עבור לתוכן

צורב דיוידי , של מחשב. מסוגל לצרוב גם את הסאונד מהדיסק המקורי? (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו.

אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו?

פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות)

ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל.

תודה.

פורסם

פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו.

אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו?

פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות)

ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל.

תודה.

פשש אתה לא ברור.. לא הבנתי מה שאתה רוצה כלכך, אבל אם אתה שואל, אם DVD צורב את ה AC3 (שזה ה SORROUND SOUND) אז כן..

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה לא היה ברור :)

אני ינסה שוב בפשטות.

סרט די וי די , מקורי.

אפשר לשכפל אותו לדיסק צרוב?

ושגם הסאונד יעבור?

כי אמרו לי אנשים , שאם מנסים לשכפל סרט די וידי , אז הסרט עובר , אבל בסטריאו , ולא בסראונד.

פורסם

ברור שהוא מעביר את הסראונד,אם לא אז מה היה שווה פה?

פורסם
  • מחבר

או'קי , סתם רציתי להיות בטוח , זה באמת נראה לי תמוהה.

ורוב הסרטים שיש היום בספריות הם לא ב Dual Lyer נכון?

ושאלה אחרונה , כמה זמן בערך לוקח לו לצרוב נגיד... 4 ג'גה על דיסק?

לצורב ממוצע היום.

כי אני בטוח שזה לא כמו דיסק רגיל , כי לצרוב 4 ג'יגה במהירות של X16 , זה יקח שעות..

פורסם

רוב הסרטים הם כן dual layer

תלוי באיזה מהירות אתה צורב,אם על מהירות 8X משהו כמו פחות מ10 דקות.

מהירות 16X של צריבת DVD זה לא כמו מהירות 16X של צורב רגיל.

לדוגמא מהירות 8X בצריבת DVD זה 11,500kbyte/sec

צורב רגיל במהירות 48X צורב במהירות של 7,200

פורסם

אכן רובם DUAL LAYER, בגלל התוספות וה MULTIPLE SOUND TRACKS.. ואז אם אתה לא עושה העתקה של DUAL LAYER ל DUAL LAYER, אז אתה צריך להתחיל לחתוך כל מני דברים, ואז אתה צריך לשים לב שאתה לא דופק את ה SOUND TRACK ל STEREO בטעות...

פורסם

לא חותכים שום דבר,משתמשים ב dvdshrink ומעיפים משם דברים שלא צריכים כמו קבצי סאונד בשפות נוספות,מאחורי הקלעים וכו...

פורסם

לא חותכים שום דבר,משתמשים ב dvdshrink ומעיפים משם דברים שלא צריכים כמו קבצי סאונד בשפות נוספות,מאחורי הקלעים וכו...

ואם עדין אין מקום פשוט חותכים את הסרט לשניים

נ.ב כדי לקנות צורב אם dl כי רובם היום 4* וכאשר זה יצא במחיר סביר זה יקח פלוס מינוס 25 להעתיק דיסק שלם שזה פחות לdvd כי הוא לא ממולא עד הסוף

פורסם

מי חותך? פשוט מורידים טיפה מהאיכות של הסרט (שממש לא שמים לב להורדת האיכות).

רק במקרים קיצוניים אם הסרט משהו כמו 3 שעות אז אפשר לחתוך לשתיים אם צורבים על מדיה רגילה (לא dual).

פורסם
  • מחבר

אבל ה

Nec 3500

מסוגל לצרוב ב

DL

נכון?

מה ההפרש מחירים בין המדיות הרגילות (4.7) לדאול?

פורסם

כן,הוא מסוגל לצרוב DL במהירות 4X

קופסה של 25 דיסקים silverline RITEK G04 SL עולה משהו כמו 80 ש"ח,מדיה אחת של DL עולה בסביבות ה 48 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים