פורסם 2005 בינואר 1520 שנים לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם?תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אתה צריך בשביל זיכרון ומעבד שיעבד את הזיכרון שישמור את הפקודות עליו.הקיצור זה לא עניין של לחבר כמה רכיבים ביחד
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Microcontrollerהכי פופולרי כנראה הוא הPIC16F84, עלות של שבב בלבד מסתכמת ב~25 ש"ח,אבל צריך להוסיף מעגל שלם מסביב, וצורב, וכו'
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר הבנתי אבל יש לי שאלה חדשה מה זה צורב?(אני מניח שזה לא הצורב שאיתו צרובים דיסקים )
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אתה יכול לקנות מיקרו מעבד 8086 או 8088 של אינטל וללמוד לתכנת אותם , מעבד כזה עולה כ 70 שקל אם אני לא טועה! אבל זה יהיה דיי מסובך לתכנת אותו ולחבר למעגל בלי ידע באלקטרוניקה צורב זה המכשיר שאתה מעביר את "הפקודות" מהמחשב למיקרו מעבד שאותו אתה מעוניין לתכנת!
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר פשש אז זה נראה יותר קל ממה שחשבתיתודה לכולםאם למישהוא יש להוסיף משו אולי יותר פירוט אים בדיוק אני מתכנת כי לא ממש הבנתי, או כל מיני דברים שעדיין לא נאמרו ויכולים לעזור לי אז אני מבקש בבקשה תעזרו לי
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים לתכנת זה באמת לא ממש בעיה, אבל לגרום לזה להפעיח משהו זה כבר יותר קשה . ולא נראה לי שכל כך קל להשיג צורב לבקרים/ מעבדים כאלה ומהשאלות שלך אני מבין שאין לך ידע רב באלקטרוניקה אז הופך את הכל להרבה יותר קשה אבל אם תחליט לבנות משהו.....שתף אותנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.