עבור לתוכן

איזה מהמצלמות בהאות של canon עדיף?

Featured Replies

פורסם

canon a95

canon a85

canon s1 is

אל תגידו לי ישר על האחרונה כי אני רוצה גם לדעת למה שווה לי יותר לקנות אותה ולא את האחרות

ועם למישהו יש את אחת המצלמות עם הוא יכול להעלות לפה תמונה שהוא צילם איתה או לשלוח לי שאני יראה את

האיכות

פורסם

ואוקיי אז ככה,

אני בעל הדגם A95 שזהו הדגן המתקדם ביותר מבין השלושה מבחינת רזולוציית תמונה ורזולוציית מסך.

יתרונות הדגמים:

a95 - מסך גדול וחד הרבה יותר משני הדגמים האחרים, תמונה ברזולוצייה גבוהה יותר, חישן גדול יותר שנותן תמונה חדה וברורה.

s1 is - עדשה גדולה, זום רחב, מייצב תמונה מובנה (נגד רעידות בזמן צילום).

a85 - איכות תמונה מצויינת, אמנם מסך קטן ופחות איכותי וגם רזולוצייה נמוכה מזו של הa95 אבל היתרון הוא במחיר.

תמונות שצילמתי עם ה a95

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103053.0

וכאן

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99040.0

פורסם

אמנם מסך קטן ופחות איכותי וגם רזולוצייה נמוכה מזו של הa95

בול אותו מסך ב-A75\85\95, מלבד העובדה שב-A95 הוא מסתובב הוא לא שונה מאחרים.

ב-A95:

Vari-angle 1.8 P-Si TFT, approx. 118,000 pixels

ב-A85:

1.8-inch TFT color LCD, approx. 118,000 pixels

(לקוח מהביקורת של סטיב)

בכ"מ, לדעתי עיקר ההתלבטות שלך צריך להיות בין ה-S1 ל-A95,

כאמור שים לב שהמסך של ה-S1 הוא 1.5'' ולדעתי לא הכי איכותי (לפי מה שראיתי במציאות). אבל יש לך זום הרבה יותר גדול מה-A95 כך שכל אחד לשיקולו.

פורסם
  • מחבר

תודב רבה לכם

והתמונות של ה a95 באמת באיכות טובה

אם למישהו יש עוד משהו להגיד לפני שאני יקנה אז תודה

בנתיים נראה לי על ה a95

פורסם

תשמע, אני התלבטתי בין ה ש85 לבין ש80 ולקחתי בסוף ש80 רק בגלל שיש בה מסך מסתובב שאין בש85 וזה ממש נח...

פורסם

אח שלי כנראה קונה את ה A85 , היא טוב יש לה 400 אסא ,עם אתה רוצה לצלם בלילה באיכות טובה, זה המינימום.!

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

אבל נראה לי שאני יקנה את ה a95

פורסם

IXUS 500

פורסם

אח שלי כנראה קונה את ה A85 , היא טוב יש לה 400 אסא ,עם אתה רוצה לצלם בלילה באיכות טובה, זה המינימום.!

לילה = חשיפה ארוכה ?

IS0 400 = הרבה מאד רעש בתמונה, כך שזה לא יהיה ממש "איכותי" ::)

פורסם

אני חושב לקנות את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני גם מתעניין בA95, אני רואה שיש עליה הרבה המלצות פה.

ראיתי אותה בזאפ החל ב1650 שח שזה יקר אבל השאלה אם מקבלים תמורה לכסף.

אז זה מחיר סביר?

פורסם

רק תשים לב שלקנות מצלמה לא מספיק וצריך השקעה נוספת בכרטיס זיכרון (256 מינימום!) ומטען+סוללות במקרה שאין לך.

פורסם

אני לא יודע- לדעת יאתם יותר מדי רצים מעבר למה שאתם צריכים.

האנשים רצים אחרי מגה פיקסלים, ואחרי זומים בומבסטיים- ובסוף קונים מצלמה ב2000 שקל ומצלמים איתה תמונות שמצלמה ב1000 שקל יכולה לצלם יותר טוב.

לדעתי צריך לחשוב טוב טוב מה הייעוד של המצלמה, אם אתה לא צלם מקצועי למה לעזאזל אתה צריך זום X10 , כדי שפעם בשנה רק בשביל להתלהב תצלם נמלה ממרחק של קילומטר? (ואני יודע שאני מזים- זה בקטע של ההקצנה).

אצלנו במשפחה קנינו A80 . אחלה מצלמה (למען האמת אני עדיין לא הבנתי מה ההגיון של הA85 לעומת הA80 כשהכל אותו דבר חוץ מזה שבA80 יש מסך מסתובב שזה תכלס הרבה יותר נוח, אז מה העוד עשירית אינץ' במסך? זה מפגר לגמרי לשלם על זה עוד 300 שקל- כשמסך מסתובב הוא הרבה יותר נוח לעבודה) , בכל אופן- אבא שלי קנה לעצמו- הוא בא מתוך הנחה שהוא לא צלם מקצועי אבל הוא אוהב לצלם (בעיקר מתחת למים- הוא צולל הרבה) , התמונות יוצאות סוף הדרך, וזו מצלמה של 4 מ.פיקסל- בהתחלה התלהב מה4, אח"כ הוריד את האיכות כי במילא לא מעניין אותנו תמונות שגודלן 4 1.5 מגהבייט כל תמונה , וה ן מתפרשות על 4 מסכים- 5 מגה פיקסל- אתם גם ככה לא תשתשמו בזה- ואם כן אז סתם יצאו לכן אותם תמונות פשוט הרבה יותר מנופחות .

שוב אני אומר, למקצוענים- אין ספק - ללכת על המצלמות היותר כבדות- אבל דחיל ראבק מי כאן צלם מקצועי? בשביל כמה תמונות נוף יפות ממש לא צריך לרוץ ולקנות את הדגמים הכי חדישים והכי יקרים....

פורסם

לכן ה-A75 היא מצלמה שכדאי להתחיל איתה.

פורסם
  • מחבר

כל האנשים שאני שואל אתם אמרים לי ללכת על ה s1 בגלל הזום

וכולם אמרו לי שאני לא יראה הבדל באיכות של התמונה ב a95

וב s1 רק עם אני עושה פוסטרים (אני לא מתכוון לעשות)

אז נראה לי שאני יקח אותה כי אני יכול למצוא אתה במחיר ממש זול

עם 256 זכרון ומטען וסוללות אז נראה לי שווה

פורסם

לי יש Ixus430 מצלמה מצויינת אבל לא יודע איך היא ליד ה A95.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים