עבור לתוכן

בעייה בהפיכת x800pro vivo ל- x800xt

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם

אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts

המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים.

אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci.

לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש להשאיר או למלייאנים שיש להם עודף כסף או למיקצוענים שאוהבים לעשות ניסיונות עם החומרה שלהם ולא לגיימר הממוצע .

אני אישית החלטתי להתפשר וללכת על מה שלדעתי נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף עבור הגיימר שרוצה לשחק ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים וזה ה-6800gt .

אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם היות ובכוונתי להזמין מחר את 6800gt הכי זול שאני אוכל למצוא.

חשוב לי לדעת אם אתם מכירים אתר או חנות שמוכרים את הכרטיס הזה בפחות מ-2300 שח

אם כן אנא תנו שם או לינק.

האם מישהוא כאן מצליח להריץ את ה-6800gt עם הספק כוח hec 300w שמגיע מובנה במארז compucase 6a19 ?

האם ניסיון להפעיל את הכרטיס מסך הזה עם הספק של hec עלול ליגרום נזק לכרטיס המסך או ללוח האם או לספק עצמו או שבסך הכול הכרטיס מסך לא יעבוד או יגרום לשגיאה לא מזיקה בזמן עליית מערכת ההפעלה?

ציטוט מאחד האתרים שמיתיחסים לסוגייה:

The conversion of the x800pro vivo into a full-fledged chip, i.e. turning on its all 16 pipelines, does work, but the disabled pipelines are often defective

The most unpleasant fact is that the conversion procedure is often not revocable in home conditions: you can flash a BIOS from the full-featured card and get the visual artifacts in games, but you cannot bring the card back to the norm by simply flashing the old BIOS back

פורסם

אני מצדיק את החלטתך ללכת על 6800GT של nVidia ולקבל כרטיס *חזק* מאוד ביחס למחיר/ביצועים שלו.

במיוחד שאתה לא אוהב להסתכן ולעשות צריבות ביוס מיותרות....

וחוצמזה אם אתה רוצה האפשר לעשות OC ל6800GT לU כמעט בלי סיכונים בכלל.

ובקשר לספק, במקרה הגרוע ביותר, המחשב לא יעלה ולא נראה שיגרם נזק כלשהו. בכל מקרה הספקים של HEC איכותים (למרות ש300W נראה לי טיפה חלש מדי... 8)).

תתחדש!

פורסם

ה 300 של HEC יפעיל את המערכת + הכרטיס מסך בצורה טובה מאוד...

שלחתי לך הודעה פרטית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים