פורסם 2005 בינואר 1820 שנים שלום לכולם.קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים המעבד עצמו יותר טוב.אבל הלוח על הפנים - במשחקים הוא יהיה הרבה פחות טוב(לדעתי) מאשר הפנטיום 3 עם הג'יפורס...אם יש לך אפשרות, תמכור את הלוח של ה ECS, תקנה איזה NF7 באיזה 350 שקל או אפילו משומש אם תמצא, ותשים עליו את הג'יפורס 4.
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר הבעיה היא שקיבלתי עם הלוח הזה זיכרון SDRAM ולא DDR אז אני צריך למצוא לוח אם עם AGP שתומך גם ב SDR
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים K7SOM+ לא בא אם מעבד מולחם ? יכול להיות בעצם שבלי פלוס בא בלי ... צריך לבדוק את זה באתר שלהם.
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר הלוחות עם נמעבד המולחם באו עם מעבד דורון עליהם וקיבלו דירוג מצחיק למרות שלא היה אף פעם למעבדים האלה דירוג כגון 2000+ וכד' מה שאני קיבלתי הוא עם מעבד athlon xp 2000+ ואני לא מאמין שהוא מולחם.חשבתי אולי אני אשים לו כרטיס PCI - ati 4 mb ואאיץ אותו בעזרת כרטיס voodoo2 - אולי הביצועים יהיו יותר טובים מכרטיס ה SIS המובנה והמגעיל,הרצתי אתמול 3dmark 2001 se על הכרטיס השה והוא עשה לי טובה שהוא הפיק תוצאה של 699 נקודות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.