עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קובץ בלתי ניתן לשינוי בעליל...

Featured Replies

פורסם

שלום... :xyxthumbs:

אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2.

אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק.

לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ

יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר.

מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's.

למישהו יש עצות?

תודה מראש ;D

פורסם

דרך ראשונה - תיכנס למאפיינים(דרך השולחן עבודה) , תעבור לחוצץ של ה-Desktop , ותלחץ על כפתור ה-Customize Desktop , עכשיו תלחץ על Clean Desktop Now.

דרך שנייה - תנסה את התוכנה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה... הדרך השנייה עבדה! :xyxthumbs:

אם כבר אנחנו מדברים... יש לך מושג איך מצב קרה?

ועוד שאלה:

ועשיתי קצת שינויים ב- MSCONFIG > STARTUP וביטלתי את כל התוכנות שלא נחוצות, כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה חלון שאומר שהוא מופיע בגלל שבחרתי את ה- Selective Startup, ואני צריך לבחור Normal Startup בשביל להעיף אותו, וזה יגרום להטענת כל התוכניות המיותרות... יש לך מושג איך להפעיל את החלון בכל מקרה?

תודה מראש. :D

פורסם

פשוט קובץ פגום לדעתי שלא ניתן לעשות איתו כלום(ה-File Name שלו כנראה לא היה נכון)

בקשר לבעיה השניה - כעיקרון הוא לא אמור לעשות לך את זה...

הבחירה הסלקטיבית של התוכניות נשארת , רק החלון קופץ כל פעם בהפעלה ומזהיר?

פורסם
  • מחבר

כן... לאחר שהחלון הקטן מופיע (שבו יש לי אפשרות לסמן תיבה שתבטיח שהחלון הקטן לא יעלה, אבל זה לא נכון) מופיע החלון של ה- MSCONFIG, ולמרות שלא נגעתי בכלום, הוא עדיין שואל אם אני רוצה לעשות ריסטראט. זה גם היה לי במחשב הישן.

פורסם

אני לא כ"כ בטוח בקשר לזה , אבל אולי ביטלת תוכנית חשובה שאמורה לעלות בהפעלה וזה מה שגורם לזה?

אני מציע להחזיר את כל הדברים שביטלת כשהווינדוס עולה ואתה לא בטוח אם הם צריכים לעלות או לא , או שאתה לא יודע מה הם וככה תוכל לשלול את הבעיה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.