עבור לתוכן

יעוץ לתבע בקשר למקדולדנס

Featured Replies

פורסם

עדיף למות בריא.

• תגובות 62
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאתה מת זה כבר לא כ"כ משנה ::)

פורסם

ברור שזה משנה . אם אתה מת מאושר , אתה מאושר כשאתה מת . אם אתה מת כשאתה לא מאושר , אתה מת בבאסה כזה ... שאתה מת . אבל אם אתה מת שמן , ומלהיות שמן כנראה משתמע שאתה מאושר , אז אתה לא חייב להיות מאושר כשאתה מת , כי אתה מאושר בכל מקרה . יש רק בעיה אחת . אם מישהו סתם שמן מת , והוא שמן לא מאכילת מקדונלדס , אז הוא לא בהכרח מאושר , אם יתנו לו ארוחה אחרונה לפני שהוא ימות , ארוחת מקדנולדס , הוא ימות מאושר , או שהוא ימות בבאסה שהוא לא ידע שהוא יכול להיות מאושר ולהיות שמן , או שהוא יאכל את הסרט האחרון שלו בגלגול הזה ?

פורסם

התהיה שלי בדיוק, יאבל!

פורסם

בדיוק בגלל זה אני אומר שלפני שיוצאים כל פעם לפעילות צריך לאכול טוב ולהיות שבע...כי באסה למות רעב...

פורסם

תחשבו קבורתית, אנשים!

מה הטעם להיקבר בארון קבורה במידות סטנדרטיות, כשאפשר להיקבר בתוך ארון Type "אבי ביטר". זה הרבה יותר מיוחד!

פורסם

אבל יהודים לא קוברים בארון :P

פורסם

אם אתה שואל אותי... ה 15 ארוחות האלה הרבה יותר מסוכנות מהחלק שמצאת בגלידה ::) החלק הזה היה יכול מקסימום לשבור לך שן נניח אבל 15 ארוחות של מקדונלדס ?!?!? :o בנאדם זה נשק לא קונבנצונלי !, הם פשוט רוצים לעשות לך וידוי הריגה :bash:

פורסם

תחשבו קבורתית, אנשים!

מה הטעם להיקבר בארון קבורה במידות סטנדרטיות, כשאפשר להיקבר בתוך ארון Type "אבי ביטר". זה הרבה יותר מיוחד!

אפשר להגדיל ב-1.90 :silly:

פורסם

אבל יהודים לא קוברים בארון  :P

תתפלא, ילדון.

פורסם

קוברים בארון רק חיילים/ראשי ממשלה/ נשיאים/ שרים/ הרוגי פיגועים

וואו

זה באמת כמעט כולם...

פורסם

אני אישית רוצה שיקברו אותי בתוך צנצנת פורצלן בצבע ירוק תכלת כזה , עם פקק מעץ , ונוף יפה מהחלון .

פורסם

חחח

אתה בטוח שאתה לא מתכוון לבקבוק בירה?

פורסם

לא ...לא בקבוק בירה

במקרה הכי נורא , אני מוכן להתפשר על קערת אלומיניום מעוצבת .

פורסם

נראה לי שאת הקערה אוכל לארגן די בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים