדו"א, לא את יכולת החישוביות שלך... (בד"כ שואלים שאלות קצה על כל מני מצבים, שהחישובים שלהם לא רציניים).

פורסם
  • מחבר

לי יש מבחן בחדווא 1 בשבוע הבא וכמו שאמרתי מותר מחשבון לא גרפי.

מי זה קמחי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים