עבור לתוכן

מסך LCD חדש +כרטיס מסך חדש.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש הרבה שאלות על מסכי LCD מה לקנות רציתי לצרף את השאלה ולתאר את הצורך שלי ואולי תתפרו לי מסך בבקשה.

המחשב ישמש בעיקר לגלישה , קריאה וכתיבת מסמכים , יש לי כמה קבצי MPEG שאני רואה באופן קבוע ושלא תהיה בעיה לראות אותם.

כמו כן אני משחק במשחקים אבל באופן מועט וגם כאלה די ישנים ( EYE OF THE BEHOLDER וכדומה) אבל רציתי אפשרות לשחק עם פגיעה נמוכה (משחקים יותר חדשים).

אני מעדיף 17" ולא פחות . אני אישית לא רוצה רמקולים על המסך אני רוצה שיהיה הגודל בלי הרבה פלסטיק מסביב.

אני מבקש גם אם אפשר לא להמליץ על מסכים יקרים מאד ( מעל 2500) אבל באיזר ה 2000+ אפשרי. ואם אפשר שתהיה לו יצאת DVI

כמו כן יש לי כרטיס מסך 5600FX עם יציאה לשני מסכים ( DVI ורגיל) וכמו כן עם VIVO . יש לי בעיה איתו שאם אני מחבר מסך שני לא משנה לאן מה שקורה הוא שאחד מן המסכים הופך להיות ירוק צהוב כזה וזה לא משנה אם הוא ה SEC או ה PRI .

אני רוצה לקנות כרטיס חדש ( אם הבעיה בכרטיס) עם כל האפשריות האלה.

תודה רבה וסליחה על ההטרדה :hi:

פורסם

דוגמאות ל2 מסכי LG מעולים העומדים בקריטריונים שביקשת (17אינץ,DVI,ועד 2500 ש"ח)

1)LG L1720P מחירו כ2300 ש"ח

2)LG L1730B מחירו כ2100 ש"ח

פורסם
  • מחבר

המסכים האלה הם 16MS וזה נחשב טוב למה שאני צריך :nixweiss: .

כמו כן מה זאת אומרת בדיוק היחס בהירות זה חשוב שיהיה גבוה ?. ( אני בדרך כלל לא אוהב מסך שחורים ( לא הצבע ;)) מדי ב CRT אם זה קשור

פורסם

ומה רע ב16MS?

אתה מתכוון לניגודיות (CONTRAST) -היחס בין הבהירות הנמוכה ביותר האפשרית בנקודה מסויימת לבין הבהירות הגבוהה ביותר האפשרית באותה הנקודה.

ככל שהיחס גבוה יותר, כך יותר טוב.

אני ממליץ לך על לפחות 1:400

ישנה גם בהירות (BRIGHTNESS) וזו העוצמה המקסימלית של תאורת המסך.

גם כאן ככל שהמספר גבוה יותר-כך טוב יותר

המלצה שלי לפחות 250CD\M2

פורסם

אני ממליץ על מסך סמסונג 710tm או על ויוסוניק 712 לשני המסכים יש נתונים טובים כולל dvi ו12 ms

בכל מיקרה שווה לעשות סיבוב ולראות את שני המסכים .

פורסם

אם תחליט על ה-710 עדיף לך דגם ה 710T שזהה ל TM רק ללא רמקולים

פורסם

המסכים האלה הם 16MS וזה נחשב טוב למה שאני צריך :nixweiss: .

כמו כן מה זאת אומרת בדיוק היחס בהירות זה חשוב שיהיה גבוה ?. ( אני בדרך כלל לא אוהב מסך שחורים ( לא הצבע ;)) מדי ב CRT אם זה קשור

הם 12MS, ה1730B בטוח, וגם ה1720P אחרי בירור עם LG.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים