פורסם 2005 בינואר 1820 שנים יום ראשון או שני אני אמור ללכת לקחת אותו... אבל אני מתלבט עם שווה להשקיע לקנות בסוף את הג'יגה...(במקום ה-512 שהזמנתי)
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים שווה אם אתה צריך ג'יגה אם לא אז לא למרות שלדעתי אם אתה מחשב יחס מחיר לכמות אתה רואה שלג'יגה עולה לך שקל למגה, ל-512 עולה 1.5 שקל למגה :
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים טוב אני כמעט סגור לוקח עכשיו את הג'יגה... יהיה נחמד.. (הוא גם יותר יפה, הוא הצבע הלבן עם הכסוף..)
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים איך בוחרים את הצבע?כשאתה מזמין מ-pc and go אתה בוחר, או שאחרי ההזמנה אתה מתקשר ושואל איזה צבעים יש והם נותנים לך?
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים בעקרון זה רק אחרי ההזמנה... אבל בפועל יש להם רק צבע אחד לכל דגם... אדום ל-512 מ"ב ולבן כסוף לג'יגה.. (שהוא הרבה יותר יפה) קבל תמונה ותחליט לבד:
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים לא עובדת לי התמונה התכוונת במקרה לצבע שמופיע פה בגדול? אגב, איך עובד לך האתר באנגלית של stormblue? אני לוחץ שם בתפריט על אנגלית אבל זה פשוט טוען שעה ולא עושה סימנים שזה הולך לעבוד רק האתר הקוריאני שלהם עובד לי
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים תודה על האינפורמציה וההשקעה של יוצר הת'ראד, אחלה דיון. אני קונה את הנגן הזה, בערך בדיוק עכשיו.. תאחלו לי בהצלחה ותודה לכל חברי הפורום שעזרו לי לבחור נגן.Vega.נ.ב. בקשר לקטע של להפוך את העברית, יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית, לא? והאם זה קורא ID3 או שם קובץ?
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים הוא קורא id3 tag בטוח, אין היום נגן שלא קורא את זהבקשר להפיכת עברית בשמות של שירים, יש את התוכנה הבאה:http://www.hebpod.info/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.