עבור לתוכן

שאלה בקשר לdvd קורא divx ןxvid

Featured Replies

פורסם

שאלה לי...הdvd הזה יעני מה היתרון שלו שאני יכול לצרוב נגיד דיסק xvid... ולראות...

איך אני יסביר את עצמי...ככה בוא נגיד שהפורמט האידיאלי זה dvdrip xvid יעני זה שבאיכות ממש טובה ולוקח דיסק אחד של 700 אז השאלה שלי הוא יכול לקרוא אותם?????

פורסם

אתה פשוט לוקח סרט, וצורב אותו כDATA וזה יעבוד לך בDVD שקורא DIVX/XVID.

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט לוקח סרט, וצורב אותו כDATA וזה יעבוד לך בDVD שקורא DIVX/XVID.

אז זהו שבdvd הישנם הייתי צריך להרוס את הכיות ולהשים אותו על שתי דיסקים הייתי צריך להפוף את זה לאיכות של svcd פה אני לא צריך לעשות את זה??

פורסם

אתה ממש לא מובן...

בכל מקרה, זה העקרון של נגן DVD שתמוך ב XVID... שהוא יכול לנגן דיסקים עם קבצי XVID..... אז לא... ויש גם כאלו דגמים שיכולים לנגן כתוביות בנוסף לסרט (חלקם תומכים בעברית גם).

פורסם

אז זהו שבdvd הישנם הייתי צריך להרוס את הכיות ולהשים אותו על שתי דיסקים הייתי צריך להפוף את זה לאיכות של svcd פה אני לא צריך לעשות את זה??

כן, אתה לא תצטרך לקודד את זה לVCD, ואז לצרוב את זה כVIDEO CD, אלא פשוט לצרוב אותו כDATA CD ;)

פורסם
  • מחבר

אתה ממש לא מובן...

בכל מקרה, זה העקרון של נגן DVD שתמוך ב XVID... שהוא יכול לנגן דיסקים עם קבצי XVID..... אז לא... ויש גם כאלו דגמים שיכולים לנגן כתוביות בנוסף לסרט (חלקם תומכים בעברית גם).

חחח אתה צודק עכשיו שמתי לב מה רשמתי...אני יחזור..אני אומר שפעם נגיד והיה לך במחשב סרט dvdrip שלוקח 700 מגה לדוגמא והוא היה באיכות יפה...כדי לצרוב אותו לdvd היית צריך להרוס את האיכות שלו..(להפוך אותו לsvcd) וגם מדיסק אחד פתאום היית צריך שתיים...אז שוב בdvd האלה אני לא צריך לעשות את כל השינוי הזה??

פורסם

לא, אתה צורב אותו כדיסק DATA ושם בדיוידי ורואה-זה הכל, בלי להמיר בלי כלום

אם אתה רוצה גם כתוביות מוצמדות על הסרט, אפשר להצמיד לצמיתות עם וירטואל דאב, זה לוקח בערך חצי שעה לסרט של שעה וחצי, ואז אתה מוודא שהתוצר לא יצא מעל 700 מגה(יש אפשרות לבחור את האיכות של הקידוד)וצורב רגיל, שם בדיוידי ורואה

פורסם
  • מחבר

לא, אתה צורב אותו כדיסק DATA ושם בדיוידי ורואה-זה הכל, בלי להמיר בלי כלום

אם אתה רוצה גם כתוביות מוצמדות על הסרט, אפשר להצמיד לצמיתות עם וירטואל דאב, זה לוקח בערך חצי שעה לסרט של שעה וחצי, ואז אתה מוודא שהתוצר לא יצא מעל 700 מגה(יש אפשרות לבחור את האיכות של הקידוד)וצורב רגיל, שם בדיוידי ורואה

תודה רבה בדיוק מה שרציתי לדעת וגם לyair_gobani תודה שתיכם עזרתם לי מאוד...

פורסם

מישהו יכול לתת המלצה לDVD DIVX טוב? (יש תקציב...) ושאלה-איך איכות התמונה של סרט כזה על מסך טלוויזיה(פלזמה למשל)? (DVDRIP בקובץ .AVI)

פורסם

מישהו יכול לתת המלצה לDVD DIVX טוב? (יש תקציב...) ושאלה-איך איכות התמונה של סרט כזה על מסך טלוויזיה(פלזמה למשל)? (DVDRIP בקובץ .AVI)

יש הרבה דיונים על נגני DVD קוראי DIVX  כאן: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showforum=65

בקשר לאיכות, זה משתנה בין סרט לסרט, תלוי כמה דחסו אותו ובכמה מקצועיות.  בד"כ האיכות מספיק טובה. לפעמים לא מרגישים בהבדל לעומת DVD מקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים