עבור לתוכן

קניית כרטיס קול חדש לצורכי מוזיקה

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע קניתי מחשב חדש, חסכתי קצת על הכרטיס שבא אונבורד על nf7-s2g.

בניסיונותי הכושלים לחבר אותו למערכת סטריאו, הצלחתי לקצר את הכרטיס שעל הבורד :)

המחשב משמש המון לצורכי מוזיקה וממש חשובה לי האיכות משום שיש לי אוסף די גדול של מוזיקה על המחשב. השאלה שלי היא כזאת:

א. האם יש הבדל מהותי בין כרטיס קול בינוני (Creative live 5.1) לכרטיס טוב יותר (maya audiotrak 5.1) מבחינת הסטריאו? (אני עובד עם רמקולים של מערכת סטריאו)

ב. האם שווה כרטיס קול טוב בא עם הגברה בסיסית טובה יותר? (מה שיחסוך ממני את הצורך לחבר אותו למערכת, למרות שכבר הבנתי איך)

ג. האם כרטיס קול טוב יותר יוכל לתת דגש טוב יותר מבחינת הריאליזם של הסאונד או שזה תלוי בעיקר ברמקולים? לדוגמא, דרך מערכת סטריאו שומעים אומנם מצוין, אולם רמקולים פשוטים של קריאטיב (2500) וסאב וופר ב200 ש"ח, מדגישים מאוד את ההבדל בין התדרים (לא רק באסים, בעיקר מידים) ונותנים תחושה אמיתית יותר של הכלים.

תודה מראש.

פורסם

1 כן .. הפילטרים בכרטיס השני הרבה יותר איכותיים מהראשון וזה מאוד תלוי ברמקולים

2. אם אתה תרצה לחבר רמקולים של מערכת אתה בכל מקרה תתצרך הגברה והכרטיסים היותר טובים באים עם הגברה נחמדה של 104 db + -

3 . זה כבר אתה צריך לשמוע לבד ,למרות שלפי דעתי הכי טוב זה לקנות מגבר סטיראו ורמקוליים אמיתיים (לא סטיילטים של מחשב , או מדפיים של מערכת awia ודומיה ... )

פורסם

לטעמי זה תלוי

אם אתה הולך לחבר את המחשב למגבר סטריאו טוב עם כניסה דיג' לא ממש חשוב איזה כרטיס תקנה - העיקר שתהיה לו יציאה דיג' המגבר האיכותי יעשה את עבודת הפיענוח

אם אתה הולך לעבוד עם SET של רמקולים למחשב - הכרטיס חשוב - הוא יתן לך את הפיענוח והאיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים