עבור לתוכן

יעוץ לתבע בקשר למקדולדנס

Featured Replies

פורסם

ahh...........

התגעגעתי לספאם איכותי..... :D

• תגובות 62
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Anytime, darling! :-*

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך בכלל לתבוע מישהו. קרה לך משהו מהחלק הזה? נפגעת? אם קרה משהו אני בטוח שאתה גם יודע שהוא קרה במקרה ואני לא חושב שבגלל טעות אתה צריך לנסות לחלוב את החברה ואפילו להגיע למשפט, זאת טיפשות.

פורסם

חלק מהקטע זה למנוע מדברים כאלה לקרות בעתיד...

עצם העובדה שזה קרה כשזה לא היה אמור לקרות היא עילה לתביעה, ביחוד בנושא של מזון שהוא דבר כל כך רגיש

פורסם

למנוע מחלקי מתכת של מכונת הגלידה להכנס לתוך הגביע? יש רק דרך אחת למנוע את זה, להפסיק למכור גלידות.

ואף אחד לא רוצה שזה יקרה >:(

פורסם

או לתחזק את מכונות הגלידה, ולבדוק שבמקרה וקרה כזה דבר הגלידה עם החלק לא תגיע ללקוח?

פורסם

חלק מהקטע זה למנוע מדברים כאלה לקרות בעתיד...

עצם העובדה שזה קרה כשזה לא היה אמור לקרות היא עילה לתביעה, ביחוד בנושא של מזון שהוא דבר כל כך רגיש

אתה יודע מהת אם דבר כזה קרה 1 למיליארד באמת שלא צריך לעשות מזה סיפור ובטח שלא לתבועת אני בטוחש עקב המקרה יעשו במקדונלדס מה שצריך..

פורסם

למה לא צריך לעשות מזה סיפור? הם היו צריכים לבלוע את החלק, שיגרם להם נזק לאיברים פניימיים ואפילו חמור מזה כדי שמקדונלדס תפגע מספיק כדי להבטיח שזה לא יקרה יותר אף פעם?

פורסם

תמצא חיים ועבודה - עוד אוכל חינם לאוסף.

איזו עוגמת נפש כבר נגרמה לך? מצאת בורג בגליה, אויי גוועאלט!!! גם גלידה בחינם זה יותר ממה שמגיע לך.

פורסם

כל עוד לא בלעת את החלק , ולא נשקפה סכנה ברורה וממשית לחייך , העילה היחידה שיש לתביעה היא העוגמת הנפש האדירה שנגרמה לך עקב חתיכת הפלסטיק הזאת , והיא תפיל השלכות בלתי הפיכות לגבי העתיד שלך , בחיים יותר לא תוכל גלידות , ותחרים מוצרי פלסטיק לאלתר , שזה כולל מברשות שיניים , שעונים , פאנלים קדמיים של מארזים , צעצועים אלה או אחרים , ועצם ההחרמה הזאת תדפוק את היכולת שלך לתפקד כאב טוב והגיוני כי לא תצחצח לילדים שלך שיניים ולא תקנה להם צעצועים , או שלחלופין תהפוך אותם לילדי טבע הזויים ...

נו באמת

לא קרה לך כלום

אז ידעת אותם שיש להם בעיה עם המכונת הגלידה . כפיצוי על המקרה שלא היה צריך לקרות , אתה מקבל פיצוי ששווה כ500 שקל . הם גם יכלו להתעלם ממך והיית עושה שמיניות באוויר וזה לא היה עוזר .

אין לך על מה לתבוע אותם .

לפעמים החמדנות של אנשים הורגת אותי ....

פורסם

ראית פייט קלאב? בקטע שהוא מספר על העבודה שלו?

אם החברה לא תספוג מספיק נזק בתביעות, היא לא תעשה כלום לגבי הבעיה

אני לא אומר שצריך לתבוע על כל דבר, כמו הזאתי שתבעה אותם כי היא צימחונית ואת המקלות תירס מטגנים עם משהו בשרי

אבל אם המכונה מתפרקת לתוך הגלידה, היא כנראה לא תוחלף אם היא עדיין תקינה אם הוא לא יתלונן על זה

פורסם

אוקיי

אז התלוננת . הארת את עיניהם .

תאמין לי , אחרי מספיק זמן עבודה במקדונלדס , כל דבר קטן מובא לתשומת הלב ומטופל בהקדם האפשרי , שזה כולל הצעות יעול , תלונות הציבור , ותקלות מכאניות של הציוד .

לא שאני מגן על מקדונלדס , ולא שאני מצדיק אותך , אבל (!) אתה את שלך עשית , תן להם לעשות את שלהם , ולפצות אותך בדרך .

לא כל דבר גורר תביעה .

זה כמו שאני אתבע את קימקו על זה שהם מוכרים קטנועים דפוקים ולא יציבים שעושים לי תאונות כל הזמן ומנסים להתנקש בחיי .

נו באמת

פורסם

מה הקשר בין פייט קךלאב לדרך התנהלות של חברה אמיתית?

היום כל אדם שרואה משהו אחד שהוא לא בדיוק כמו שאמור להיות מנסה לנצל את זה כדי לעשות מיליוניםת וכמו שאמרו קודם- החמדנות הזאת מעצבנת.

פורסם

ברור כבר שזה לא משהו שאמור להיות ככה

כי חלק של מכונה לא מוצאים בכל גלידה , זה שהם מנסים לדחוף לך את ה15 ארוחות האלה זה כבר מראה שהם רוצים להחליק את זה, לא יודע מצד שני גם לא נגרם לך כל נזק אבל יכול היה להיגרם; אני חושב שצריך לתבוע אותם, תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

תיקח את הארוחות ושתוק, לך תוכיח בבית משפט ששמו לך חתיכת פלסטיק בגלידה ולא שתלת אותה.

לא חסר אנשים מנייאקים שמנסים לנצל חברות גדולות רק בגלל שהכסף הזה לא יזיז להן.

נ.ב יש לך בעיות קשות בניסוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים