פורסם 2005 בינואר 1420 שנים טוב אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את הוצרים שהיו הכי יפים לדעתכם למחשב UV. עכשיו מה בדיוק אני צריך: 1. תקציב עד 250 2. שיהיה מהחנות "זיגזג" אני לא מפרסם פשוט מאוד משם אני פשוט יכול לאסוף כבר לבד אז אני מעדיף שיהיה משם 3. קתודה לא צרים עם המכשיר שנותן חשמל כי יש לי כבר קתודה אז יש לי את זה שנותן חשמל אז אני צריך רק קתודה UV 4. שיהיה יפה... אז תודה לכוווולם ומקווה שתוכלו לעזור לי.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים היופי הוא בעיני המתבונן... תבחר אתה מה שנראה לדעתך יפה ולא מה שאחרים חושבים שזה יפה, הרי בסופו של דבר זהו המארז שלך..ולכל אחד טעם משלו..קח בחשבון שאם הקטודה שיש לך עכשיו היא לא UV אז היא תבטל בצורה חלקית עד מלאה את אפקט ה-UV של הקטודה העתידה לבוא
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר לא הבנת אותי, הקתודה שיש לי עכשיו היא קתודה כחולה.עכשיו אני יודע שהיא תבטל אבל... אני לא ישתמש בה אני לוקח את הממיר הזה שלה לחשמל כדי לחבר איתו קתודה UV ואז עולה לי הרבה פחות כי אני צריך לקנות רק תקתודה עצמה
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר מה אתם אומרים על זה(כדי?):x SUNBEAM cold cathode (no adapter) - UV 1 x Thremaltake Stylish LED Ycable 1 x Vantec Spectrum UV LED 80mm - BLUE & GREEN 1 x Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2084) - UV - Green 1 x Thermaltake XR-Cable ATA133 600mm (A2077) - UV - Green 218.99 ש"ח
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מה הצבע של המארז שלך? לדעת איזה צבעים לקחת למשל שלי שחור (עם לדים כחול אדום מקדימה על הדלת) אז רציתי מאורר אדום עם כבלים כחולים UV אבל בסוף המאוורר יצא כחול אז יצא שכל המחשב כחול ודרך אגב המאוורר שלי לפחות לא מבטל כל כך את הUV אלא יותר מוסיף אור אבל עדיין שמים לב שהוא זוהר מה U-
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אמממאין ממש שילוב אז סתם נעשה שיראה יפה (לדעתי)Thermaltake XR-Cable ATA133 600mm (A2079) - UV - Orangehermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2086) - UV - OrangeVANTEC Cable Sleeving Kit -UV GREENSUNBEAM cold cathode (no adapter) - UV223שחולדעתי יצא משהו רע ביותראבל אני לא יודע אם הקיט מגיע עם molex remover או אזיקונים אם מישהו היתנסה איתם שירשום פה
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר אמממאין ממש שילוב אז סתם נעשה שיראה יפה (לדעתי)Thermaltake XR-Cable ATA133 600mm (A2079) - UV - Orangehermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2086) - UV - OrangeVANTEC Cable Sleeving Kit -UV GREENSUNBEAM cold cathode (no adapter) - UV223שחולדעתי יצא משהו רע ביותראבל אני לא יודע אם הקיט מגיע עם molex remover או אזיקונים אם מישהו היתנסה איתם שירשום פהזהו הבעיה שלי זה ההוצאה של במולקסים...
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אה רגע תישאל בחנות אם זה להתקנה ללא פירוק המולקס כמו כאןhttp://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=modding-prod3.phpוביכלל יש גם שם דברי יפים
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר בכל מקרה כל מה שהמלצת לי ואני רציתי לקחת הכל היה כתוב שנמצא פיזית בחנות.רק על הקתודה היה כתוב מתעדכן בכל רגע משהו כזה.אני לא יודע אם יש להם..
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מקסימום תזמין מחנות אחרת זה לא כזה ביג דיל רק המישלוח מעצבן ויקר אז תימצא חנות קרובה לבית
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר כן אבל אני נוסע ליהוד ואז בדרך אני עוברבמונוסון איפה שזיגזג ואז לא עולה לי משלוח.ולא כדי לקחת קתודה,מאוור,מפצל מולקס,וכבלים לסידי ופלופי?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מה?שמתי קטודה מאוורר אם אתה רוצה אבל יוצא מהמחיר ואני אישית רוצה ליצבוע את המאוורר שלי לבד כי יש לי כבר מאוורר אז נשפר אותו בימקום ליזרוק אותולמה מפצל אם יש לך כבר הכל?וכבלים שמתי לך
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר סתכל על הראשון שאני עשיתי.שמתי קתודה,מפצל אחד של מולקס שיהיה חיבור לשני סידי נגיד.ויש כבלים לסידי ופלופי.מאוור כחול ירוק.וזהו אם אני לא טועה.זה ייצא יפה?כי אני לא רוצה להסתבך עם סלייבינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.