עבור לתוכן

מוצר חדש יפהפה, אוטוטו בארץ, מבית IRIVER H-10 - עדכון בעמוד 2

Featured Replies

פורסם

תראו מה מצאתי!

איזה יפהפה וגאוני.

דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו').

לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה...

קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL  :cool2:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אכן מכשיר טוב.. אבל לא כזה חדש.. יש אותו כבר כמה חודשים טובים....

השאלה כמה הוא יעלה בארץ... לפי דעתי יותר מדי, אבל אין ספק ש IRIVER טובים, לי יש את ה IMP-350 :)

עדכון... המחיר 2000 ש"ח... ממש יופי, זה משהו שצריך לשמור טוב טוב...

בכל מקרה יש את ה IMP-1000 נראה לי עדיף, אותו דבר רק בלי מסך על המכשיר, אבל עדיין יקר, 1300 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

2000 ש"ח ?! מאיפה המידע הזה? טוב, אתה כנראה משלם על המזעור, וגם על האיכות והחדשנות...

מעניין אם הוא תומך ב AC3 או כיתוביות...

יש לך מושג?

עריכה: אין אותו עדיין בארץ, ובלי קשר, מוצר כזה בן שלושה חודשים - נחשב למ-א-ו-ד חדש.

פורסם

http://iriver.arcadia.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=1925

הוא מופיע שם 1999 ש"ח...

עכשיו כשאתה מעלה את זה, אין סיכוי שזה תומך ב AC3.. מה שכבר מוריד מהערך של זה לגמרי (שהרי כל DVDRIP ממוצע היום הוא ה AC3, ואז אתה צריך לקודד מחדש, ולעשות MANUAL DOWNMIX, קיצר מגעיל)....

רשום שהוא תומך בכתוביות SMI... ויש לך לינק שהוא יצא רק לפני שלושה חודשים?

פורסם

2000 שח  :o :o :o נראה להם שמשהו יקנה את זה?

בכל מקרה הנה כמה תמונות:

040113_cesiriver_08.jpg

040202_airiba6.jpg

39.jpg

נראה טוב....אבל יש קונים?

פורסם

http://iriver.arcadia.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=1925

הוא מופיע שם 1999 ש"ח...

עכשיו כשאתה מעלה את זה, אין סיכוי שזה תומך ב AC3.. מה שכבר מוריד מהערך של זה לגמרי (שהרי כל DVDRIP ממוצע היום הוא ה AC3, ואז אתה צריך לקודד מחדש, ולעשות MANUAL DOWNMIX, קיצר מגעיל).... אני גם בספק רב מאוד לגבי כתוביות

כתוביות שהן לא חלק אינטגרלי מהסרט יש רק ב-DVD וזה לא נגן כזה... ב-VCD הכתוביות באות כחלק מהלייר של הסרט כלומר הן מופיעות ללא קשר למכשיר, כאילו הן חלק מהתמונה המוצגת בסרט..) ככה שאני חושב שכן יש מצב שיופיעו כתוביות!

פורסם

כתוביות שהן לא חלק אינטגרלי מהסרט יש רק ב-DVD וזה לא נגן כזה... ב-VCD הכתוביות באות כחלק מהלייר של הסרט כלומר הן מופיעות ללא קשר למכשיר, כאילו הן חלק מהתמונה המוצגת בסרט..) ככה שאני חושב שכן יש מצב שיופיעו כתוביות!

WTF YOU TALKING ABOUT ?!?!?!

כתוביות שהן לא חלק אינטרגלי מהסרט יש בכל DVDRIP מצוי שאתה מוריד מהאינטרנט, קוראים להם SUB PACK, ואם לא, אז אפשר גם סתם להוריד מאתרי כתוביות כמו SUBCENTER.CO.IL ואחרים.... על מה אתה מדבר ? המחשב מציג אותם במקביל לסרט ולא כחלק אינטרגלי.... על זה אנחנו מדברים ולא על כתוביות שבאות בתוך הסרט (איכס)..

נכון, בארה"ב הוא יצא לפני 4 חודשים, אבל בקוריאה זה יצא יותר בתחילת השנה (פברואר OR SO)...

פורסם
  • מחבר

בקשר ל- AC3 , רוב הסרטים ברשת יוצאים על דיסק אחת באיכות DVD ובסטריאו, ויש כאלה ממש שווים, שמשקיעים בהם

ופורשים אותם על שני דיסקים והסאונד הוא בהתאם - AC3.

אני יודע שנגן המולטימדיה של IRIVER הלוא הוא PMP-120 או PMP-140 יקבל בעידכון הקושחה הקרוב, אפשרות תמיכה בקובצי AVI בעלי קידוד AC3,

וככל הנראה גם תמיכה ב- SRT וב- SUB (קובצי כיתוביות) ואינשאללה גם בעברית. (ברור שאנחנו לא מדברים על כיתוביות מובנות בסרט עצמו...בעעעעעע).

בקשר לזמן שהמכשיר נמצא בשוק, בוא לא נפתח את הנושא, ונסכים יחד שהמכשיר והטכנולוגיה (כקורא DIVX נייד מדיסקים) יחסית חדשה, בהחלט מגניבה ועוד יותר מזה - קולית (as in - COOL).

עכשיו שאלה - האם יהיה הגיוני להניח שהמכשיר יקרא גם MPEG-2 כלומר סרטי DVD מקוריים?

עריכה: התשובה היא כן (קראתי קצת...) ואם התשובה היא כן, האם הוא יהיה מוגבל איזורים? והאם תהייה באמת בעיה

לנגן סרטים שתומכים רק ב- 5.1 ?

פורסם

בקשר ל- AC3 , רוב הסרטים ברשת יוצאים על דיסק אחת באיכות DVD ובסטריאו, ויש כאלה ממש שווים, שמשקיעים בהם

ופורשים אותם על שני דיסקים והסאונד הוא בהתאם - AC3.

אני יודע שנגן המולטימדיה של IRIVER הלוא הוא PMP-120 או PMP-140 יקבל בעידכון הקושחה הקרוב, אפשרות תמיכה בקובצי AVI בעלי קידוד AC3,

וככל הנראה גם תמיכה ב- SRT וב- SUB (קובצי כיתוביות) ואינשאללה גם בעברית. (ברור שאנחנו לא מדברים על כיתוביות מובנות בסרט עצמו...בעעעעעע).

בקשר לזמן שהמכשיר נמצא בשוק, בוא לא נפתח את הנושא, ונסכים יחד שהמכשיר והטכנולוגיה (כקורא DIVX נייד מדיסקים) יחסית חדשה, בהחלט מגניבה ועוד יותר מזה - קולית (as in - COOL).

עכשיו שאלה - האם יהיה הגיוני להניח שהמכשיר יקרא גם MPEG-2 כלומר סרטי DVD מקוריים? ואם התשובה היא כן, האם הוא יהיה מוגבל איזורים? והאם תהייה באמת בעיה

לנגן סרטים שתומכים רק ב- 5.1 ?

לא יודע על מה אתה מדבר.. כל DVDRIP עם XVID שהורדתי בשנה האחרונה היה AC3 בלבד, ולא STEREO (גם אלו של דיסק אחד).. אני מדבר על OFFICAL GROUP RELEASE לא סתם משהו שמישהו עשה בבית שלו....

הגיוני שיוסיפו תמיכה ב AC3 ל PMP, אחרת אנשים לא יקנו אותו :) (אבל לא על זה הדיון הזה)....

המכשיר לא תומך בדיסקים של DVD, אחרת הוא היה יקר יותר וזולל יותר בטרייה...

מה גם הוא תומך רק ב MPEG4, XVID, DIVX וזהו !!! לא ב MPEG-2 ולא ב MPEG (יעני לא ב DVD, לא ב VCD ולא ב SVCD)....

לגבי סרטים של 5.1 בלבד, פשוט לא תשמע AUDIO כשתראה את הסרט..

