פורסם 2002 ביוני 2423 שנים שלוםרציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרש
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים בתור תוספת לתשובה שייתנו לךהייתי ממליץ לך לעשות בדיקה בנט על כל צורב...ככה עשיתי עם הAopen x32 החדש שלי.. והוא אוכל סרטים...(רציני... כל הזמן צורב סרטים!!)
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים שלוםרציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרשבהשוואה בTom's Hardware הצורב X20 של פלקסטור עבר במהירות הצריבה כמעט את כל הצורבים המהירות X24 (חוץ מYAMAHA), ככה שהוא די מהיר. הריקו היה הכי איטי. תחליט אתה אם ה200 שקל האלה משנים או לא.אם אתה שואל אותי, הייתי עונה לך שאף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ומאיץ בך כשאתה צורב משהו, כך שהפרש של מקסימום דקה לא ישנה.
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים תכנס ל-Cdrinfo, ותקרא כמה השוואות וביקורות.תחליט מה מתאים לך, ככה אני החלטתי...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים למה שמישהו ירצה צורב שצורב דיסק של 700 מגה בפחות מ2 דקות ??? <----- עריכה: היי לא ביקשתי פה סמיילי.... במהירות כזאת כדאי שיהיה buffer גדול יחסית כדי להקטין את כמות ה buffer underrun מה רע ב X24 שלוש וחצי דקות לדיסק והבדל גדול מאוד במחיר.... ורק דקה וחצי שתיים הבדל בין זה לבין X40 מה גם שכשאתה רוצה לצרוב ב X40 אתה צריך גם מדיות יקרות יותר ונדירות יותר..... X40 מומלץ לאנשים שיש להם מפעל..... של דיסקים צרובים כמו הבחור עם האוכל סרטים..... וכמו אנשים שהורידו GTA3 בשבוע הראשון שהוא יצא וכמות הבקשות לצריבה שלו היתה גבוה מאוד שצורב שצרב במהירות X24 לא עמד בקצב...... ביחוד שבעליו שכח לפעיל את ה DMA.....
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר האם יכול להיות הפרש של 300 שקל בין שני מוצרים זהים ב KSP ו PANDA לגביי צורב LITE ON 40X12X40
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.