עבור לתוכן

מה דעתכם על המצלמה הזו?

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה זמן מחפש מצלמה דיגיטלית נורמלית (לא מעולה -- נורמלית) שאוכל לצלם בצורה חפיפניקית ביותר בטיולים, בבית שלי ואני רוצה לעשות כאלה סרטים חביבים מפלסטלינה ;D

אבל אני לא מוצא! :s07:

כל המצלמות עולות לפחות אלף שקל, ואני לא רוצה להשקיע על מצלמה דיגיטלית כל כך הרבה. לדעתי פשוט אין טעם אם אני לא הולך לצלם נופים ענקיים באיכות טובה מדי! מצדי שאצלם רק ב 3 מגה פיקסל פלוס מינוס, 3.5 נגיד אם יש כזה דבר.

אבל יש כמה דברים שלא אתפשר עליהם, למרות שזה מצלמה חובבנית ותו לא:

- זום אופטי נורמלי (לא אכפת לי מדיגיטלי)

- מסך בגודל הגיוני (אם כבר דיגיטלית)

- ?.3 מגה פיקסל

- אפשרות לחבר למחשב דרך USB

- כמות זכרון שתתאים לאיכויות התמונה (לדוגמא, אם אני רוצה מצלמה עם איכות 3אז שיהיה מספיק זכרון לפחות לכמות של 20 תמונות, למשל. לא מבין בזה)

דברים שממש לא אכפת לי אם יהיו או לא יהיו במצלמה (אם יש ברשימה משהו שכן צריך להיות אכפת ממנו - תגידו)

- זום דיגיטלי

- חיבור לטלויזיה

- אפשרות לצלם וידאו

- מיקרופון

- טיימר

- משקל לא משנה לי כל כך

שוב אציין, כי אקנה מצלמה שעולה פחות מאלף שקל - אני לא מוכן לשלם יותר מזה על מצלמה שלא אשתמש בה לצרכים מקצועיים!

מה, שאקנה מצלמה דיגיטלית באלפיים שקל רק כדי לצלם את הכלבה שלי מחייכת? :screwy:

אוי, שכחתי... השאלה/בקשה היא: מישהו מוכן למצוא לי מצלמה שעונה על הדרישות הנ"ל???

טוב תודה ;D

אגב, אם למישהו יש מצלמה שעונה על הדרישות וישמח למכור אותה לי, שיוסיף כאן תגובה או שישלח ישר לדוא"ל koosalagoopagoop@gmail.com

(כן, זה האימייל ;) )

שוב תודה :hi:

פורסם

תמצא קנון A70 או A75, אפילו יד שניה או מחודשת. בונבון של מצלמה.

אל תתפתה לקנות זבלון כמו AIPTEC או MUSTEK או BENQ

כי זה פשוט כסף לפח.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שלא קראת את כל מה שכתבתי. :-\

אני לא רוצה לקנות מצלמות מעולות וכל אלה -- כסף לפח (כמו שאמרת) זה מצב שבו קונים בלי סיבה.

אם אקנה מצלמה דיגיטלית מעולה או כל מצלמה דיגיטלית אחרת שעולה יותר מאלף שקל, זה יהיה סתם בזבוז כסף, מאחר ואני מאמין שיש מצלמות דיגיטליות חובבניות במחיר חובבני..!

אז תודה על ההמלצה. אולי זה יעזור למישהו אחר, אבל לי לא.

באמת תודה ;)

פורסם

A65 היא אחלה מצלמה עם 2מגה פיקסל (חסרון קטן אבל לא נורא) ועולה 600 +-

פורסם

יש את הA75 מחודשת ב888 ש"ח..

וזו מצלמה מאוד טובה שעונה על הדרישות ואפילו יותר.

והיא לא מעל ל1000 שקל, אם אתה רוצה יש גם את הזבל, שבהן אפילו עם חצובה התמונה תיצא קצת מטושטשת.

פורסם
  • מחבר

מראש אומר כי הכסף שאהיה מוכן להשקיע הוא בסביבות 400-600 שקל פלוסמינוס.

אם אתם עוקבים בפורום אחרי ההודעות שלי, בטח שמתם לב שאני כותב את זה הרבה ואני משנה את דעתי לפעמים או מנסח מחדש הודעת... ככה זה אני :)

ואם אתם לא עקבתם, אז אסכם אותה: "אינני צלם - הינני חובבן ולכן ברצוני לקנות מצלמה חובבנית" :)

אז...

חשבתי על המצלמה הזו http://www.netactive.co.il/product.php?item=3176&cat=178

מה דעתכם? היא בסדר/סבירה בתור מצלמה חפיפניקית למטרות שונות כמו צילום ביתי/חברים/טיולים בית ספריים וכדומה?

פורסם
  • מחבר

הנה מפרט יותר "מפורט" שלה D:

http://www.dpreview.com/news/0311/03110601fujiq1.asp

אני לא אומר שהיא מצויינת.. אני פשוט רוצה לדעת אם היא טובה לצילום חובבני ביותר ולא סתם זבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים