פורסם 2005 בינואר 1420 שנים שלום... אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2. אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק. לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר. מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's. למישהו יש עצות? תודה מראש ;D
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים דרך ראשונה - תיכנס למאפיינים(דרך השולחן עבודה) , תעבור לחוצץ של ה-Desktop , ותלחץ על כפתור ה-Customize Desktop , עכשיו תלחץ על Clean Desktop Now.דרך שנייה - תנסה את התוכנה הזאת.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר תודה רבה... הדרך השנייה עבדה! אם כבר אנחנו מדברים... יש לך מושג איך מצב קרה? ועוד שאלה: ועשיתי קצת שינויים ב- MSCONFIG > STARTUP וביטלתי את כל התוכנות שלא נחוצות, כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה חלון שאומר שהוא מופיע בגלל שבחרתי את ה- Selective Startup, ואני צריך לבחור Normal Startup בשביל להעיף אותו, וזה יגרום להטענת כל התוכניות המיותרות... יש לך מושג איך להפעיל את החלון בכל מקרה? תודה מראש.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים פשוט קובץ פגום לדעתי שלא ניתן לעשות איתו כלום(ה-File Name שלו כנראה לא היה נכון)בקשר לבעיה השניה - כעיקרון הוא לא אמור לעשות לך את זה...הבחירה הסלקטיבית של התוכניות נשארת , רק החלון קופץ כל פעם בהפעלה ומזהיר?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר כן... לאחר שהחלון הקטן מופיע (שבו יש לי אפשרות לסמן תיבה שתבטיח שהחלון הקטן לא יעלה, אבל זה לא נכון) מופיע החלון של ה- MSCONFIG, ולמרות שלא נגעתי בכלום, הוא עדיין שואל אם אני רוצה לעשות ריסטראט. זה גם היה לי במחשב הישן.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אני לא כ"כ בטוח בקשר לזה , אבל אולי ביטלת תוכנית חשובה שאמורה לעלות בהפעלה וזה מה שגורם לזה?אני מציע להחזיר את כל הדברים שביטלת כשהווינדוס עולה ואתה לא בטוח אם הם צריכים לעלות או לא , או שאתה לא יודע מה הם וככה תוכל לשלול את הבעיה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.