עבור לתוכן

מה טווח מחירי הפרספקס כיום?

Featured Replies

פורסם

שלום,

תוכלו בבקשה לומר לי מה טווח המחירים המשוער כיום למטר פרספקס (שקוף)?

תודה.

פורסם

מאוד תלוי איפה - בפעם האחרונה שביררתי (לא קניתי פרספקס כבר לא מעט זמן - איכשהו תמיד מזדמן לי במקומות הכי מוזרים...) מטר מרובע עולה בין 30 ל-60 ש"ח.

פשוט להמון חומרים קוראים פרספקס - אבל יש פוליאקרילט ופוליקרבונט ויש סוגים שונים של חומרים העושים שימוש בתרכובות אלה כגון לוציט ופרספקס ששניהם פוליאקרילט אבל די שונים אחד מן השני, לקסן הוא סוג של פוליקרבונט ושונה מאוד משניהם...

מנסיוני - כל המוכרים בארץ מתייחסים אל כל החומרים כאל פרספקס ומעטים הם אלה היודעים להבדיל ביניהם. מה שכן - מחיר החומר שתקנה תלוי בסוג החומר ועל כן ייתכן שמוכר אחד יגיד 50ש"ח (כי הוא מוכר פוליקרבונט - יקר יותר) ואחר יגיד 35ש"ח (כי הוא מוכר לוציט זול וגרוע). החומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי - כמו גם שקיפות ועוד...

פורסם
  • מחבר

תודה. חידשת לי. לא ידעתי על ההבדל ביניהם. לפי ההבדלים שציינת אני יותר מעוניין בפוליקרבונט. הוא אמור לשמש אותי בתור משטח עבודה ולא למודינג, כדי לא לשרוט את הספרייה.

איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט?

ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת?

פורסם
  • מחבר

אולי עדיף להעביר את השאלה לפורום "כללי"? או שמקומה פה? אני שואל זאת בגלל שהצורך שלי בפרספקס הוא למשטח עבודה ולא למודינג. לכן השאלה נראית לי קצת לא מתאימה. לעומת זאת, סביר להניח שלמשתתפי פורום "אלקטרוניקה ומודינג" יהיה יותר מושג לגביי טווח המחירים וההבדל בין סוגי הפרספקס  :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים