פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מקסימום להדפק ב200-300 שקל 1. למה הזלזול הזה בכסף? אולי בשבילך זה גרושים, אבל אחרים צריכים לעבוד בשביל הכסף הזה....ובאמת לא נראה לי שזה יהיה 200-300 שקל... אתה לא יכול לדעת איך זה ייגמר.תנסו, מה יש לכם להפסיד?תמיד תוכלו לתבוע אותם על הטעיית הצרכן או משהו...2. מה יש להפסיד? הרבה כאב ראש במקרה הטוב, או כסף במקרה הגרוע.ולמה להתחיל להתעסק עם תביעות וכל זה? סתם בלאגן, ולחנויות יש גב הרבה יותר חזק...עריכה: Da-Funk יכול להיות שאתה צודק....אבל צרכנות נבונה אף פעם לא עושה נזק-> תהיה בטוח... גם אם זה כולל 999212 שאלות
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים 1. למה הזלזול הזה בכסף? אולי בשבילך זה גרושים, אבל אחרים צריכים לעבוד בשביל הכסף הזה.... ובאמת לא נראה לי שזה יהיה 200-300 שקל... אתה לא יכול לדעת איך זה ייגמר. תאמין לי אחי שאני עובד מאוד קשה,ןמצטער אם הראתי נימה של זלזול .דבר שני ,אני גם אחרי עבודה קשה סוף סוף קונה מחשב חדש... ,ככה שתאמי לי ,כסף מיותר אין לי..
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים תאמין לי אחי שאני עובד מאוד קשה,ןמצטער אם הראתי נימה של זלזול . דבר שני ,אני גם אחרי עבודה קשה סוף סוף קונה מחשב חדש... ,ככה שתאמי לי ,כסף מיותר אין לי.. מאמין לך שיש לך ערך לכסף.... פשוט לא הראת את זה מקודם.. תאמין לי שרק דרך עבודה קשה משיגים ערך לכסף... אני חושב שהמטרה שלי (ומקווה שגם שלך), זה למנוע שיגרמו פה אי נעימויות... ושכולם יצאו מורווחים.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מאמין לך שיש לך ערך לכסף.... פשוט לא הראת את זה מקודם.. תאמין לי שרק דרך עבודה קשה משיגים ערך לכסף... אני חושב שהמטרה שלי (ומקווה שגם שלך), זה למנוע שיגרמו פה אי נעימויות... ושכולם יצאו מורווחים. צודק במאה אחוז
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים צריך להתקשר כדי להיות בטוחים. הבדל של 300 שקל בין 6600 לבין 6800GT נשמע באמת קצת יותר מידי מוזר.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים איזה הטעיה של הציבור בכותרת רשום 6800GT ואילו במפרט של הכרטיס רשום מעבד 6600GT
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים ^^^ LOL! :lol: מצא את ההבדלים... (בין הכותרת לבין פירוט המוצר)! איזה הטעייה גסה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים בקשר לGT זאת באמת נראית טעות כי אם תשימו לב גם הקישור הוא ל6600GT באתר של POVבקשר לNU זה נראה נורמאלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.