פורסם

שאלת תם, הרי שפורמט AC3 מבוסס על 5.1 רמקולים (כלומר 6 רמקולים), לכל המכשירים האלה (לא בדקתי ספציפית את המכשיר המדובר) יש יציאה לאוזניות, שכאמור (חוץ מהאוזניות של זלמן שהם עד כמה שאני יודע יחידות בשוק) הם באופן טבעי 2 ערוצים, עוד שכן שנגיד שאתה רוצה לחבר למכשיר את האוזיות של זלמן (שהם בעצם היחידות שבהם תשמע AC3 במכשירים שתומכים בזה) אתה צריך שיהיו במכשיר 3 יציאות AUDIO OUT שעד כמה שאני יודע אין באף נגן נייד, האם אני טועה, או שיש משהו שלא חשבתי עליו שמאפשר לשמוע AC3 בעזרת יציאה אחת שתומכת רק מ-2 רמקולים?

פורסם

שאלת תם, הרי שפורמט AC3 מבוסס על 5.1 רמקולים (כלומר 6 רמקולים), לכל המכשירים האלה (לא בדקתי ספציפית את המכשיר המדובר) יש יציאה לאוזניות, שכאמור (חוץ מהאוזניות של זלמן שהם עד כמה שאני יודע יחידות בשוק) הם באופן טבעי 2 ערוצים, עוד שכן שנגיד שאתה רוצה לחבר למכשיר את האוזיות של זלמן (שהם בעצם היחידות שבהם תשמע AC3 במכשירים שתומכים בזה) אתה צריך שיהיו במכשיר 3 יציאות AUDIO OUT שעד כמה שאני יודע אין באף נגן נייד, האם אני טועה, או שיש משהו שלא חשבתי עליו שמאפשר לשמוע AC3 בעזרת יציאה אחת שתומכת רק מ-2 רמקולים?

דבר ראשון יש, קוראים לזה DOLBY PROLOGIC I/II אבל לא על זה אנחנו מדברים...

אנחנו מדברים על זה שמרבית הסרטים שאתה מוריד מהאינטרנט (OFFICAL לא סתם חרטא) מקודדים ב AC3.. כשאתה שומע במחשב על 2 רמקולים, יש תוכנה (בד"כ AC3FILTER) שבזמן אמת ממירה את ה SORROUND SOUND ל STEREO ומוציא את זה לרמקולים ככה שתוכל לשמוע...

במכשירים הניידים עד היום כמעט לאף אחד אין תמיכה ב AC3, ואז כל הסרטים שאתה רוצה לראות אליהם, אתה צריך לקודד במחשב שלך את ה AC3 ל STEREO ואז לצרוב (פעולה מעצבנת)...

פורסם
  • מחבר

זה לקוח מהאתר של IRIVER ישראל, מה שמסומן ב- BOLD זה לא אומר שהוא תומך ב- MPEG 2 כלומר בסרטי DVD.

File support File Type MPEG 1/2/2.5 Layer 3, WMA, ASF

Bit Rate MP3: 8Kbps ~ 320Kbps

Tag ID3 V1 Tag, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0

Motion Picture File Type AVI (DivX3.11, 4.0, 5.x, XviD), ASF(DivX.11, 4.0, 5.x, XviD)

Video Type DivX 3.11, 4.0, 5.x, XviD, ISO MPEG-4 SP

Audio Type MPEG 1/2/2.5 Layer 3, WMA

Video Bit Rate Supports Maximum 2Mbps

Audio Bit Rate 8kbps ~ 192kbps

Resolution DivX 5.0 : Maximum 720 x 480 @ 30fps

DivX 4.0 : Maximum 640 x 480 @ 30fps

DivX 3.11 : Maximum 352x240 @ 30fps

Frame Rate Supports Maximum 30fps

Caption Supports SMI Format

והשורה האחרונה לא אומרת שהוא בעצם כן תומך בכיתוביות? (אבל איזה פורמט זה SMI לעזאזל ?!)

