פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מעבד: amd 64 bit 3000לוח: שמתאים של אסוסזיכרון פנימי: 512 מהירות 400 של קינגסטוןכונן קשיח: 120 של westran digital חיבור sataכונן דיסקים: צורב די וי די של אל ג'יכרטיס מסך: fx 5700 256mbספק: 400 וואטעכבר ומקלדת של מיקרוסופטמסך של מאג 19 אינץ' שטוחומארז סטנדרטיזהוא לא הבאתי סוגים מדוייקים כי זה לא ממש חשוב אני שואל בכלליות רק אם המחשב הזה חזק
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים איזה לוח?איזה צורב?לאיזה כרטיס מסך אתה מחליף?איזה ספק זה? ג'נרי?ואיזה מסך?
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר לוח שמתאים : asus 64 bitצורב: בסוף זה לא צורב די וי די עוד חודש אני כבר יוסיף א ת הדי וי די אז כרגע זה צורב אל ג'י פשוטכרטיס מסך אני שם : fx 5700 128 mbספק אני יגיד לו שיביא לי משהוא יותר טוב מג'נרי ואם לא אז לא חשוב אבל אני יודע שזה הולך להיות ספק חזק כי המעבד הזה סוסמסך lcd 17 אינץ' של prview
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים תשמע, אני רואה שמשום מה יש לך העדפה לברנדים מסויימים, אני ממליץ שתרד מזה. ל-Asus יש דגמים טובים מדי פעם, אבל יש יצרניות אחרות שמוציאות דברים יותר טובים. גם קינגסטון היא לא היצרנית היחידה, המוצרים שלה בד"כ יותר יקרים ולא ממש שווים את המחיר שלהם.FX5700 זה כרטיס אשפה יחסית למחיר שלוואל תיגע בproview, זבל של מסכיםתן תקציב ותקבל מפרט נורמלי
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים תעשה לעצמך ולנו טובה - תן את התקציב שלך ואת הדרישות - ונבנה לך מפרט מתאים. אתה סתם זורק שמות באוויר בלי לדעת בכלל על מה אתה מדבר...(צורב די וי די - בסוף קונה צורב ועוד חודש מוסיף את הדיוידי? )
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים במחיר של LCDאתה יכול להביא מסך CRT , איכותי , עם נתונים וביצועים הרבה הרבה יותר טובים , ויותר גדול (19)LCD זה דבר מיותר למחשב ביתי שנועד למשחקים בעיקר.תיהיה מוכן שההבדל בין ספק ג'נרי לספק נורמלי הוא בערך 300 שקל.ואם אתה קונה את זה מחנות רגילה , אז שתבין שהם מסוגלים לבלבל לך ת'מוח ולהגיד לך שזה ספק איכותיוהוא "מאושר על ידי אינטל" אפילו שהמעבד שלך אי אמ די , עזוב , אל תקשיב להם.תבקש ספק כמו : enermax \ antec \ heב \ Thermaltake ויש עוד כמה חברות טובות.כל השאר , אל תיגע בהם. מארז ג'נרי משנה פחות....זכרון , אתה יכול להביא A-DATA , יותר זול , ויותר טובים.כרטיס מסך , שלא שווה ת'כסף שלו. היחס בין מחיר-תמורה , ממש לא משתלם.בקשר לדי וי די , מה זאת אומרת?!קונה צורב ואז מוסיף את הדי וי די?צורב די וידי זה כונן אחד , שמסוגל לצרוב די וי די.. אולי אתה התכוונת לקומבו , שזה צורב (רגיל) + כונן די וי די.אבל לא צורב די וי די.קיצר , תן תקציב , ומטרה של המחשב (שאני מנחש שזה משחקים בעיקר?)וירכיבו לך את הטוב שאפשר להוציא בתקציב הזה.
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים במחיר של LCDאתה יכול להביא מסך CRT , איכותי , עם נתונים וביצועים הרבה הרבה יותר טובים , ויותר גדול (19)LCD זה דבר מיותר למחשב ביתי שנועד למשחקים בעיקר.1. אף אחד לא דיבר פה על LCD.2. פשוט בולשיט מה שהרגע אמרת. בוא תשב שעה מול ה E431 שלי ותגיד את זה עוד פעם...וCRT 19 גדול מ LCD 17 בחצי אינץ'-אינץ': בהחלט שולי.קיצר , תן תקציב , ומטרה של המחשב (שאני מנחש שזה משחקים בעיקר?)וירכיבו לך את הטוב שאפשר להוציא בתקציב הזה.בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.