עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך ב-1200 לכל היותר למשחקים בעיקר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קראתי את כל התראדים החשובים, אבל לא הייתה שם דעה ממש מגובשת.

גם לא הייתי כל כך בטוח אם הכל מעודכן.

אני מחפש כרטיס מסך ב-1200 ש''ח אפשר טיפה יותר אבל עדיף שלא, שיהיה מיועד למשחקים בעיקר.

אני לא כל כך מבין בתחום ואני אודה מאד לכל מי שיעזור לי.

פורסם

6600GT

יש אותו גם לAGP וגם לPCIE

נותן יחס ביצועים/עלות מעולה

וד"א תריץ חיפוש... יש לפחות 2000000000 ת'ארדים על זה

פורסם

הנה דעה מגובשת

כך 6600GT ולא תצטער

כרטיס מעולה יותר טוב מכרטיסים שעולים פי שתיים ממנו (98000XT)

פורסם
  • מחבר

כמה הכרטיס עולה?? אל תשכחו שיש לי תקציב של 1200..

פורסם

בKSP יש ב1190 ניראה לי.

כרטיס מעולה, פשוט מעולה.

פורסם

בתושבת AGP הוא קצת יקר :silly: :-\

פורסם

תגידו הכרטיס של XFX הוא טוב?

למה כולם אומרים פה שהלידטק הכי טוב, אבל אמרו אם אני זוכר שהXFX לוקח כאשר שני הכרטיסים ללא אוברקלוק, אז כדאי לקנות את הXFX ?

פורסם

אחלה כרטיס ה6600GT.... בדיוק כמו כל חברה אחרת...

קח אותו ולא תצטער :xyxthumbs:

פורסם

סליחה על ההתפרצות....

יש לי R9800XT .... חשבתי לשדרג ל6600GT - זה יהיה שדרוג? (כי אחרי מכירה של הכרטיס שלי עדיין אני אצטרך להוסיף קצת כסף כדי לקנות את ה6600GT, האם זה שווה? אני ארגיש הבדל גדול בביצועים? או כמה FPS מסכנים שלא רואים בעין?)

פורסם

סליחה על ההתפרצות....

יש לי R9800XT .... חשבתי לשדרג ל6600GT - זה יהיה שדרוג? (כי אחרי מכירה של הכרטיס שלי עדיין אני אצטרך להוסיף קצת כסף כדי לקנות את ה6600GT, האם זה שווה? אני ארגיש הבדל גדול בביצועים? או כמה FPS מסכנים שלא רואים בעין?)

לא שווה לך לשדרג.... הR9800XT עדיין כרטיס מעולה.

אתה יכול לגרד איתו בכיף עוד שנה+

פורסם

תגידו הכרטיס של XFX הוא טוב?

למה כולם אומרים פה שהלידטק הכי טוב, אבל אמרו אם אני זוכר שהXFX לוקח כאשר שני הכרטיסים ללא אוברקלוק, אז כדאי לקנות את הXFX ?

אומרים שהליטק הוא טוב כי גם היא חברה מעולה וגם כי היה אתר שעשה השוואה בין כל הכרטיסים וזה ניצח

פורסם

שטויות... ההבדל בין החברות זניח...

רוב החברות מביאות קירור סטוק של nVidia רק הבאנדל משתנה מחהרה לחברה.

לך על החברה הזולה יותר ועם אחריות הארוכה יותר.

פורסם

היה לי ניסיון מוחשי עם הXFX והאלבטרון , אני אומר לכם ברצינות , הXFX פשוט יותר טוב , דבר ראשון הזיכרון שלו עובד על 1000MHZ לעומת כל שאר הכרטיסים שעובדים על 900MHZ , הבאנדל של האלבטרון כולל כבלים דרייברים ודיסק של משחקי דמו מאוד אבל מאוד ישנים , הבאנדל של הXFX כולל קופסא מאוד יפה לפי דעתי , שלושה משחקים רציניים מקוריים(XIII\Prince Of Persia\Nascar Thunder 2004)

וPOWER DVD ועוד איזה כמה תוכנות , ועוד פעם , הכרטיס יותר מהיר , והוא גם עולה פחות , הדבר היחיד שלא טוב זה שזה שנה אחריות , אבל בשביל 1210שקל הוא אחלה כרטיס(לא תמצא יותר טוב)

ובקשר לSHIMMI , יש לי 9800PRO עם אוברקלוק של יותר מXT , ודוגרי , גם בסטוק וגם באוברקלוק , לא מרגיש כמעט הבדל בין ה6600GT של חברים שלי לבין שלי , מה שכן מרגישים הבדל קצת , ברזולוציות גבוהות מ1024X768 , הכרטיס שלהם יותר מהיר(ואפשר להרגיש את זה , אבל זה לא מה שיגרום לך לקנות כרטיס חדש כי זה עדיין הבדל זניח)

פורסם

לפחות לפי האתר הבא, ניתן לקחת 6800 של POINT OF VIEW ב-1262 ש"ח..

www.isracomp.com

פורסם

מה אם ה 6600 הרגיל ? יש אותו ב AGP ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים