עבור לתוכן

יש לי מכשיר creative zen touch ורציתי לדעת איך אני מוריד לו עיברית ??

Featured Replies

פורסם

אאני לא רואה עיברית במכשיר ורציתי לדעת איך ומאיפה מורידים עיברית למכשיר ??

תודה !!

פורסם

ברוך הבא לפורומים..

למיטב ידיעתי אין תמיכה בעברית למכשיר זה (מה גרם לך לחשוב שיש?)....

בכל מקרה, נושא התמיכה בעברית בנגני ה MP3 בכלל הוא נושא כאוב.. באף נגן HD אין תמיכה רשמית בעברית, ורק לאחרונה ישנה תמיכה חלקית בלבד בנגני ה IPOD ו IRIVER....

פורסם
  • מחבר

מה שגרם לי לחשוב שאולי יש תמיכה עיברית למכשיר זה בגלל ששמעתי שיש עכשיו עברית ל ipaq אז אמרתי אולי גם ל ipod יהיה

שאלה : גם תמיכה חלקית בעיברית אין למכשיר האם קיימת תמיכה חלקית ???

פורסם

מה קשור IPAQ (שזה PDA של HP) ל IPOD (שזה נגן MP3 של APPLE) ?!?!?!

ואתה גם שאלת בקשר ל CREATIVE ZEN TOUCH ןלא APPLE IPOD... אתה כזה לא ברור במשפט אחד....

לאף מכשיר בשוק אין תמיכה מלאה בעברית...

פורסם
  • מחבר

אחי החלטת לקטול אותי לגמרייי אהה... כתבתי ipaq כי זה גם מכשיר מחו"ל אז אמרתי אם לזה יש אולי גם למכשיר שלי ipod של apple או של creative לפי דעתי זה אותו דבר חוץ מה השם .

בקיצר השאלה אם למכשיר שלי תמיכה חלקית בעיברית או שעדיין אין נקודה!!!

פורסם

אם ההבנתי אותך נכון אתה אומר ש-Ipod והזן זה אותו מכשיר חוץ מהשם.. אממ.. ממש לא..

שני המכשירים שונים בטירוף שאני לא מבין אפילו איך אפשר לבלבל בינהם.. (שניהם לבנים.. יופי.. :/ )

בכל מקרה לאייפוד יצאה גירסא עם עברית.. לזן של קרייטיב אין כרגע.. (ואני לא מאמין שתיהיה בזמן הקרוב..)

פורסם

כל המכשירים של Creative לא תוכננו לשינוי התצוגה. במילים אחרות, המטומטמים לא עשו שעורי בית בשיווק. הם עשו שיעורי בית בתכנון ובאיכות הסאונד (עולה בהרבה על השיט-פוד) אבל לצערינו אין ולא תהיה תמיכה בעברית. אתה יכול לפרוץ למערכת ההפעלה של המכשיר ולהפוך את הכל לעברית, אבל אז, אין לך אנגלית. לי יש שני מכשירי Zen 2.0 שעברו "הסבה" ושדרוג. על כל אחד יש דיסק של 100GB וכל אחד מותאם לשפה. אחד עובד רק בעברית ואחד רק באנגלית.

זה היה פרויירט של פרינציפ, אבל לא שווה את ההשקעה בזמן וטרחה.

שלכם בארה"ב, תמיד בריא, זבל טרי.

פורסם

כל המכשירים של Creative לא תוכננו לשינוי התצוגה. במילים אחרות, המטומטמים לא עשו שעורי בית בשיווק. הם עשו שיעורי בית בתכנון ובאיכות הסאונד (עולה בהרבה על השיט-פוד) אבל לצערינו אין ולא תהיה תמיכה בעברית. אתה יכול לפרוץ למערכת ההפעלה של המכשיר ולהפוך את הכל לעברית, אבל אז, אין לך אנגלית. לי יש שני מכשירי Zen 2.0 שעברו "הסבה" ושדרוג. על כל אחד יש דיסק של 100GB וכל אחד מותאם לשפה. אחד עובד רק בעברית ואחד רק באנגלית.

זה היה פרויירט של פרינציפ, אבל לא שווה את ההשקעה בזמן וטרחה.

שלכם בארה"ב, תמיד בריא, זבל טרי.

ואיך בדיוק הפכת את זה לעברית?

פורסם

גירסת ה Firmware האחרונה של Zen 2.0 מכילה קישורים ליצירת האותיות באנגלית. ע"י Hex-Editor ניתן לזהות מה מכיל מה ולשנות את הקוד על המחשב לפני שמורידים את הקוד למנגן, כדי שיראה אותיות אחרות (או סמלים אחרים. כך גם הפכו את הטקסט לסינית). כמו שכתבתי קודם, זה היה פרוייקט ארוך ולא שווה את ההשקעה. אחרי הכל, כמה אנשים מסתכלים על התצוגה כשהשירים מתנגנים?

נדמה לי שעדיין יש לי את הקוד המקורי ואת השינוי עם הסברים, אבל לא זוכר היכן. זה היה לפני שנתיים.

קבור בשלג ועטוף בקרח ובקור אימים.... זבל טרי בארה"ב.

פורסם

לא הבנתי מה הזבל, ה ZEN TOUCH ?

ולמה לא רואים את השמות שירים גם בניווט ?

ואני כן מסתכל על שמות השירים, כשאני לא מזהה את השיר :)

פורסם

זבל זה ה-User ID שלי...

ה-Touch אמור להיות מוצר מצויין. לי זה לא כל כך נראה משום שאני משתמש במנגן במכון הכושר, כך שאיני מסתכל על שמות השירים... שמעתי גם כמה תלונות על הצורך להתרגל למישטח הנגיעה (לא יודע איך זה ייקרא בעברית), אבל אין לי נסיון אז אני לא חווה דעה. מבחינת הצליל, כל המכשירים של Creative מעולים.

לא יודע אם אתה יודע אבל יש דגם חדש של ה-Touch שמאפשר תצוגה של תמונות, כמו השיט-פוד החדש. עוד לא ראיתי את הדגם אבל באחד המגזינים קראתי שהמכשיר כבר קיים.

רואים את שמות השירים בניווט, אני פשוט לא מסתכל. ואים אני לא מזהה את השיר, אני פשוט מעביר לשיר הבא במקום להסתכל... 8)

פורסם

הבנתי... חביב.. אולי באמת הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה אז, ויפרסם פה, אפשר לעשות רשימת מכשירים עם תמיכה חלקית ביותר בעברית :)

יש ZEN TOUCH של 40GB שיצא לפני שבועיים ככה...

אתה מדבר על ה ZEN MICRO שזה הנגן 5GB של CREATIVE החדש.. זה לא ה ZEN TOUCH.. הוא הרבה יותר קטן ומשוכלל (רק פחות קיבולת ומסך קטן יותר ופחות זמן בטרייה)... לו יצא גרסא צבעונית....

ה CREATIVE ZEN MICRO עם מסך צבע (שעוד לא יצא.. בחודשים הקרובים):

http://www.creative.com/ces/

ה CREATIVE ZEN TOUCH:

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274

פורסם
  • מחבר

אחי יש מצב להראות את כל השלבים איך הופכים את הכשיר לעיברית אני חיייב את זה כי אני דפפפוווקקק באנגלית ואני חייב שהשירים יהיו כתובים בעיברית כי רוב השירים שלי הם ישראלים וזה הכלל קוביות כי זה לא תומך בעיברית אז מה שעשיתי הפכתי את זה לעיברית פונטית אבל זה גם לא יצא משהו יש מצב שמישהו ייתן את התוכנה שצריך ( את ה update של המכשיר ) וגם את האופן שבו צריך לשנות אחרי שהתקנתי את התוכנה את המאפיינים של התוכנה אני יישמח מאוד !!!

פורסם

היית צריך לדעת את זה כשקנית את המכשיר

(הרי שואלים שאלות לפני שקונים מכשיר )

פורסם
  • מחבר

אחי ואם קיבלתי את זה מתנה מה אני יזרוק את זה יאללה בלי ספאם !!!

עדיין לא עניתם לי על השאלה :אחי יש מצב להראות את כל השלבים איך הופכים את הכשיר לעיברית אני חיייב את זה כי אני דפפפוווקקק באנגלית ואני חייב שהשירים יהיו כתובים בעיברית כי רוב השירים שלי הם ישראלים וזה הכלל קוביות כי זה לא תומך בעיברית אז מה שעשיתי הפכתי את זה לעיברית פונטית אבל זה גם לא יצא משהו יש מצב שמישהו ייתן את התוכנה שצריך ( את ה update של המכשיר ) וגם את האופן שבו צריך לשנות אחרי שהתקנתי את התוכנה את המאפיינים של התוכנה אני יישמח מאוד !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים