פורסם 2005 בינואר 2120 שנים כן, זה זה, השאלה שוב מה אתה צריך... יחסית לתחרות היום הוא די חסר-פונקציות, אבל בפועל הוא עדיין מחשבון מעולה...אני קניתי אותו לפני 16 שנה FX-5000, ועד היום הוא עוזר.. (בשביל שאר הדברים הרציניים אני משתמש ב MATHEMATICA על המחשב).
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים חוץ ממספרים מרוכבים וקבועים פיסקאליים, אני לא רואה שום יתרון למחשבון לא גרפי יקר על מחשבון פשוט...מטריצות ממש מעצבן לעשות במחשבון שכזה, נגזרת קל לעשות לבד ואינטרגלים שקשה לעשות לבד, סביר להניח שגם מחשבון לא יצליח
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים האמת מטריצות לא ממש קשה לעשות וקבועים פיזיקליים ממש עוזרים במיוחד בפיזיקה קוונטית
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים ניסתי ולא אהבתיקבועים פיסקלים אפשר להכניס גם למחשבון פשוט- לרובם יש 5-6 תאים של זיכרון
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר 100 שקל למחשבון זה לא יקר (לדעתי לפחות). בכל מיקרה המחשבון שיש לי כרגע הוא CASIO 82 שורה אחת מהיסודי - להחליף אותו למשהו יותר פונקציונלי אני פשוט חייב.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים לי יש TI-89 גרפי שיש לו הכל (ומה שאין לו אפשר להוריד הרחבות שמכילות את מה שחסר)במבחנים במתמ' במילא אסור מחשבון, במעבדות ופרויקטים מותר גרפי, רק במספר ממש קטן של קורסים אסור גרפי ומותר רק רגיל, ואז או שיש את הקבועים בדף נוסחאות, או שאני מכניס אותם לזיכרון של המחשבון
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים לי יש TI-89 גרפי שיש לו הכל (ומה שאין לו אפשר להוריד הרחבות שמכילות את מה שחסר) במבחנים במתמ' במילא אסור מחשבון, במעבדות ופרויקטים מותר גרפי, רק במספר ממש קטן של קורסים אסור גרפי ומותר רק רגיל, ואז או שיש את הקבועים בדף נוסחאות, או שאני מכניס אותם לזיכרון של המחשבון ראית את הלינק שהבאתי ל OVERCLOCK למחשבוני TI ? ניסית ?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר במבחנים במתמ' במילא אסור מחשבוןבאת"א מותר מחשבון במבחנים רק לא גרפי.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים DUH', מה נראה לך ?!?!?גם במת"מ אצל קמחי אסור...מבחיני חדו"א בטכניון וגם באוניבריסטאות בוחנות את הידע שלך בנושא חדו"א, לא את יכולת החישוביות שלך... (בד"כ שואלים שאלות קצה על כל מני מצבים, שהחישובים שלהם לא רציניים).
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר לי יש מבחן בחדווא 1 בשבוע הבא וכמו שאמרתי מותר מחשבון לא גרפי.מי זה קמחי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.