עבור לתוכן

Creative Zen Micro Vs. iRiver H10 מה לקחת? :|

Featured Replies

פורסם

היי...

אני יודע שהנושא חרוש בפורום ושיש מגה פוסט אבל גם בחיפוש וגם במגה פוסט לא מצאתי את המידע הנדרש.

מצטער.

החלטתי לאחרונה למכור את הMD שלי MZ-Z707 ב650 שקלים... אני חושב שהמחיר מכובד... בכל אופן, אני רוצה לקנות עם הכסף הזה ועוד כסף שאני מקבל ממשכורת נגן MP3 מבוסס הרדיסק.

בהתחלה חשבתי על הiRiver H320, אבל אז ראיתי שהוא בעובי 25 מ"מ! חתיכת משקולת.

H120 אני לא רוצה להמר אם אני אמצא או לא כי אני לא בטוח מתי אני אקנה.

אז חשבתי על לקנות את אחד מנגני הMicro-Drive. כמו שאמרתי אייפוד אנלא רוצה, אז יש לי שתי אפשרויות - Creative Zen Micro וiRiver H10.

אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. רק חשוב לי שהנגן יהיה בגודל נורמלי... האורך והרוחב של הH320 לא מפריעים לי אבל העובי גדול מדי.

לא מצאתי שום ביקורת נורמלית או השוואה בין שני הנגנים האלו

אני אשמח אם תוכלו לתת לי... מצאתי רק כמה ביקורות והשוואות של Zen Micro לiPod mini ולפי טעמי הוא מנצח שם.

תודה מראש

פורסם

לפי מה שאני יודע הH10 עוד לא יצא אפילו... אל תחשוב אפילו על האייפוד מיני , אתה תצטרך להטעין אותו כל 6-7 שעות. כל זה מצטמצם ל2 אפשרויות : RIO CARBON או הCREATIVE ZEN MICRO.. לקרבון יש 20 שעות סוללה ולקרייטיב 12.. לשתיהם יש ביקורות בCNET אז תעשה השוואה. מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

אממ תודה על הRio Carbon באמת לא חשבתי

אני חושב שאני אחכה שגם האייריבר יצא, אני לא לחוץ בזמן

פורסם

לי אישית יש את ה RIO CARBON ואני מאוד מרוצה ממנו, הנה תמונות שלו מול ה NOKIA 3100 שלי:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=96971.0

הוא ממש קטן ולא מורגש, כמו שאני מניח שה CREATIVE ZEN MICRO....

ה H10 יהיה יקר יותר משתייהם אבל אמור להגיע לארץ ממש בקרוב, ולהכיל יותר FEATURES... השאלה מה אתה מחפש...

לגבי הנגנים הגדולים, ה IRIVER, IPOD, אני ממליץ לך ללכת לחנות או למישהו לראות אותם... תמיד הם נראים גדולים באינטרנט וזה.. אבל כשראיתי אותם פעם במציאות הם ממש היו יותר קטנים ממה שחשבתי.

פורסם

כדאי לך לחכות קצת..עוד מעט יצא הZEN MICRO עם מסך צבעוני ובגדלים שונים(GB) וגם כמו שאמרו פה הH10 גם יצא אז בהחלט שווה לחכות אם זה קצת ולראות איך הכל יתפתח

פורסם

בתכלס, הh10 יביס את כל שאר נגני הmiddle class בקלילות מבחינת פיצ'רס (כמו כמעט כל הנגנים של אייריבר בעצם), אבל הוא יעלה יותר (שוב, כמו כמעט כל הנגנים של אייריבר)...

אם אתה לא לחוץ בזמן כדאי לך לחכות ולראות כמה בדיוק הוא יעלה לדעתי.

פורסם

בתכלס, הh10 יביס את כל שאר נגני הmiddle class בקלילות מבחינת פיצ'רס (כמו כמעט כל הנגנים של אייריבר בעצם), אבל הוא יעלה יותר (שוב, כמו כמעט כל הנגנים של אייריבר)...

אם אתה לא לחוץ בזמן כדאי לך לחכות ולראות כמה בדיוק הוא יעלה לדעתי.

http://www.playerblog.com/archives/000493.shtml

נראה שהוא קצת יהיה יותר מוגבל מהקודמים.. מה זה השטויות האלה.. DOCK 40$, כבל USB לא סטנדרטי, MTP ?!?! לא עובד עם LINUX, MAC ?

לאט לאט הופכים ל APPLE :)

פורסם

שלום שלום!

אני כמעט בטוח קונה את המיקרו(הרגיל....)

אני יכול להגיד לך מספר דברים:

1)אומרים יצאו עוד גדלים.......-הגדלים הם או פחות מ5GB וה6 GB-זה לא כזה ביג דיל.....

2)המיקרו פוטו(הציבעוני...) אני עדיין לא מבין למה צריך נגן ציבעוני זה מגניב ונחמד...אבל גם אין ממש צורך וגם הוא יעלה 80$..

3)מה שאייסברייק אמר....הH10 לא נראה כזה להיט עם כל השינוום שאייריבר התחילו....

4)http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=894-סתם עוד REVIEW.....

5)הוא ממש קטן....-

gb017.jpg

איתן

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם.

אני אקרא את הביקורות על הRio אני אראה אם הוא שווה...

מבחינת כסף אין לי בעיה כל כך כי אני מוכר ת'מינידיסק שלי והכל...

הזן מיקרו נראה מפתה אבל אני אחכה שיצאו הדגמים הצבעוניים שלו והH10 ואז אני אחליט מה הכי שווה...

האמת הייתי רוצה לקחת משהו עם נפח הרדיסק גדול יותר, אבל כמו שאמרתי קודם, יש לי הסתייגות מנגנים בעובי 25 מ"מ.

ד"א איך הנגנים האלה עומדים בפני זעזועים? הנגנים מבוססי Micro-Drive עדיפים על האחרים במקרה הזה נכון?

פורסם

תודה לכולכם.

אני אקרא את הביקורות על הRio אני אראה אם הוא שווה...

מבחינת כסף אין לי בעיה כל כך כי אני מוכר ת'מינידיסק שלי והכל...

הזן מיקרו נראה מפתה אבל אני אחכה שיצאו הדגמים הצבעוניים שלו והH10 ואז אני אחליט מה הכי שווה...

האמת הייתי רוצה לקחת משהו עם נפח הרדיסק גדול יותר, אבל כמו שאמרתי קודם, יש לי הסתייגות מנגנים בעובי 25 מ"מ.

ד"א איך הנגנים האלה עומדים בפני זעזועים? הנגנים מבוססי Micro-Drive עדיפים על האחרים במקרה הזה נכון?

http://www.dapreview.net/content.php?review.142

ביקורת מקיפה על ה RIO CARBON...

ה ZEN MICRO מגיע ב 10 צבעים.. אני מניח שאתה מדבר גם על מסך צבעוני.. נראה לי פחות חשוב בנגן MP3.....

באוגוסט יתחילו לשווק דיסקים קטנים MICRO בגודל 8-10GB, ואז עד סוף השנה כבר יהיה RIO CARBON ו ZEN MICRO ו H10 בגודל של 10GB באותו גודל פיסי....

לגבי הזעזועים, אכן ה MICRO DRIVE פחות רגישים בגלל הגודל הקטן שלהם...

פורסם

אני אומר שוב......

קראייטיב הודיעו שיצאו נגני 1-2.2-4-6 GB....לא יותר....

איתן

פורסם

אני אומר שוב......

קראייטיב הודיעו שיצאו נגני 1-2.2-4-6 GB....לא יותר....

איתן

אל תדאג... HIATCHI אמרו שבאוגוסט יהיה 8-10GB כבר.. ואם CREATIVE לא יהיו הראשונים שמאמצים אותם, אז זה יהיה RIO או מישהו אחר.. אבל בסוף כולם יעברו לזה... (הסיבה שהם לא הכריזו כנראה, היא בגלל שהדיסקים של 1-6 כבר בייצור וה 8-10 יהיה רק אחרי אוגוסט, אז הם יכריזו על זה)...

פורסם
  • מחבר

טוב ביקשתי מאחי הגדול עצה בקשר לנושא

הוא ייעץ לי לקנות את הזן מיקרו עם ה5 ג'יגה רגיל וזהו

הוא הוריד לי קצת ת'התלהבות ממסך צבעוני ובדוגרי הוא צודק...

עוד יתרון של הזן הוא שאנלא חייב לקנות בארה"ב כי זה הפרש של רק 400 שקלים אז עדיף לי כבר לקנות בארץ וזהו

קיצר אני אנסה לקרוא קצת על הריו קרבון אבל אני די סגור על הזן...

תודה לכולם על העזרה.

פורסם
הוא הוריד לי קצת ת'התלהבות ממסך צבעוני ובדוגרי הוא צודק..

או...סוף סוף....מישהו פה מבין!

איפה אתה מתכנן לקנות אותו בארץ?

איתן

פורסם

בארה"ב הH10 יצא ב31 לינואר..

תראו מה מצאתי בMISTICRIVER

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים