עבור לתוכן

חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש מן הפרעות כאלה באודיו הכבל הוא 10 מטר אולי בגלל

Featured Replies

פורסם

זה? גם שמעתי שאסור להשים את הכבל של האדיו קרוב לכבלים אחרים כי אז נוצרות ההפרעות האלה (מן רעש מעצבן כזה ברקע) הא ועוד משו הדרייברים של הכרטיס מסך לא תמיד מזהים את הטלויזיה משל אם אני מעביר את התצוגה למסך אז הטלויזיה נעלמת והיא חוזרת רק כשאני עושה כמה פעמים detect displays למה זה?

פורסם

נסה לנתק כל דבר שמחובר שקע של הכבלים ולראות אם זה עוזר

פורסם
  • מחבר

מה? תערוך את התגובה בבקשה

פורסם

מה יש לערוך?

יש לך ליד הטלויזיה כזה דבר שנקרא השקע של הכבלים בו יש 2 חיבורים, אחד לטלויזיה ואחד לרדיו.

נתק את כל החוטים שמתחברים לשקע הזה ותראה אם זה עוזר.

פורסם

זה גם יכול להיגרם מאורך הכבל כמו שאמרת...

מעל ל5 מטר האיכות מתחילה לרדת, ואתה צריך כבלים ממש איכותיים כדי להתגבר על זה...

פורסם
  • מחבר

הא הוא באמת עובר קרוב לנקודה עם החיבורים של הכבלים בנוסף...יכול להיות גם בגלל זה? הכבל דיי איכותי...

פורסם

הא הוא באמת עובר קרוב לנקודה עם החיבורים של הכבלים בנוסף...יכול להיות גם בגלל זה? הכבל דיי איכותי...

יש מצב

דברים שיכולים להשפיע זה איכות הכבלים, המרחק וקירבה לשדות מגנטים.

כל הכבלים למיניהם יוצרים שדות מגנטים קטנים, כלומר קירבה של שני כבלים שמעבירים הרבה מידע (כמו וידאו) יכולה לגרום להפרעות.

תוך הכבל יש מעין רשת ברזל כזאת שיוצרת "סיכוך" (או איך שלא כותבים את זה) שאמורה להגן מפני הפרעות אלקטרו-מגנטיות, אז אם הכבלים מספיק איכותיים הקירבה לא תשפיע יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

ואם רק כבל אחד איכותי והשני כבל רגיל של הכבלים?

פורסם

לא יודע, מסובך...

בכל מקרה תעשה בדיקות, תתחיל לנתק כבלים ותראה אם זה משתפר.

פורסם
  • מחבר

תודה נראה לי שזה עבר :) עכשיו שאלה קטנה ואחרונה,הכבלים קצרים מדיי בשביל שאני יתלה אותם על הקיר אז אם כל פעם שאני רואה סרט מחבר ומנתק אותם מהטלויזיה זה יכול להרוס את החיבורים או משו? כי אני לא יכול להשאיר אותם על הרצפה נתקלים בהם וזה גם מכער את הבית בטירוף

פורסם

חיבורים וניתוקים שוחקים את החיבור בסופו של יום.

אם אתה יכול למצוא פיתרון קבוע, זה עדיף.

פורסם

תודה נראה לי שזה עבר :) עכשיו שאלה קטנה ואחרונה,הכבלים קצרים מדיי בשביל שאני יתלה אותם על הקיר אז אם כל פעם שאני רואה סרט מחבר ומנתק אותם מהטלויזיה זה יכול להרוס את החיבורים או משו? כי אני לא יכול להשאיר אותם על הרצפה נתקלים בהם וזה גם מכער את הבית בטירוף

אין שום בעיה שתנתק אותם ותחבר אותם 1000 פעם, הם לא נשחקים, בדיוק כמו כל כבל אחר (כמו שאין בעיה להוציא ולהכניס כבל חשמל).

מה שכן הסיכון היחיד זה אם תכניס בכוח או עקום מדי אז הכבל יתעקם.

אבל הסיכוי נמוך וגם אם זה יקרה אפשר לתקן עם פלייר

פורסם
  • מחבר

ואי תודה..הא ודרך אגב כשאני רואה בסלון סרטים אז בשביל לחבר את הכבל של האודיו אני מנתק את הכבל של הרמקולים בחדר וזה מעצבן כל פעם לנתק ולחבר את הכבלים אז האם שימוש במפצל באמת מוריד איכות ועוצמה? (כי גם ככה העוצמה לא משו בגלל האורך של הכבל)...

פורסם

אין שום בעיה שתנתק אותם ותחבר אותם 1000 פעם, הם לא נשחקים, בדיוק כמו כל כבל אחר (כמו שאין בעיה להוציא ולהכניס כבל חשמל).

מה שכן הסיכון היחיד זה אם תכניס בכוח או עקום מדי אז הכבל יתעקם.

למה לצאת בהצהרות מטופשת?

עצמים שפועל עליהם חיכוך, נשחקים!

אז נכון שאין בעיה לנתק ולחבר, ונכון שלא יקרה כלום אחרי 100 פעמים, אבל יש פה עניין של בלאי.

אז מה אם זה לא ביג דיל, זה עדיין קורה! >:(

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ;)....אז בקיצור אפשר לנתק ולחבר כל פעם או שכדאי להחליף לכבל של 15 מטר ולהתחיל לקדוח חורים ובלאגנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים