עבור לתוכן

קבצי אודיו, אוזניות ועזרים

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות:

1. איזה סוג קובץ הוא החסכוני ביותר מבחינת נפח: ogg,mp3? משהו אחר?

2. תוכנה טובה ומהירה להמרת קבצים.

3. נושא אחר - סנהייסנר px200 או קוס פורטה ספורט - אילו אוזניות עדיף?

4. ואחרון חביב - האם יש חנות בארץ שמשווקת את הקסטה שמתחברת לנגני אייריבר ומאפשרת חיבור למערכת במכונית?

פורסם

1: WMA הוא הכי חסכוני אבל נראה לי שאפשר לקודד עד 192KBPS

:2

3: לדעתי לPX200 יש צורה יותר יפה והסאונד שלהם מצויין , הKOSS נראות מוזר ואני בספק שמישהו יסתובב איתן ברחוב..

4:....

פורסם

1. אומרים ש-OGG נותן את האיכות הכי גבוהה עבור ה-bitrate.

4. בכל חנות אודיו/אלקטרוניקה/הום סנטר מוכים קלטת כזו. אם אתה מחפש קלטת של iRiver אני מציע לך לפנות ליבואן, ארקדיה.

פורסם

כמה שאלות:

1. איזה סוג קובץ הוא החסכוני ביותר מבחינת נפח: ogg,mp3? משהו אחר?

2. תוכנה טובה ומהירה להמרת קבצים.

3. נושא אחר - סנהייסנר px200 או קוס פורטה ספורט - אילו אוזניות עדיף?

4. ואחרון חביב - האם יש חנות בארץ שמשווקת את הקסטה שמתחברת לנגני אייריבר ומאפשרת חיבור למערכת במכונית?

1. הכי עדיף זה OGG, אבל לא להפציץ ב BITRATE כי הוא אוכל יותר בטרייה... 128-196. (אני אישית משתמש ב MP3 192

2. אם אתה מבצע המרה מבין פורמט דחוס (MP3) לפורמט אחר (OGG) אתה מוריד יותר מהאיכות המקורית ! עדיף פשוט להשאיר אותו ככה, או לקודד את המוסיקה מחדש ישירות ל OGG.

אני ממליץ על LAME להמרות ל MP3

ול OGG אני משתמש ב OGGDROPXPD

http://www.rarewares.org/ogg.html

4. אין צורך לקנות משהו מיוחד שסתם עולה כסף... אני קניתי ב OFFICE DEPOT ב 20 ש"ח את הקסטה של SILVERLINE, עובד לי מעולה עם הנגן שלי באוטו.

פורסם
  • מחבר

יש לי קבצי mp3 בלבד כך שיש לי אפשרות לבצע המרה בלבד. לא לקודד מחדש (אם אני מבין נכון את הכוונה זה אומר להקליט את השירים מחדש). בכל אופן, האם ניתן להוריד את הביט רייט ב- mp3 מבלי לקבל את אותה ירידה באיכות שדיברת עליה שקיימת בהמרה בקבצים דחוסים?

בנוגע לקסטה - בדקתי בארקדיה והם דורשים 170 ש"ח. אם זכור לי זה כפול מהמחיר שמופיע ב-estore של אייריבר, כך שאני בהחלט הולך לקנות משהו זול באופיס דיפו.

פורסם

גם הורדת BITRATE וגם המרה לפורמט אחר מורידים מן האיכות... מי יותר, תעשה ניסוי ותראה מה נשמע לך יותר טוב (אני מניח שגם ככה בהמרה אתה תוריד מה BITRATE)...

פורסם

לגבי שאלה 4

אפשר לקנות גם משהו זול של silver line

פורסם
  • מחבר

בנוגע ל- OGGDROPXPD:

כשאני שם ב- drag-and-drop קובץ להמרה ל- ogg מופיעה לי הודעה מסוג "unsupported input file type"

גם עבור קבצי mp3 רגילים. אם למישהו יש פתרון, או פשוט תוכנה אחרת, אשמח לקבל אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים