פורסם 2005 בינואר 2020 שנים אני מתלבט בין GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htmלALBATRON K8X890 PRO IIhttp://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186אין בינהם הבדל מחיר משמעותייש למישהוא מושג איך ביצועי הOC של שניהם , אני מחפש OC בינוני ולא קיצוני מידי
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים יתרונות אלבטרון על פני ג'גיה-בייט:יחידת קול טובה בהרבהתמיכה רשמית ב-HTT של 1GHzחריץ PCI-e X4 יחידיתרונות ג'יגה-בייט על פני אלבטרון:Firewire 1394b המהיר פי שנייםשתי יציאות SATA נוספותnV firewallשתי יציאות USB נוספותשני חריצי PCI-e X2G.Lan "טיבעי"לגבי OC: אין שום רשמים מקצועיים לגבי יכולות ה-OC של האלבטרון; לעומתו, הג'יגהבייט מסתמן כאוברקלוקר לא רע. אם אין לך דרישות גבוהות בנושא זה, יתכן מאד שהאלבטרון יבצע את משימתו נאמנה - אבל זה הימור. בגדול, אם אתה זקוק ליחידת קול טובה באמת, אין ספק שהאלבטרון עדיף! לעומת זאת, אם יש לך כרטיס קול טוב שאתה מתכוון לעשות בו שימוש והפיצ'רים הנוספים של הג'יגהבייט קורצים לך, לך עליו. אם תמתין קצת, תוכל לשמוע ממני דיווחים ראשונים מנסיון פרקטי על הג'יגהבייט אשר נמצא כרגע בקופסא כמה מטרים ממני; לא שמה שאני אומר הוא קדוש, להיפך, קח את הדברים שלי גם כן בערבון מוגבל... בהצלחה!
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר ע"פ מה שהבנתי nV firewall לא קיים בלוח של GB משום שהצ'יפסט הוא NFORCE4 רגיל ולא אולטרה או SLI
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים צודקקיים ה-firewall הבסיסי שליווה אותנו מאז ימי ה-nForce 3. הגרסא המשודרגת שלו, AKA Active Armor, אכן לא קיימת בלוחות nForce4 "רגילים" כדוגמת הג'יגהבייט המדובר.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר אז מה שאתה אומר זה שלוח של GB יש פיירוול אבל הוא לא הפיירוול החדש שלצ הNF4 אלא אותו דבר כמו בNF3?אז מכאן עלי להבין שהפיירוול של הלוח לא צריך להיות שיקול לזכות הלוח?האם הפיירוול שלו טוב בכלל? או שעדיף פיירוול תוכנה (לדוגמא סייגט)?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר YOT אם הלוח של DFI היה עולה בארץ פחות מ700~800 עוד הייתי חושבאבל כאן זה ישראל , ארץ המחירים הבילתי נגמרים(תרתי משמע), הלוח של DFI יעלה לפחות 1K~1.5Kלא בטווח מחירים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.