עבור לתוכן

צורב DVD נחשב כונן DVD?

Featured Replies

פורסם

גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו גיליתי שצורב DVD מגיע למקסימום 16X כרגע, והצורב הרגיל שלי הוא 52X, עכשיו אז בנתיים משתלם לי לשים צורב DVD במקום הכונן הרגיל ולא במקום הצורב, אבל אמרו לי שצורב DVD צורב על 16X רק DVD, והוא יכול לצרוב גם רגיל, ולצרוב אותם יותר מהר (כמו 52X) זה נכון?

פורסם

צורב DVD צורב X16 על מדיות של DVD

הוא גם צורב X48 על מדיות של CD

אם זה בנוסף או במקום זו החלטה שלך, תלוי כמה דיסקים רגילים אתה צורב.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה צורב DVD שצורב על 16X מדיות של DVD וצורב על לפחות 40X מדיות של CD רגילים, וכמה עולה בדיוק אותו דבר רק שהצורב צורב מדיות של DVD ב8X

פורסם

היום כולם צורבים X16 מדיות של DVD וזה עולה בערך 500 שקל.

פורסם
  • מחבר

LAST QUESTION (אני מקווה), מה ההבדל בין צורב DVD פנימי לחיצוני? וגם מזה BUFFER SIZE?

פורסם

מה ההבדל בין צורב DVD פנימי לחיצוני?

התשובה נמצאת בתוך השאלה

פורסם

ההבדל הוא שפנימי נמצא בתוך המחשב וחיצוני נמצא מחוץ למחשב ומתחבר בדרך כלל ב-USB2.0

החיצוני הרבה יותר יקר

buffer size זה הגודל של הבאפר שלו, דוגרי זה לא צריך לשנות יותר מידי.

פורסם

אף אחד מהם

כל הדיון הזה לא צריך להיות בפורום הזה אלה בפורום אמצעי איחסון

בכל מקרה בפורום אמצעי איחסון יש [glow=red,2,300]המון[/glow] דיונים על המלצות לצורבים, חפש קצת.

פורסם

זה של LG יותר מהיר

פורסם

כרגע כדאי לך לקנות NEC 3500A או לחכות טיפה ולקנות LG4163B.

פורסם

הייתי הולך על ה Lg אם זה השיקול.. בעיקרון אם אתה לא צריך DVDROM עדיף לקחת את ה Nec שהמחיר שלו מגיע ל400 שקל ופחות במקרים מסויימים.. (ה3500)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים