עבור לתוכן

ניקוי הרג'סטרי...

Featured Replies

פורסם

אם הבנתי נכון זה שהרג'סטרי מתמלא זה אחד מהגורמים להאטת המחשב(תקנו אותי אם אני טועה) ושמומץ לנקותו לעיתים. השאלה היא איך עושים את זה....?? האם חייבים לפרמט בשביל פעולה זו?

פורסם

כן , תמיד מומלץ לבצע ניקוי של הרג'סטרי.

התוכנה RegCleaner תעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם זה כדאי או שעדיף לחכות איזה חודשיים ואז פשוט לפרמט את המחשב.. זה יותר יסודי לא???

פורסם

למה לפרמט? המחשב שלי כבר שנה ככה יש לי כמה תוכנות ניקוי שעושות תעבודה והמחשב עובד כמו סוס

אני יכול לתת לך תרשימת תוכנות שיש לי לניקוי כל מיני דברים ומזיקים במחשב אם תרצה

פורסם
  • מחבר

כן אני אודה לך אם תיתן לי....

כי פירמוט זה אם אינני טועה הניקוי הכי יסודי שיש..

פורסם

RegCleaner - מנקה רג'סטרי.

Registry Mechanic - מתקן בעיות רג'סטרי.

EasyCleaner - תוכנה לניקוי "שטויות" מהמחשב.

Ad-Aware SE Personal - תוכנה טובה שתעזור לך להיפטר מתוכנות ריגול.

תתקין את כל אלו והמחשב שלך ישאר מסודר בלי פירמוט.

פורסם

איך SYSTEM MECHANIC?

שמעתם על זה?

פורסם

כן אני אודה לך אם תיתן לי....

כי פירמוט זה אם אינני טועה הניקוי הכי יסודי שיש..

לתחזוק המחשב מכל כיוון - קצבים לא נחוצים\ניקוי רג'יסטרי\ניקוי קיצורי דרך לא פעילים וכו' יש את

system mechanic 5 שמנקה הרג'יסטרי שלה לא את כל הזבל בצורה יסודית ובגלל זה עדיף שתשתמש בתוכנה טובה בנוסף

שקוראים לה jv16 powertools + תוכנה נוספת מבית התוכנה הקודמת ששמה regsupreme שלפעמים

מוצאת עוד כמה ערכים שלא נמצאו בפאוארטולס. לניקוי קבצים לא נחוצים כמו .bak .tmp ועוד יש את cleancenter

בגירסתה האחרונה ולניקוי מרגלים תשתמש בAd aware וב spybot search & destroy - ובתוך ספייבוט הזאת

תשתמש באדוונס מוד ותסמן את כל סוגי הסריקה שקיימים וזה ימצא לך עוד ערכי ניקוי כלשהם. לניקוי tracks מהמחשב שלך

(רק אם אכפת לך מזה) תשתמש בtracks eraser pro (הפרו חשוב - שתומך גם בפלאגינים) ובתוכנה דומה Anti Tracks.

תוכנה שלא בטוח שאתה נצרך להשתמש בה היא HijackThis שהיא מוצאת טרויאנים ועוד דברים רעים (היא גם מוצאת את

התוכנות שעולות עם עליית הווינדוס ובגרסא החדשה גם את הservices ולכן אתה צריך לשים לב מה אתה מסמן ומוחק)

זהו בעצם, אבל לפי הבקשה שלך תשתמש רק בתוכנות לניקוי הרג'יסטרי ותחזוק המחשב אני הבאתי עוד תוכנות כי אני די פאנטי

בניקיון המחשב. תעשה מה שבראש שלך ואל תשכח לגבות את הרג'יסטרי שלך אם אתה חדש בעסק לפני כל מחיקה :D

פורסם

איך SYSTEM MECHANIC?

שמעתם על זה?

תוכנה פשוט מעולה , היא מגיעה גם לעמקי הרג'סטרי(Deep Reg)

אני אישית ממש ממליץ עליה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנות REGESTRY MECHNIC ו REG CLEANER וזה מוצא המון קבצים אבל זה מוצא קבצים שאני גם משתמש בהם נראה לי ואני לא בטוח אם כדאי למחוק או לא.... איך אני מגבה את הרג'סטרי שלי ככה שאם תהיה איזושהי טעות אפשר יהיה לתקן את זה???

פורסם

דבר ראשון תעשה backup(גיבוי) לרג'סטרי לפני שאתה מתחיל לעשות משהו.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה... השאלה היא איך???

למשל בתוכנה REGCLEANER איך אני עושה גיבוי??

פורסם

זה מה שאני רוצה... השאלה היא איך???

למשל בתוכנה REGCLEANER איך אני עושה גיבוי??

אתה לא צריך את ה-REGCLEANER בשביל זה...

לך ל- התחל -> הפעלה -> תרשום...REGEDIT ותלחץ O.K

זה יפתח לך את התוכנה REGEDIT שמובנית בווינדוז...

עכשיו תלחץ על המינוס שליד ה- MY COMPUTER ככה שרק הוא יהיה בתצוגה (מצד שמאל)...

תלחץ על FILE ותבחר EXPORT .... תשים משהוא כמו REG_OLD ותבחר בשמירה במקום שלא תתבלבל..

וזהו יש לך גיבוי ל-רג'יסטרי.

בשביל להחזיר את הגיבוי פשוט תעשה דאבל קליק עליו וזהו...!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה... :xyxthumbs: ... אתה ממליץ למחוק את כל מה שהוא מוצא בתוכנה REGCLEANER?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים