עבור לתוכן

מערכת מבוססת AMD תקציב 3 אלף מזומן

Featured Replies

פורסם

זאת המערכת שבניתי כרגע:

AMD Athlon 64 3000+ 512k (754) - שבכוונתי להעלות לכ-2400 מגה הרץ בתוספת קירור מעבד כלשהו (אחד ההמלצות שאני הייתי רוצה לקבל)

Gigabyte GA-K8NS Pro mobo (תומך SATA וכרטיס קול, רשת וכו' מובנה)

TwinMOS/A-DATA DDR PC3200 400 2x256mb

WD 80GB 8mb buffer SATA

PSU 500W SUPER ATX

LG DVDx16

בעיקרון, המחשב הנוכחי שלי מכיל GeForce MX4000 128mb שהוא אחלה כרטיס (לצרכים שלי, לפחות, אני לא הכי גיימר שבעולם)

וכל שאר הכרטיסים הבסיסיים, קול ורשת, הלוח אם כבר מכיל. יש לי עוד את הוודוו 3000 הישן שלי, שאני אשים במחשב הנוכחי אחרי שאקנה

את החדש.

לגבי קירור למעבד חשבתי על המעבר של Tt שמתאים לאת'לון 64.. שכחתי מה שמו :\ סיילנט בוסט משהו? לא זוכר :\

ולגבי האוברקלוק עצמו, אני לא בטוח. ראיתי בOCDB את יותם שעשה אוברקלוק ל-2400 והמעבד היה יציב בעזרת Generic Spire

והשאלה היא, האם המאוורר הזה טוב יותר בסנסור\קול\מהירות וכו'... כי דווקא רציתי לקנות ברטון 2500 והציעו להוסיף לו וולקנו 12

של Tt, אמרו שהוא ממש אחלה.

אם למישהו יש עצות, אני אשמח לשמוע. מאוד אשמח, אפילו.

ולגבי מארז, אני כבר משרטט מארז מפרספקס שהזמנתי.. אני מקבל עזרה ממקצוענים בחתיכה של החומר והכל... יהיה מגניב, אני אפרסם

את הפרוייקט אם אסיים אותו באמת.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מגיב :(

בבקשה תגיבו?

אני מתלבט כבר שבועיים מה לעשות, וזה הורג אותי :\

פורסם

דבר ראשון - המפרט באופן כללי טוב

מעבר לזה - לאוברקלוקינג הייתי לוקח את ה8KDA3J של Epox או הDFI (הEpox בערך באותו מחיר, הDFI יהיה עלייה) שיותר מתאימים לאוברקלוק. אפשרות נוספת היא לקחת Winchester 3000 על AV8 או לוח טוב אחר

לגבי הזכרון - אין שום סיבה לקחת 2x256, קח סטיק 512MB בודד

ותיקח ספק 300W נורמלי כמו הHEC AR-T, המערכת שלך חסכונית למדי אז זה יספיק גם אחרי אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

הספק בא עם המארז, ולא ניתן לשינוי.

נדמה שהאפוקס והג'יגהבייט זהים במפרט.. מה שונה בהם? (האתר של אפוקס איטי נורא, אז לא הצלחתי לבדוק אם זה אותו צ'יפסט), אבל האם הג'גיהבייט הזה לא יחזיק יציב באוברקלוק ל2300 מגה הרץ? (רק 300 מגה הרץ אוברקלוק)

ואיזה קירור עדיף? למעבד... כלומר.. סיילנט בוסט, או אולי משהו של חברה אחרת\שקט מהיר יותר... לא יודע :\

פורסם

לא בדקתי את הפיצ'רים, אבל הEpox והג'יגהבייט בערך אותו דבר לדעתי, הEpox פשוט אוברקלוקר יותר טוב. שניהם יסחבו בלי בעיה עלייה ל230x10

אני חושב שה7000 של זלמן נותן תוצאות יותר טובות מאשר הsilent boost, אני מציע שתשאל בפורום קירור

הספק בעייתי, אני ממליץ מאוד שלא תיקח ג'נרי

פורסם
  • מחבר

אוקי, זה אחד הדברים היותר מדהימים שראיתי. לדעתי זה פיתרון אולטמטיבי

זה בדיוק הכיוון של זרימת האוויר החום החוצה (לכיוון אחורי המארז), שם אפשר למקם מאוורר שאיבה החוצה. פטנט מצוין, וטוען האתר שהוא שקט ביותר

http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm

מעבר לזה, המחירים של הזלמן והגופי קירור הבודדים(שבאים בלי מאוורר) קופץ ל-300 שקל יחידה, וזה המון. 200 שקל להיטסינק+מאוורר זה בסדר. אבל לא יותר.

הסיילנט טוואר נראה לי נהדר, אני לא יודע אם זה רק בגלל שאני חושב ככה... אם אם זה ככה באמת, אבל זה מסקרן ביותר.

אם לא, אלך על הסיילנט בוסט או על דגם אחר שנקרא Extreme 3 in 1

פורסם

הזלמן בא עם מאוורר, ולא דיברתי על thermalright

הsilent tower טוב ושקט מאוד, אבל שים לב למשקל

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך, אבל הם רושמים שזה לא מפריע... למרות שאם תשים לב, הסיילנט בוסט הוא בערך שקט אותו דבר. הוא גם כן 21 דציבלים ב-2450 סיבובים לדקה, או מספר דומה. (לא זוכר). ולא חושב שהוא נהיה כ"כ משמעותית יותר רועש.

דבר אחר שאני מפחד ממנו זה שהמעבד יתחמם המון אחרי האוברקלוק. המעבד הנוכחי שלי (אתה יכול לראות במפרט) מגיע בכיף ל-54 מעלות במאמץ גבוה ואפילו לא חושב על זה פעמיים

. אני לא יודע מה גורם לזה, אבל ככה זה. להחליף אין מה, כי הוא מאוד ישן, וזה סתם בזבוז כסף.

היום יום הולדת לי :)

פורסם

מזל טוב

מבין כל הדגמים שהצעת, אני מציע שתלך על הsilent tower

תתייעץ בפורום אוברקלוקינג וקירור, אולי יהיה להם רעיון יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים