עבור לתוכן

בעייה בניגון קבצי MPG2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי מחדש את הכל יש לי בעייה בצפייה עם סרטים מסויימים, בדרך כלל אלה סרטי דיוידי של 4 ג'יגה שיש לי, קבצי VOB ו-MPEG2 אני חושב...

הקטע הוא שלפני שפירמטתי הכל עבד מצויין לא הייתה שום בעייה הכל עב דפרפקט ועכשיו אני לא זוכר מה להתקין בשביל שהסרטים המסויימים האלה יעבדו, רוב הסרטים עובדים לי אבל יש לי קבצי דיוידי שלא עובדים עכשיו.. אני בטוח שזה איזה קודק של MPG2 כי התקנתי אחד כזה אבל הוא עשה לי בעיות ולא פעל ממש טוב.

כרגע יש לי מותקן במחשב

DIVX5.2.1

XVID1.3

AC3FILTER

ו-MP9 CODECS

ואני משתמש במדייה פלייר 10.

ניסיתי מלא, אבל מלא{!} חבילות קודקים, שום דבר פשוט לא עוזר! אני חייב למצוא מקודד דיוידי או מקודד MPG2 או לא יודע מה בשביל להפעיל את זה וזה פעל לי מצויין אני מדגיש שוב לפני הפירמוט...

תודה לעוזרים מראש, דודי. :-\

פורסם

תתקין powerdvd או windvd וזהו.

פורסם
  • מחבר

תתקין powerdvd או windvd וזהו.

אחרי 4 שעות זה מה שהחלטתי לעשות, עובד.

אה ותודה על התגובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רציתי להוסיף עוד שאלה:

במדייה פלייר 10 רואים פחות טוב מאשר במדייה פלייר קלאסיק 6.4, מישהו יודע למה זה? פשוט בקלאסיק רואים ממש הרבה יותר טוב, יותר חלק ובלי כל מיני פסים ותמונה שבורה במדיה פלייר 10. אולי איזה מקודד או משהו כזה?

פורסם

רציתי להוסיף עוד שאלה:

במדייה פלייר 10 רואים פחות טוב מאשר במדייה פלייר קלאסיק 6.4, מישהו יודע למה זה? פשוט בקלאסיק רואים ממש הרבה יותר טוב, יותר חלק ובלי כל מיני פסים ותמונה שבורה במדיה פלייר 10. אולי איזה מקודד או משהו כזה?

פשוט תשתמש בPOWERDVD כמו שהמליצו מקודם. מבין התוכנות שניסיתי רואים בה הכי טוב.
פורסם

אני ממליץ על VLC MEDIA PLAYER... תוכנה חינמית מעולה שיודעת לקרוא MPEG2, DVD ובכלל דברים בלי בעיה...

http://www.videolan.org/vlc/

פורסם

אני ממליץ על VLC MEDIA PLAYER... תוכנה חינמית מעולה שיודעת לקרוא MPEG2, DVD ובכלל דברים בלי בעיה...

http://www.videolan.org/vlc/

גם INFRAVIEW טובה בשביל קבצים בעייתיים. אבל מבחינת האיכות אני חושב שPOWERDVD הכי טובה.
פורסם

התכוונת אולי IRFANVIEW ? בכל מקרה.. למיטב זכרוני VLC היא התוכנה החינמית היחידה (והדי טובה) להצגת MPEG2 ב WINDOWS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים