עבור לתוכן

סיקור מלא על הנגן Xuke MP600

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
תוכל לפרט יותר על החיבור usb שלו, איך זה בדיוק הולך? יוצא כבל מתוך המכשיר ואת אותו כבל אפשר להוציא, ומה עם ההכנסה שלו, זה פשוט או לא נוח?

בתחתית הנגן יש מכסה קטנציק שבנגיעה קלה עם האצבע הוא נפתח ולשם צריך לחבר את הכבל, או המתאם הקטן, של הUSB, ככשניהם כמובן באים ביחד עם הערכה של הנגן.

הבחירה בין הכבל לבין המתאם הקטן זה רק עניין של נוחות שלך, אני חיברתי את הכבל לחיבור USB של המחשב מאחורה ושמתי את הקצה השני של הכבל על השולחן ליד המסך ועכשיו זה ממש נוח לחבר את הנגן לכקצה של הכבל ליד המסך.

באיזה צבעים הוא זמין אצל היבואן? זה רק הלבן אפור או שיש גם את הכחול והאדום כמו בתמונות?

הוא זמין בצבעים: לבן, שחור, כחול ואדום.

אבל אני לא יודע איזה צבעים זמינים אצל הספק ויש טעם להרים אליו טלפון ולשאול.

איזה צבע אתה קיבלת?

אני קיבלתי את הנגן בצבע אדום ואני יכול לומר לך שאין טעם להתחיל להתברבר על הצבעים כי פשוט כל הצבעים יפים... באמת :xyxthumbs:

אמרת שיש אפשרות לטעון אותו באמצעות usb, מקבלים איתו גם איזשהו מטען רגיל? ואם לא איך אפשר להטעין נגיד בטיולים?

הסוללה הנטענת שלו ניתנת להחלפה או שהיא מובנית במכשיר?

המכשיר נטען אך ורק דרך USB.

עם הנגן מקבלים את המתאם הקטן ואת הכבל USB (כמו שציינתי מקודם) וניתן להתחבר למחשב עם אחד מהם לפי בחירתך.

הסוללה הנטענת שלו לא ניתנת להחלפה והיא מובנית במכשיר אז למעשה לא תוכל להטעין אותו בטיולים.

אפשר לראות את זה כחיסרון בגלל שאי אפשר לטעון את המחשב בחיק הטבע (אם אין לך איזה מחשב נייד בסביבה ;) ),

אבל אני רואה את זה כיתרון על שאר הנגנים הג'נרים בזה שאין צורך לקנות כל הזמן בטריות חדשות למכשיר (שזה יוצא בסופו של דבר הוצאה לא קטנה) ועוד יתרון זה שהנגן קל בהרבה מכל שאר הנגנים הג'נרים בגלל שהוא לא מכיל בתוכו בטריה.

אבל שוב - אתה יכול לראות בזה חסרון, אני רואה בזה יתרון :)

הג'ויסטיק שלו נוח, או שיש סירבול מסויים בהעברת שירים? כי ראיתי שהווליום והעברת שירים באותו כפתור

הג'ויסטיק מאוד נוח ואינטואטיבי לעבודה.

קביעת ווליום זה בעזרת הזזת הג'ויסטיק למעלה או למטה ועבודה עם קבצים ותיקיות זה בעזרת הזזה ימינה ושמאלה.

הג'ויסטיק זז למעשה רק בכיוונים האלה והוא לא כמו ג'ויסטיק של מחשב שזז ב360 מעלות ולכן אין בעיה לעבוד איתו ואין חשש שתנסה להגביר את הווליום ובטעות תזיז שיר.

ניתן לדפדף בתיקיות על המכשיר, נכון?

ניתן לדפדף בין שירים וניתן לדפדף בין תיקיות ואפילו ניתן לעשות את זה תוך כדי שהנגן מנגן שיר אחר.

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני כמה דקות שיחקתי עם נגן פלאש דומה על המחשב שלי, גם הוא תומך ב-USB 1.1

העברתי אליו קליפ של 81 מגה בערך ב-2 דקות וקצת, זאת אומרת שאם אני לוקח ג'יגה כזה יקח לי למלא אותו מעל 20 דקות, דיי הרבה זמן אבל נסבל

להעביר שירים בודדים לוקח כמה שניות, בערך 4-5 שניות לשיר, זה מצויין

התקנה של דבר כזה פשוטה מאוד

הכנסתי את המכשיר ל-USB הקדמי וישר הווינדוס הקפיץ שזוהתה חומרה חדשה-בחרתי usb mass storage device ותוך חצי דקה כבר היה ניתן להשתמש בו

סך הכל נראה לי שאני אקנה כזה, אני מקווה שאולי תהיה אפשרות שזה יתמוך גם ב-USB2 בעתיד עם עידכון קושחה, אם קיימת אפשרות כזאת בכלל :P

פורסם
אמרת שיש אפשרות לטעון אותו באמצעות usb, מקבלים איתו גם איזשהו מטען רגיל? ואם לא איך אפשר להטעין נגיד בטיולים?

הסוללה הנטענת שלו ניתנת להחלפה או שהיא מובנית במכשיר?

המכשיר נטען אך ורק דרך USB.

עם הנגן מקבלים את המתאם הקטן ואת הכבל  USB (כמו שציינתי מקודם) וניתן להתחבר למחשב עם אחד מהם לפי בחירתך.

הסוללה הנטענת שלו לא ניתנת להחלפה והיא מובנית במכשיר אז למעשה לא תוכל להטעין אותו בטיולים.

אפשר לראות את זה כחיסרון בגלל שאי אפשר לטעון את המחשב בחיק הטבע (אם אין לך איזה מחשב נייד בסביבה  ;) ),

אבל אני רואה את זה כיתרון על שאר הנגנים הג'נרים בזה שאין צורך לקנות כל הזמן בטריות חדשות למכשיר (שזה יוצא בסופו של דבר הוצאה לא קטנה) ועוד יתרון זה שהנגן קל בהרבה מכל שאר הנגנים הג'נרים בגלל שהוא לא מכיל בתוכו בטריה.

אבל שוב - אתה יכול לראות בזה חסרון, אני רואה בזה יתרון  :)

טוב אחי, אם אתה לא יודע (ואתה לא יודע..) אל תגיד שטויות, סבבה??

כי אני הראשון פה שקנה ובירר קצת יותר ממך (מסתבר..) על המכשיר הספציפי הזה (שאגב ממש ממש תותח..)

בקשר למה שכתבת זה לגמרי לא נכון, יש אצל החנות שקנית ממנה PCandgo אפשרות לקנות מהחנות עצמה מטען מיוחד שמתחבר לשקע בחשמל וטוען את הנגן בטיולים, והוא עולה משהו בסביבות 50 שח.. (יש גם אחד לרכב אם אני לא טועה...) אז למי שחשוב (כמוני) יש את האפשרות..

מצטער על הנימה, פשוט זה לגמרי לא נכון וחבל לי שתשאיר רושם לא טוב על הנגן עצמו... תהנה ממנו!!

פורסם

נראה לי שהוא התכוון שהמכשיר נטען רק דרך החיבור USB שלו בלבד (שזה די נכון...). ככה זה גם עם ה RIO CARBON שלי, אבל אצלי הגיע עם המכשיר גם מתאם USB לחשמל קיר בחינם :)

פורסם
המכשיר נטען אך ורק דרך USB...

אבל שוב - אתה יכול לראות בזה חסרון, אני רואה בזה יתרון :)

אבל הוא אמר שאי-אפשר לטעון דרך משהו אחר פרט ל-USB של מחשב, שזה "קצת" לא נכון...

מה שנכון הוא שזה יתרון עצום שלנגן יש סוללה נטענת מובנית שלא מצריכה החלפה של סוללות!!

פורסם

דיאבלו, אשמח אם תוכל לברר אם pc and go משווקים מטען לאוטו שמתאים לנגן, כי ממילא בבית אין לי בעיה לטעון אותו ב-USB

עכשיו איך מתבצעת הטעינה עצמה, מיד עם חיבור המכשיר ל-USB הוא מתחיל להיטען או שצריכים לבחור באופציה של הטענה דרך המכשיר או התוכנה המצורפת, ואיך יודעים מתי הנגן טעון ומוכן לשימוש?

פורסם

here you go

בבקשה... זה בדיוק מה שבקשת

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש!

תגיד העברית עובדת כמו שצריך? לא צריך להפוך תאותיות או משהו נכון?

פורסם

הוא אמר שכן: "הנגן תומך בעברית מלאה ואפילו ברוסית בשמות הקבצים שזה בונוס שאין בהרבה נגנים אחרים."

::)

פורסם
  • מחבר
תגיד העברית עובדת כמו שצריך? לא צריך להפוך תאותיות או משהו נכון?

זה הנגן היחיד שראיתי שמציג אותיות בעברית אבל הבעיה היא שצריך להפוך את הסדר של האותיות...

בקשר לרוסית, כשבאתי לקחת את הנגן אז היה שם מישהו רוסי שבדק שבאמת רואים רוסית בנגן וממה שהבנתי ממנו הוא אמר שרואים את זה מצוין

פורסם

יש דגמים של ה IRIVER IFP (גם נגני FLASH) שגם להם יש תמיכה הפוכה בעברית... אבל הם עולים הרבה יותר.....

לגבי הסדר.. לא נראה לי שאי פעם יעשו תמיכה נורמלית בעברית באף נגן... למה זה דורש להוסיף הרבה קוד ל FIRMWARE (תמיכת כתיבה בימין לשמאל)...

פורסם

האמת לא ממש עקרוני בשבילי העברית(יש לי בערך 1200 שירים על המחשב, אולי 50 בעברית) אבל הקטע שצריך להפוך לא נראה לי, למרות שזה לא ממש עקרוני שהוא יציג שמות בעברית

פורסם

לי יש נגן mx200 של קריאטיב שתומך בעברית הפוכה

פורסם

עוד שאלה חשובה ששכחתי לשאול

הנגן תומך ב-VBR, כלומר בקבצים בעלי קצב סיביות משתנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים