פורסם 2005 בינואר 1620 שנים שלוםקניתי דיסק חדש 160 גיגהבייט - WD 7200 RPMאני מעוניינת לחלק אותו ל-2דיסק C - 20 גיגהדיסק D - כל השאריש לי דיסקט הצלה של חלונות 98. העלתי את המחשב מדיסקט זהוהרצתי FDISKנראה לי שהדיסק לא מזוהה נכון ע"י FDISKזה לא פלא כי התוכנה מאוד ישנה.רציתי לשאול: איזה תוכנה הכי מומלצת לחלוקת הדיסק מ- 0 ???
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר אין לי פרטיטשן מגיקעשיתי חיפוש מאוד גדול בפורום הזה ומצאתי תשובות חלקיות בלבד.יש תכנית fdisk חדשה של מיקרוסופט שתומכת בדיסקים עד 137 גיגה.לי זה לא יתאים.אני אנסה לחפש באתר של WDמזל שיש לי לאפטופ שאני יכולה לחפש עזרה דרכו
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר יש לי גהוסט של המחשבבכל זאת לחלק את המחשב דרך XP ואז לבטל את ההתקנה ?
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים קודם כל הGHOST הוא של 160GB ? ובקשר ל: בכל זאת לחלק את המחשב דרך XP ואז לבטל את ההתקנה ? שיטה נחמדה, לא ניסיתי אותה (אני לא זוכר באיזה חלק של ההתקנה החילוק למחיצות נמצא, אך אני בטוח שאצלך הוא יקפוץ דיי בהתחלה שהרי אין לו על מה להתקין )
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר קודם כל הGHOST הוא של 160GB ?לא, זה של הדיסק הישן אבל זה לא משנה:אני יבקש מתוכנת גוהסט לבצע: local -> partition >from imageוזה בטוח יבנה לי את כונן C כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.