עבור לתוכן

6600GT SLI - Leadtek or PNY?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב..

זה?

http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_416_1271&products_id=7816

או זה?

http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_1358&products_id=8041

הפרש מחירים של 130 שקל P:

הקירור של לידטק לא נראה משהו אבל אני לא יכול לשפוט כי אני לא רואה את הקירור של PNY.. :

למישהו יש אחד מהכרטיסים?

תודה מראש P:

פורסם

Leadtek בלי לחשוב פעמיים

פורסם

יש לי את הליטק כרטיס מעולה וקירור טוב

פורסם
  • מחבר

Leadtek בלי לחשוב פעמיים

אני יודע..

חברות מצויננת רק הקירור שלה לי עולה על הזכרונות מה שמגביל אותי באוברקלוק.. :\

הקירור של PNY על הזכרונות?

פורסם

Leadtek.

אתה מעוניין לקנות עכשיו 2 כרטיסים ולעשות SLI? אם כן לא כדאי לך, GF6800GT יחיד יתן ביצועים טובים יותר (לא בהפרש קטן אבל גם לא בהפרש עצום) וגם יהיה זול יותר (עקב המחיר הגבוה של הNF4 SLI).

פורסם

אל תקנה SLI סתם בזבוז כסף עוד מעט יצא R520 שיהיה פי 20 מSLI אם כבר אתה קונה PCI-E אז תיקח איזה X800XL

פורסם

דיבאלו צודק, הGF6800GT יקר משמעותית מהX800XL אבל מספק את אותם הביצועים וגם קשה יותר להשיג אותו.

אם אתה רוצה כרטיס מסך PCI-E בתקציב של 400 דולר תקנה את הRX800XL ולא GF6600GT SLI.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני רוצה לוח עם PCI-e אחד ויהיה בו את ה 6600GT SLI

ועוד שנה אני כנראה יחליף לוח ויוסיף את אחד מהג'יפורסים החדשים שאני מקווה שיהיו עם 512MB

בינתיים אני רוצה רק כרטיס אחד!

מה אומרים?

פורסם

אתה לא יכול להוסיף כרטיס אחר, אתה חייב דגם ויצרן זהה, ואם אתה קונה עכשיו לוח עם PCIE למה תצתרך לקנות עוד שנה אחד? ואם אתה לא קונה עכשיו לוח אז ל6600GT שתוכל לקנות, כלומר לAGP אין SLI במילא.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להוסיף כרטיס אחר, אתה חייב דגם ויצרן זהה, ואם אתה קונה עכשיו לוח עם PCIE למה תצתרך לקנות עוד שנה אחד? ואם אתה לא קונה עכשיו לוח אז ל6600GT שתוכל לקנות, כלומר לAGP אין SLI במילא.

הלוח שאני רוצה זה לוח עם חריץ PCIE אחד של חברת ג'יגהבייט.

ואם אני קונה לוח SLI אני חייב 2 כרטיסים זהים בהכל?!

אני לא יכול לדוגמא עכשיו 6600GT של לידטק ובעתיד משהו של ג'יפורס-לידטק רק יותר מתקדם?!

פורסם

לא אתה יכול לשים רק שתי GF6600GT של ליטק או רק של PNY או כל חברה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים