פורסם 2005 בינואר 1920 שנים גם אני מיד כשראיתי שמתחילים ברקים לקחתי את המצלמה ויצאתי למרפסת... אבל זה פשוט לא הלך ניסיתי עם זמני חשיפה ארוכים, קצרים, בינוניים... מה שלא עשיתי - לא הלך
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים התמונה השניה(במיוחד) יצאה נהדר! גררר,זה רק מזכיר לי עוד יותר כמה אני מחכה שה-FZ שלי תגיע כבר...
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים תמונות יפות אגב, קבל עוד אחת ועוד אחת תמונה מדהימה... היא כמעט נראית תלת-ממדית.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מישהו גם יכול להסביר לי איך אני יכול לצלם ברקים עם המצלמה שלי ? (Power shot s410)מה לשנות בהגדרות וכל זה..?אני גר נראה לי במקום אידיאלי בין הכי גבוהים בכפר סבא ואני בקומה אחרונה.תודה מראש
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר מישהו גם יכול להסביר לי איך אני יכול לצלם ברקים עם המצלמה שלי ? (Power shot s410) במצב Manual בחוגה תגדיר: 1'' (או אפילו 0.5'') F/5 (סביבות המספר הזה) ISO 50/100 MF - Infinity Continuous Shooting WB - daylight(למרות שלילה ) Photo Effects: Vivid Color ותתחיל לצלם תמונה-אחר-תמונה, אל תתעקב בלהסתכל "איך יצא", רק לאחר שכויכול ראית שהמצלמה צילמה את הברק תעבור לראות את התמונה האחרונה / לפני אחרונה שצילמת ותראה אם זה תפס או לא. אם כן - אז תסמן אותה כ-PROTECTED ותמחק את כל התמונות האחרות ע"י Erase All בתפריט ה-Review במצלמה. אם לא - נסה שוב ותבצע מחיקת תמונות כדי שיהיה מקום לצלם עוד . זה נוח כיוון שאז אין צורך לחפש תמונה מבין עשרות תמונות ולסמן אותה כמוגנת ואז למחוק את האחרות. מקווה שעזרתי
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר הפרסומים לא מאחרים לבוא :http://www.seasonet.com/article_show.asp?rid=2212&rcid=4זו לא הקפצה אלא עדכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.