פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר יש לי את כל ההוכחות לספקנים החלק שלי קיים בכל מכונות הגלידה שלהם ואני חושב לתבוע וגן לפרסם את זה כדי לפגוע בשם שלהם כי היחס שקבלתי ממש גרועה
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים הציעו לך 10 ארוחות חינם (שווי של מעל 300 שקל)מה אתה רוצה שיזרקו עליך 100,000 מזומן?
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אין לך לא קייס ולא דרך להוכיח מעבר לכל ספק.רד מזה, ותהנה מהארוחות (עד כמה שניתן להנות מחר*)
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים ואני חושב לתבוע וגן לפרסם את זה כדי לפגוע בשם שלהם כי היחס שקבלתי ממש גרועהואז הם יתבעו אותך. ותאמין שהם יזכו אם הם ירצו. אל תהיה כ"כ עקשן. אנשים שמבינים פי כמה וכמה יותר ממך אומרים לך לקחת את הארוחות (או להביא אותם לי) ולשכוח מהסיפור.
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים שיתקשרו, רק שתבין לתוך מה אתה נכנס אם אתה תובע אותם, יש להם סוללה של עו"ד שיסובבו את זה לאלפי כיוונים שונים שאתה אפילו לא חשבת שקיימים או קשורים.בסוף עוד תצטרך לשלם את הוצאות המשפט....
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר אין לי בעייה אם זה כי כל המשפחה של הם עורכי דין ורק הפרסום של המקרה בעתין ובTV יגרום מספיק זנק למקדולנדס מקדולנדס גם תצטרך לשקול אם ליכנס לזה
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים לחברה הזאת קשה לגרום מספיק נזק כדי שלקוחות לא יגיעו, פשוט ניסו הכל...לא משנה כמה עורכי דין יש לך במשפחה, תמיד מקדונלדס יצאו מזה איכשהו,זאת הרגשה,אני מת שמק' תיפול, אבל לצערי זה לא יקרה...
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים מה הקשר בין פייט קךלאב לדרך התנהלות של חברה אמיתית?הקשר הוא ענק אתה פשוט לא יודע את זה עדיין
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים אולי בארץ אבל בארה"ב מקדונלדס חטפה הרבה מכות קשות מתביעות כאלהבארה"ב תובעים בגלל שטויות, התעטשת על מישהו - 5 מיל' דולר, והסכומים שמה זה סכומי עתק, פה תביעה על רשלנות רפואית שגרמה למוות של תינוק בקושי מיל' שקל, שזה זה מתחיל מכמה מאות מיל' דולר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.