פורסם 2005 בינואר 1720 שנים כןתראה בKSP כתוב על הכרטיס GDDR3מה כן מה כן ??אתה מטעה אנשים! LE/NU מגיעים עם GDDR1 חוץ ממיוחדים כמו של אסוס שעושים מן GT מוחלש כדגם של NU ומוכרים אותו כמו GT של חברה אחרת..בערך :-\
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים חחחח איזה קטע!אני רואה שכבר פתחת את הצינורות הנוספים, וגם קיבלת GDDR3, איזה כרטיס לעזאזל קנית?אני הייתי מציע לך לקנות קירור NV4 , ולהגיע עם הכרטיס למקסימום אוברקלוק :] מעניין כמה הוא יוציא יותר מ6800NU רגיל בסטוק.
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מחבר אבל רגע זה 100% GDDR3?כי אם כן כולם להיסתער על ה MSIמישהו עם כרטיס מסך אחר יכול להביא לי תמונה שלו?כי יש רק שתי סוגים DDR רגיל ו GDDR3אז מישהו יכול להביא תצלום + השם של הכרטיס? בישביל ליראות איך זה כתוב אצלו?
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים אני לא מבין למה אנשים ממשיכים לסמוך על אוורסט האמינות של התוכנה הזאת שואפת ל0, לא אין לך GDDR3 אתה יכול להרגע. גם אין טעם להסתער על הכרטיס של MSI הוא כרטיס ממוצע - יחסית לאחרים.
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מחבר יש דרך ליבדוק את זה?ולמה האמינות שלה שואפת ל -0?והכרטיס ממוצע?אתה ראיתה את הקירור שלו לפני שאתה מדבר? הגיעו איתו למהיריות של אולטרה עם סטוק וזה עוד שהמאוורר על נמוךבעעעע כנראה לכול ה 6800 זה ככה אולי עשו את זה לליבה או סתם טעות בתוכנה?
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים הייתי בודק את העניין עם AIDA אבל היא מראה לי מסך אפור מתי שאני לוחץ על GPU..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.