ובקשר למה שאמרת על זלילת סוללה: והאם זה לא ההיפך - שבעצם סרט שמקודד ב- DIVX זולל יותר סוללה מאשר סרט DVD מקורי ?

פורסם

לא... ה MPEG 1/2/2.5 LAYER 3 מתייחס אך ורק ל AUDIO SOUND TRACK (זה בעצם ה MP3).. כפי שתוכל לראות זה מה AUDIO SECTION של מה שהעתקת...

ב VIDEO רשום שהוא תומך רק ב MPEG4 (שזה בעצם גם XVID/DIVX)...

יש הבדלים, בין המדיה (שזה DVD או CD), ופה DVD בברור לוקח יותר חשמל, לבין הקידוד (שזה MPEG2 או MPEG4), שאני לא בטוח שה MPEG4 בתצורה הנוכחית שלו לוקח הרבה יותר משאבים מה MPEG2 (הם די דומים בגדול בפורמטים הבסיסים שלהם)....

לגבי הכתוביות SMI זה פשוט עוד פורמט.. ברגע שיש לך את הכתביות, הוא יכול לקרוא אותם (כל עוד זה קבצי TXT ולא AVI)...

פורסם

דבר ראשון יש, קוראים לזה DOLBY PROLOGIC I/II אבל לא על זה אנחנו מדברים...

אנחנו מדברים על זה שמרבית הסרטים שאתה מוריד מהאינטרנט (OFFICAL לא סתם חרטא) מקודדים ב AC3.. כשאתה שומע במחשב על 2 רמקולים, יש תוכנה (בד"כ AC3FILTER) שבזמן אמת ממירה את ה SORROUND SOUND ל STEREO ומוציא את זה לרמקולים ככה שתוכל לשמוע...

במכשירים הניידים עד היום כמעט לאף אחד אין תמיכה ב AC3, ואז כל הסרטים שאתה רוצה לראות אליהם, אתה צריך לקודד במחשב שלך את ה AC3 ל STEREO ואז לצרוב (פעולה מעצבנת)...

אוקי, אז נגיד שתקח סרט שקודד ב-AC3 ותריץ אותו בלי להפוך אותו לסטריאו קודם, האם הנגן ינגן אותו בסטריאו או לא ינגן אותו בכלל?

כלומר, האם התמיכה של נגן זה או אחר ב-AC3 אומרת בעצם רק שיש לו את הפילטר שהופך AC3 לסטריאו, לא שהוא ינגן את הסרט עצמו ב-AC3?

פורסם

אוקי, אז נגיד שתקח סרט שקודד ב-AC3 ותריץ אותו בלי להפוך אותו לסטריאו קודם, האם הנגן ינגן אותו בסטריאו או לא ינגן אותו בכלל?

כלומר, האם התמיכה של נגן זה או אחר ב-AC3 אומרת בעצם רק שיש לו את הפילטר שהופך AC3 לסטריאו, לא שהוא ינגן את הסרט עצמו ב-AC3?

הסרט מקודד ב AC3.... נגן שלא תומך ב AC3, פשוט לא ידע איך לקרוא את הפורמט של ה AUDIO TRACK (שהוא כמובן AC3) ולכן לא ישמיע קול בכלל (במקרה הפחות טוב הוא גם לא יראה את הסרט עצמו)...

נגנים ניידים לא תומכים לרוב ביציאות אופטיות / יותר מ STEREO, ככה שאם הוא תומך ב AC3, אז מה שהוא בעצם עושה זה DOWNMIX ל STEREO רגיל בזמן אמת, ואז אתה שומע את הסרט בתצורת STEREO....

ה IAUDIO M5 (שהוא בעצם מתחרה דווקא נגד ה IRIVER H320) יהיה בעל תמיכת DIVX, XVID, MPEG2, MPEG4, MPEG1, WMV9 וגם DOWNMIX AC3 כמו שציינתי מקודם (הוא נראה לי הנגן הנייד הראשון שיתמוך ב AC3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים