עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך ומכשיר לניווט לוויני-gps מאתרי חומרה אמריקאים

Featured Replies

פורסם

שלום everybody

כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ

אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח

דוגמא נוספת

מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח

אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost

כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה

בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל

ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם

אז החלטתי לנסות יבוא אישי באחת מהדרכים הבאות:

,לקנות בחו"ל ולהביא לכאן.

חישוב מהיר שאני עשיתי הראה בבירור שקנייה של מספר פריטים בארצות הברית לא רק שהיא מכסה את עלות הטיסות והוצאות נילוות אחרות ( בהשוואה לסכום הרכישה של אותם דברים בידיוק בארץ ) אלא אף משאירה עודף של כמה אלפי שקלים שניתן להשאיר בארנק או לממן טיול די ארוך מחוף אל חוף

(וכמובן בעת הנחיתה חזרה בארץ לא להצהיר על כך על מנת לא לשלם את ה-17% מע"מ ובכך לא לממן פרזיטים מסוג אחר -חרדים)

אפשרות נוספת אבל בעיתית לנסות לבקש מקרובי משפחה רחוקים לשלוח בדואר חבילות רגיל או האופצייה המעודפת במקרה שלא אקבל ויזה מהשגרירות להזמין מאתרי חומרה אמריקאיים באמצעות כרטיס אשראי בין-לאומי.

אני מאוד הייתי לשמוע מכם על חוויות הקנייה שלכם מחו"ל וההתמודדות שלכם עם נציגי המכס בארץ

ובעיקר המלצות או קטילות של אתרי חומרה אמריקאים שישראל נימצאת ברשימת התפוצה שלהם כמו outpost , gamespot ואחרים

האם זה נכון שלא מחייבים במע"מ על סכומים של כמה עשרות דולרים ואם כן מהו הגבול העליון לפטור?

האם זה נכון שהבדיקות הן מידגמיות בילבד(בעיקר לגבי דואר חבילות רגיל) ולא מחייבים את כולם באופן אוטומטי גם על חבילות שחורגות מאותו גבול עליון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים