עבור לתוכן

קובץ בלתי ניתן לשינוי בעליל...

Featured Replies

פורסם

שלום... :xyxthumbs:

אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2.

אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק.

לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ

יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר.

מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's.

למישהו יש עצות?

תודה מראש ;D

פורסם

דרך ראשונה - תיכנס למאפיינים(דרך השולחן עבודה) , תעבור לחוצץ של ה-Desktop , ותלחץ על כפתור ה-Customize Desktop , עכשיו תלחץ על Clean Desktop Now.

דרך שנייה - תנסה את התוכנה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה... הדרך השנייה עבדה! :xyxthumbs:

אם כבר אנחנו מדברים... יש לך מושג איך מצב קרה?

ועוד שאלה:

ועשיתי קצת שינויים ב- MSCONFIG > STARTUP וביטלתי את כל התוכנות שלא נחוצות, כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה חלון שאומר שהוא מופיע בגלל שבחרתי את ה- Selective Startup, ואני צריך לבחור Normal Startup בשביל להעיף אותו, וזה יגרום להטענת כל התוכניות המיותרות... יש לך מושג איך להפעיל את החלון בכל מקרה?

תודה מראש. :D

פורסם

פשוט קובץ פגום לדעתי שלא ניתן לעשות איתו כלום(ה-File Name שלו כנראה לא היה נכון)

בקשר לבעיה השניה - כעיקרון הוא לא אמור לעשות לך את זה...

הבחירה הסלקטיבית של התוכניות נשארת , רק החלון קופץ כל פעם בהפעלה ומזהיר?

פורסם
  • מחבר

כן... לאחר שהחלון הקטן מופיע (שבו יש לי אפשרות לסמן תיבה שתבטיח שהחלון הקטן לא יעלה, אבל זה לא נכון) מופיע החלון של ה- MSCONFIG, ולמרות שלא נגעתי בכלום, הוא עדיין שואל אם אני רוצה לעשות ריסטראט. זה גם היה לי במחשב הישן.

פורסם

אני לא כ"כ בטוח בקשר לזה , אבל אולי ביטלת תוכנית חשובה שאמורה לעלות בהפעלה וזה מה שגורם לזה?

אני מציע להחזיר את כל הדברים שביטלת כשהווינדוס עולה ואתה לא בטוח אם הם צריכים לעלות או לא , או שאתה לא יודע מה הם וככה תוכל לשלול את הבעיה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים