עבור לתוכן

ההינדים רוצים לשקם את תדמית צלב הקרס

Featured Replies

פורסם

ואני שואל אותך, אז מה ?

לא מרססים את זה על מצבות של יהודים לעילוי נשמתם ואם ברוב אירופה יש לסמל הזה אסוסיאציה לרצח וגזענות אז לא צריך להשתמש בו שם.

פורסם

אני אמרתי לרסס את זה איפשהו?! מובן מאליו שכשמרססים כזה על מצבה או בית כנסת או לא יודעת מה זה דבר אחד. אבל כשאזרחים

שומרי חוק פגאניים נושאים אותם או משתמשים בהם למטרות פולחן זה דבר אחר לגמרי ויש להבדיל. כל כל האמת בסמל הזה היא שאיננו

נאצי כלל וכלל והאנשים האלו התארגנו כדי סוף כל סוף להוציא את האמת הזאת לאור ואתה מתכחש לה. אני חושבת שבכך שאנחנו אוסרים

ומחרימים את הסמל אנחנו בעצם מעודדים את החשיבה שהוא נאצי וששם מקורו וכאילו נותנים לנאצים לגיטימציה להשתמש בו ולטעון שהוא

שלהם. אנחנו מאחדים אותם תחת סמל אחד.

פורסם

נכון, מקור הסמל הוא לא נאצי,

אבל להגיד שהסמל הוא לא נאצי? נו באמת אני מתפלא עליך,

הוא הסמל של המפלגה הנאצית.

"מעודדים את המחשבה שהוא נאצי" - אבל הוא באמת כזה, עם כל הכבוד להיסטוריה המפוארת שלו בעבר...

חיילי הורמאכט ענדו אותו, הSS, איינזצגרופן, ועוד מיליוני חיילים גרמנים וחברי מפלגה נאצית, הסמל היה ברחובות לצד דגלי גרמניה,

הוא היה סמל הטרור הנאצי, הוא למעשה חלק ממה שהנאצים הפכו להיות,

הוא היווה חלק עצום מהשפעת המפלגה,

דגל זה אחד הסמלים היותר חזקים....

לכן צריך לאסור אותו בשימוש פומבי, ועם כל הכבוד לפגאנים, באמת זה מוגזם.

אני לא אומר שלא ישמשו בו בינם לבין עצמן, בכבוד, אבל שלא ילכו עם זה בפומבי (DONT GO PUBLIC)

פורסם

אבל היינו שם קודם! עם הסמל, והכל...

אז עכשיו יחרימו את המגן-דוד בגלל כהנא, זה יהיה מקובל?

פורסם

זה לא משנה מי היה קודם, לא במקרה הזה,

אני לא אומר שאסור לך להשתמש בו, תשתמשי בו כמה שבא לך, רק לא בפומבי.

ההקבלה אפילו לא קרובה, אפילו לא אם מקצינים אותה בעשרות מונים,

כהנא גם לא השתמש במגן-דוד, חוץ מהצללה שלו המפלגה היא איזוטרית, ומחוץ לחוק.

טרוריסטים יהודים...

סמל כך, להשוואה:

jdl-logo.gif

פורסם

אוייש איזה מקריות

בדיוק היום בשיעור היסטוריה היא אמרה לנו שהמקור של זה זה מהודו או משהו

פורסם

למה מהודו? למה מהודו? מה כולם נתקעו על הודו?! מה?! לא השתמשו בזה בעוד מדינות?! :bash:

מגואה לגהה...

פורסם

דריה, "אנחנו היינו קודם"?...

אני באמת צריך לספר לך שזה ממש לא משנה?

ברגע שהיטלר בחר בסמל הזה ועשה מה שעשה, כל המשמעויות הקודמות שלו, איך לומר, איבדו חשיבות..

ואין בכלל מה להשוות את זה לכהנא.

פורסם

עם כל הכבוד לסמל, Merrymoon, אנחנו כבר הבנו שהוא לא נאצי במקור, ושהרבה דתות השתמשו בו, וכו' וכו'.

אבל את נתקעת על זה עדיין.

אנחנו מכבדים לגמרי את זה שהרבה דתות ועמים משתמשים בו, אבל זה לא משנה את המשמעות שהסמל קיבל באירופה.

ואם יחנכו את כל העולם שזה מסמל דברים טובים, עוד 100 שנה עוד יגידו שהנאצים היו אנשים חביבים שדרשו שלום עולמי.

אין לי בעיה שישתמשו בו בבתי תפילה, אבל צריך קצת כבוד כדי לא לשאת אותו בחוצות אירופה ולפגוע במשפחות שנפגעו ממנו הכי הרבה.

פורסם

היינו ?   :s05:

נולדת או לדת הנוצרית או לדת היהודית אני מניח...

זה שפתאום אימצת לעצמך דת אחרת זה לא ממש נותן לך לגיטימציה להגיד "היינו קודם".

וחוץ מזה העולם משתנה והסמל הזה לא מייצג את מה שהוא ייצג פעם ואם אתה מאמינה בפאגניות אז אני באמת לא יודע מאיפה להתחיל לרחם עלייך.

Anti Mainstream girl.

ההינדים ומי שזה לא יהיה אינם הראשונים בעולם שפתחו את המושג דת והיו הרבה דתות לפניהם, הנאציזם זה לא מעט דת בפני עצמה, תפישת עולם שלמה... היא אימצה את הסמל הזה ולצערי הרב סיום מלחמת העולם השנייה לא קבר את הגועל נפש הזה והשמיד אותו והיום המשמעות שלו בעולם המערבי היא אחרת.

העולם המערבי אינו עולם פאגני ואינו מאמין בפגניות וכל מיני תרבויות קטנות שאולי השתמשו בסמל הזה כבר היום לא משתמשות בו וכבר אין ווקינגים בסקנדינביה אז זה לא אקטואלי וכמו שכבר אמרתי לא אכפת לי שבמזרח ואיפה שמקובל ישתמשו בסמלים האלה - בכבוד.

אבל אם את רוצה לפתוח פה מקדש אלילים זה לא המקום.

זה מזכיר לי שלפני כמה ימים איזה שחקן כדורגל איטלקי אחרי שהוא שם גול, רץ לקהל ונתן להם הצדעה רומית וכמובן שהוא קיבל בראש לא מעט... אז תגידי שהרומאים השתמשו בזה לפני הנאצים והפשיטסים נכון ? ... נכון אבל זה כבר לא אקטואלי.

פורסם

אז זהו, שלא נולדתי לשום דת, ואתה לא צרייך לרחם עליי כי אני לא רואה שום סיבה. תסתכל על עצמך קודם במקום לקרוא לי בשמות, זה לא קצת ילדותי? מיצינו בגנון, דיי.

אני לא מנסה לפתוח מקדש אלילים, גם לא לשרוף כנסיות/בתי-כנסת, אני רק רוצה שלאנשים הספציפיים, שלא מחזיקים בדיעות קדומות, להשתמש בסמל לצורכי פולחן שלהם ולדעתי זה לגמרי לגיטימי. עכשיו אולי גם נתבע את "בליזארד" כי בערוץ של באטלנט יש צלב קרס מובהק? אולי הם רומזים שהם נאצים?

פורסם

אני מסתכל על עצמי כל יום במראה ועושה הרבה דין וחשבון אבל אני חושב שאם מישהו מאמין שהצלבת קווים וTWIST בקצוות מעניקה מזל אז באמת מה קרה ל12 שנות לימוד ?

פולחן לפסל... יש בזה הרבה הגיון  :bash:

פורסם

ושוב, לא קראת ולא הפנמת דבר. זכותו של כל אחד להשתחוות למה שהוא רוצה, בלי קשר, אני אכבד בנאדם גם אם ישתחווה לאסלה מזהב אם הוא בנאדם טוב.

ובקשר ל-12 שנות לימוד... תשאיר את זה לדיון על משרד החינוך כי בשנים האלו איש לא לומד הרבה ותעודת בגרות היא מזמן לא מוצג לגאווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים