פורסם 2005 בינואר 1720 שנים היי, ברשותי המערכת הזו- Sony_CMT-CP500MD http://www.minidisc.org/part_Sony_CMT-CP500MD.htmlמאחורה יש כניסה לשני רמקולים בלבד, יש לי את הרמקולים שקיבלתי עם המערכת, דיי נחמדים לחדר שלי (3.5M*3.5M)אחרי שקראתי פה קצת, הבנתי שרמקולים שמיועדים לסרטים לא בהכרח ישמעו טוב עם מוזיקהאני רוצה לדעת ככה:1. אפשר באיזושהיא שיטה להוסיף עוד רמקולים, אולי סאב וופר למערכת, שיהיה לו סוויטצ' שאני אפעיל בסרטים או שהמוזיקה לא נשמעת טוב?2. איזה רמקולים כדאי להוסיף3. איך אני מחבר הכל אם אפשר, אין לי עוד כניסות לרמקולים נוספים מאחורהתודה
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מחבר זה הפיתרון הכי טוב?המערכת מחוברת למחשב כבר, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב, אני דיי מרוצה אבל רוצה להוסיף את הסראונד, אין דרך אחרת?
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים האם יש לך כרטיס 5.1 בשביל סרראונד ? כי אם אין לך אז סרראונד לא יהיה לך , יהיה לך פשוט פיצול של סטיראו ל 4 רמקולים (בהנחה שתחבר את ה הATP3 אם תרכוש אותם ) ואם אתה רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוט תקנה מפצל אוזניות פשוט
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר לא אין לי,אבל בגלל זה שאלתי מה אני צריך לקנותנאמר ואני קונה את הכרטיס קול 5.1יש עדיין אפשרות להשתמש במערכת? ורק להוסיף רמקולים וופר לסראונד או למערכת או למחשב ישירות?המערכת עלתה לי לא מאט והשימוש העיקרי שלה הוא לצורכי מחשב, אני לא רוצה להשבית אותה ולקנות 5 רמקולים חדשים למחשביש הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.