עבור לתוכן

סיקור מלא על הנגן Xuke MP600

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים קיבלתי את הנגן שקניתי, הנגן של חברת StormBlue שנקרא Xuke MP600.

קודם כל, נתונים יבשים על הנגן:

גודל - 512MB

הספק - 24 MW לערוץ

USB - 1.1

זמן סוללה - 10+- שעות

מסך - OLED עם 2 צבעים

תמיכה - קבצים מסוג  MPEG 1 / 2.25 LAYER 3 / WMA

אפשרויות הנגן:

נגן MP3

רדיו  76.0MHZ ~108.0MHZ

מקליט ישירות ממכשירים אחרים דרך כבל LINE-IN

מקליט ישירות ממיקרופון

מראה מילות שירים

חרשתי על הנגן ביומיים האחרונים ויש לי הרבה דברים טובים לומר על הנגן וקצת דברים לא כל כך טובים.

קודם כל, הכי חשוב, איכות השמע של הגן מצוינת יחסית לנגנים ממוצעים והיא עומדת הרבה מעל כל הנגנים הג'נרים.

דבר שני, עוצמת הסאונד היא גבוהה. אבל כדי ממש להנות מאיכות ועוצמת הסאונד עדיף להשקיע באוזניות איכותיות כי כמו שאתם מניחים האוזניות שמגיעות עם הנגן הן די סטנדרטיות.

הנגן בנוי מאלומיניום קל ואיכותי ולא עשוי מפלסטיק כמו נגנים גנרים אחרים,

הנגן תומך בספריות וניתן לשים קבצים בכל צורה שתרצו,

הנגן תומך בעברית מלאה ואפילו ברוסית בשמות הקבצים שזה בונוס שאין בהרבה נגנים אחרים.

ביחד עם הנגן מקבלים מעין מנשא מיוחד לנגן מבד ששומר על הנגן וגם מקבלים רצועה לשים את הנגן על הזרוע וזה מצוין לכל מי שרוצה להשתמש בנגן בריצה או בכל פעילות ספורטיבית אחרת.

המסך הוא OLED שזה נותן מראה מדליק ומיוחד. הממשק נוח לתפעול ואחרי 5 דקות כבר שולטים בכל האפשרויות.

יש עוד המון דברים טובים שאפשר לומר על הנגן הזה שבטח שכחתי לציין אז לכל מי שיש עוד שאלות על הנגן אז תכתבו פה ואני אענה לכם.

החסרון היחיד הרציני של הנגן הוא שיש צורך לחבר כבל כדי להתחבר לUSB כמו במצלמות דיגיטליות

בשביל 750 שקל הנגן הזה הוא בחירה מצוינת למי שרוצה לקנות נגן שהוא לא יקר מדי ולא הכי איכותי שיש אבל עדיין הוא מדרגה אחת ויותר מעל כל הנגנים הג'נרים שיש בשוק.

תמונות:

רציתי לצלם לכם את הנגן בפעולה אבל המצלמה הדיגיטלית שלי התקלקלה אז התמונות שאתם רואים פה הן תמונות מהאתר של החברה

mp600_02.jpg

הנגן עם המתאם לUSB מחובר אליו

mp600_03.jpg

הנגן בגודל אמיתי וניתן לראות גם איך נראה מסך הOLED

mp600_08.jpg

כל האביזרים שמקבלים עם הנגן

mp600_06.jpg

רצועת הזרוע שמצוינת לפעילות ספורטיבית

mp600_09.jpg

מבט נוסף על הנגן מקרוב

נ.ב:

קניתי את הנגן דרך הספק PcAndGo שזה תכלס איש אחד שמוכר בבית שלו, ואני רק יכול לציין שאני ביצעתי את הרכישה ביום רביעי וביום חמישי כבר הנגן היה אצלי והאיש שנסעתי אליו לקחת את הנגן הוא אדיב ונחמד והסביר לי כל מה שצריך לדעת על הנגן.

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד.. איך איכות הרדיו שלו, ואתה בטוח שזה לא USB 2 ?

פורסם
  • מחבר
איך איכות הרדיו שלו, ואתה בטוח שזה לא USB 2 ?

זה USB 1.1

ואיכות הרדיו טובה מאוד

החוט של האוזניות משמשות כאנטנה

פורסם

תגיד לי שאני טועה אבל זה לא ביפנית

פורסם

עכשיו אני מתחרט שקניתי את הfoxda fm 6606 :\ למרות שהוא עלה לי 350 במקום 780

פורסם

אחלה בחירה ;) תתחדש :)

פורסם

טוף גם אני הזמנתי... ושלי בדרך.. :xyxthumbs:

מתלבט עם שווה להשקיע עוד 300 שח ולקנות את הגירסה של ה-1 ג'יגה.. (ב-1050 שח)

שווה???

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך... שוב ב 1200 ש"ח יש נגנים של 5GB...

פורסם

ידוע... אבל אני מעדיף מבוסס פלאש..

וחוצמזה כבר הזמינו לי את ה-512 מ"ב, השאלה אם שווה להשקיע עוד 300 שח בשביל הג'יגה??

(אני חושב שבגדול 512 מספיק אבל מה רע שיהיה יותר??)

פורסם

נראה נחמד לאללה

מה קצב ההעברה של קבצים מהמחשב אליו וממנו אל המחשב?

פורסם
  • מחבר
מה קצב ההעברה של קבצים מהמחשב אליו וממנו אל המחשב?

קצב ההעברה הוא חצי מגה לשניה שזה כמובן לא מהיר כמו USB2 אבל עדיין זה אומר שאתה יכול להעביר שירים במהירות.

השאלה אם שווה להשקיע עוד 300 שח בשביל הג'יגה??

אני משתמש בנגן בעיקר בספורט ופה ושם כשאני לא בבית (תקוע בעבודה:) ) אז 512 מגה זה מעל ומעבר למה שאני צריך.

ב512 מגה אתה יכול לשים בערך 6 אלבומים שכל אחד מהם הוא כ80 מגה ועוד נשאר לך קצת מקום.

אם אתה חושב שזה לא מספיק לצרכים שלך אז תוסיף עוד 300 שקל ולך על הג'יגה.

פורסם

חצי מגה לשניה לא נשמע כל כך טוב, אז למה כתוב באתר היצרן stormblue שזה מעביר בכ-5 מגה לשניה?

כמה זמן בערך לוקח למלא אותו לגמרי?

שקלתי לקחת את הג'יגה בגלל האפשרות גם להעתיק אליו קבצים גדולים, אבל אם אין קצב של לפחות מגה, מגה וחצי בשניה אז זה יקח המון זמן וזה לא יהיה שווה כל כך... :nixweiss:

ועוד שאלה, לא צריך להתקין תוכנה כלשהי או דרייברים, רק להחבר למחשב וזה מזהה אותו ככונן רגיל?

פורסם
  • מחבר
ועוד שאלה, לא צריך להתקין תוכנה כלשהי או דרייברים, רק להחבר למחשב וזה מזהה אותו ככונן רגיל?

בעיקרון לא צריך להתקין שום דבר אם יש לך וינדוז XP, הנגן משמש במכשיר plug & play.

חצי מגה לשניה לא נשמע כל כך טוב, אז למה כתוב באתר היצרן stormblue שזה מעביר בכ-5 מגה לשניה?

יכול להיות שזה יותר מחצי מגה לשנייה כי אני עשיתי הערכה גסה לפי המחשב שלי, בעיקרון הנגן הוא usb 1.1.

אבל אם אתה רוצה כל יום להעתיק לנגן וממנו ג'יגה של שירים אז זה יקח לך זמן.

פורסם

נראה מצוין בזמנו קניתי את הנגן הגנרי שלי ב500 שקל , אני די מתחרט כי עכשיו יכולתי לקנות כזה דבר בעוד תוספת מחיר לא כ"כ גדולה.

מצד שני הנגן שימש אותי כל החופש ועד היום הוא משמש אותי לפחות 3 פעמים בשבוע ועובד טוב מאוד.

בכל מקרה תתחדש ;) והוא נראה מצוין רק שהדבר הזה שאתה צריך לחבר אליו נראה לי די מציק לא יודע.

פורסם

kisin, תוכל לפרט יותר על החיבור usb שלו, איך זה בדיוק הולך? יוצא כבל מתוך המכשיר ואת אותו כבל אפשר להוציא, ומה עם ההכנסה שלו, זה פשוט או לא נוח?

ועוד כמה שאלות, באיזה צבעים הוא זמין אצל היבואן? זה רק הלבן אפור או שיש גם את הכחול והאדום כמו בתמונות?

איזה צבע אתה קיבלת?

אמרת שיש אפשרות לטעון אותו באמצעות usb, מקבלים איתו גם איזשהו מטען רגיל? ואם לא איך אפשר להטעין נגיד בטיולים?

הסוללה הנטענת שלו ניתנת להחלפה או שהיא מובנית במכשיר?

הג'ויסטיק שלו נוח, או שיש סירבול מסויים בהעברת שירים? כי ראיתי שהווליום והעברת שירים באותו כפתור

ניתן לדפדף בתיקיות על המכשיר, נכון? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים