עבור לתוכן

הגיעו כרטיסי X800 וX800XL!!!

Featured Replies

פורסם

זאת באמת שערוריה המחירים הללו! המחירים הם כמעט כפולים מההכרזה הרישמית של ATI העולמית!

אני מאוד מאוד מקווה שאלו מחירי דמה , כי זה עדיין pre order, אבל אם המחירים האלה ישארו, (שזה יוצא בערך כפול מהמחיר הנקוב הרישמי) אני אשקול לכתוב מכתב לATI העולמית :]

וזהו בהחלט איום!

פורסם
  • מחבר

גם אני ציפיתי למחירים הרבה יותר נומכים אבל זה מה שיש...

אני התקשרתי לחנות ואמרו לי שהכרטיסים מגיעים ביום רביעי.

פורסם

איזה גניבה!

:pissed:

פורסם

טוב שלא הוסיפו עוד אפסים.....

צפיתי למחירים נמוכים בהרבה!!

פורסם

שבו בשקט למה ציפתים ?

200 שקל ?

קיבינמיט זה כרטיס בן זונה ולפי דעתי 2 אלף זה לא הרבה 1800 עולה היום 6800 רגיל

והx800xl פותח לו תצורה בנינו די שווה

פורסם

שבו בשקט למה ציפתים ?

200 שקל ?

קיבינמיט זה כרטיס בן זונה  ולפי דעתי 2 אלף זה לא הרבה 1800 עולה היום 6800 רגיל

והx800xl פותח לו תצורה בנינו די שווה

ציפיתי למחיר של 2000 ש"ח! בגלל שהכרטיס טיפה יותר חלש מ- 6800gt שכבר אפשר להשיג ב- 2200...

אומנם ה- x800xl PCie אבל המחיר אולי טיפה מוגזם..

פורסם

מזה קשור ?

הכרטיס הזה עולה פה פי2 יותר וזה באמת לא פייר שהחברות יעשו פה מונופול רק בגלל שהכרטיס חדש.

פורסם

אם לא יכולים לרדת למחירי זנות עדיין הם צריכים לכסות אותו ולהרוויח כ5 אחוז מהוצאר

פורסם

המחירים בארץ צריכים להיות 1200 לרגיל ו1800 לXL, ואם כבר מדברים על מחירים בחול אז הרבה הרבה הרבה פחות.

פורסם

שער הדולר הנוכחי (נכון ל16 לינואר) 4.3 שקלים. זה אומר, שללא מעמ"ם וללא עליות יבוא וכו', הX800XL אמור לעלות 299$*4.3=1285 שקלים. נו, נוסיף 500 שקל מע"מ וכיוב. יודעים מה? אפילו 700 שקל. ועדיין לא נגיד לסכום האסטרונומי של 2400 שקלים. זה גניבה\עבודה בעיניים. ואותי זה יותר מרתיח, לא בגלל העבודה שהכרטיס הזה תומחר לגיימרים מעמד הביניים (כמו רובינו) אלא בגלל כמה חמורים, שחושבים שגניבה של יותר מאלף שקל היא בסדר גמור.

פורסם

תרגעו תרגעו כאשר הכרטיס הזה יגיע ל isracomp ו ksp אז זה יצא בדיוק כמו שחישבנו 1500-1800 שקל

ה geforce 6600 היה 200$ בחול וכאן נמכר ב יותר ב 400 שקל אבל לא בחנויות כמו נעה וחוץ מזה ה x800 xl הוא יותר חזק טיפה מה 6800 gt ולא ההפך

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

ה 6800GT קצת יותר חזק ולא ההפך.

פורסם

ל6800GT יש גם PS3.0 שנותן לו היתרון עתידי.

פורסם

תשמעו יהיה תחרות NVIDIA תוריד מחירים, ATI תוריד מחירים תהיה תחרות... זה עדיין לא סופי... מה אתם חושבים?! כל מי שרוצה לקנות את ה-6800GT צריך לחכות כי תהיה תחרות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים