עבור לתוכן

Creative Zen Micro Vs. iRiver H10 מה לקחת? :|

Featured Replies

פורסם

בארה"ב הH10 יצא ב31 לינואר..

תראו מה מצאתי בMISTICRIVER

כן.. באמת חבל ש IRIVER מתקרבים ל BILL GATES... ה PMP-120 עם תמיכה ב WINDOWS MEDIA CENTER... וזה שה H10 שהוא מחזיק עובד רק על WINDOWS ולא ב LINUX, ו MAC שזה די חרא...

פורסם
  • מחבר

נראה חמוד הH10 אבל אנלא חושב שיש לו הרבה מה להוסיף על הזן מיקרו חוץ ממסך צבעוני.

ת'אמת הלוואי שהייתי יכול לקנות iRiver h120 אבל אני לא יכול להסתמך על הימור שיהיה במלאי באחת מהחנויות אם אני אסע לארה"ב

אני חשבתי שמוכרים את הזן מיקרו ב1300 שקלים בארץ :| ככה אחי אמר לי... אבל אנלא רואה פחות מ1700 חח

ד"א רוב הנגנים לא עובדים על לינוקס נכון? לא שזה משנה לי סתם סקרנות

פורסם

נראה חמוד הH10 אבל אנלא חושב שיש לו הרבה מה להוסיף על הזן מיקרו חוץ ממסך צבעוני.

ת'אמת הלוואי שהייתי יכול לקנות iRiver h120 אבל אני לא יכול להסתמך על הימור שיהיה במלאי באחת מהחנויות אם אני אסע לארה"ב

אני חשבתי שמוכרים את הזן מיקרו ב1300 שקלים בארץ :| ככה אחי אמר לי... אבל אנלא רואה פחות מ1700 חח

ד"א רוב הנגנים לא עובדים על לינוקס נכון? לא שזה משנה לי סתם סקרנות

ל H10 יש גם תמיכה ב OGG, תמיכה ב MTP (שאולי כמו ב H320 אפשר להפוך ל USB2GO), וכן, אפשרות צפיה בתמונות ושאר השטויות של מסך צבע...

כנראה שאין בכלל בארה"ב את ה H120 בכלל כבר.....

איפה ראית את ה CREATIVE ZEN MICRO בארץ ? לא נראה לי שיש לו יבוא מסודר עדיין (רק ב PDASTORE / BUY4LESS שהם עושים יבוא אישי מחו"ל)...

כמעט אף נגן MP3 לא עובד על LINUX, לכל נגן יש מיני מערכת הפעלה שנבנתה במיוחד בשבילו...

יש נגני VIDEO כמו ה IRIVER PMP-120 שבנויים על LINUX.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי ללינוקס כמערכת ההפעלה של המכשיר, אלא של המחשב שאיתו הוא מתקשר.

הפיצ'רים האלו לא כל כך חשובים לי (מה שהזכרת לגבי הH10)

חבר כלשהו של אחי קנה איפשהו את הזן ב1600 שקלים שכחתי לשאול איפה :|

בכולופן אני חושב שאני אנסה לדבר עם מישהו שטס לארה"ב אולי לסדר איזה משהו

בינתיים אני עם המינידיסק שלי :)

פורסם

לא התכוונתי ללינוקס כמערכת ההפעלה של המכשיר, אלא של המחשב שאיתו הוא מתקשר.

הפיצ'רים האלו לא כל כך חשובים לי (מה שהזכרת לגבי הH10)

חבר כלשהו של אחי קנה איפשהו את הזן ב1600 שקלים שכחתי לשאול איפה :|

בכולופן אני חושב שאני אנסה לדבר עם מישהו שטס לארה"ב אולי לסדר איזה משהו

בינתיים אני עם המינידיסק שלי :)

הבנתי אותך.. ובכן מה שעובד כמו USB ON KEY אין בעיה (כמו RIO CARBON למשל)... ל IPOD צריך תוכנה מיוחדת (ויש כזו) ל LINUX, ולגבי CREATIVE ZEN MICRO אני לא בטוח, אבל לפי דעתי תוכל לשים דברים על הנגן (כמו ב IPOD), אבל הוא לא יזהה שירים שתוסיף דרך LINUX... (שוב אני לא בטוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים