עבור לתוכן

שתי שאלות קטנות לגבי ה iaudio בבקשה תענו זה ממש חשוב לי

Featured Replies

פורסם

שאלה ראשונה:

למה אתם לא מחשיבים אותו בפורום כמכשיר mp3 ע"ב הארד דיסק הכי משתלם וטוב מכולם, אפילו מה iriver?

שאלה שניה:

איפה אפשר להשיג את המכשיר, בארץ או בחו"ל, עדיפות גבוהה לארץ, כשהאתר www.mp3zone.co.il בבניה כבר לפחות שבועיים כך שנראה לי שלא ניתן יהיה כבר לקנות משם...

תודה רבה מראש

עודד

פורסם

היה כבר דיון בעבר בנושא IAUDIO מול האחרים.. הוא די טוב, אבל אנשים מעדיפים שיש להם גם LCD על המכשרי הראשי...

בחו"ל מה הבעיה ? בכל חנות אתה מזמין לארץ דרך MUSTOP... תחפש IAUDIO M3 פה ותראה איפה היבואן שלו בארץ ומה המחיר שם...

פורסם
  • מחבר

לגבי המסך, זה לא מפריע לי.

גם ככה רציתי שלט

ולגבי חנות בחו"ל, לא תהיה לי בעיה של אחריות?

פורסם

כדי לממש אחריות, מן הסתם תצטרך לשלוח את זה לחנות בחו"ל... לא תוכל בארץ...

שוב, אני ממליץ לך לחפש פה בעבר את השם של היבואן ולשאול אותו את השאלות האלו...

פורסם

לפני כמה שבועות IAUDIO עידכנו אותי שהם מחפשים יבואן וככל הנראה מצאו אחד. כנראה שהם עדיין עובדים על סגירת פרטים אחרונים או שפשוט היבואן לא מפרסם את המוצרים עדיין.

פורסם

אז דבר ראשון זה זמן מעולה להודות ליבואן שבאמת בשירות כמו שהוא נתן לי עוד לא יצא לי להיתקל פה בארץ

אז מגיע לו ח"ח ובאמת כן ירבו כאלה נותנו שירות (בכלל מהעיסוק האובססיבי שלי בדברים שקשורים למערכות אודיו אני שם לב שיש לא מעט אנשים עם לב זהב בתחום הזה וזה בהחלט מאוד משמח)

אז המחירים הם כאלה

1870 שקל לדגם M3L עם 35 שעות

1630 שקל לדגם M3 עם 14 שעות

וכל זה עם אחריות מורחבת של שנה וחצי!!

עכשיו מי מסוגל להתחרות במחירים האלה? היחידי זה היבואן הצדדי של קריאטיב ותאמת שהייתי מפחד לקנות אצלו אחרי סיפורים ששמעתי על מכשירים שנקנו אצלו

זה האתר של היבואן (אני חושב שהוא עדין לא מוכן לגמרי אבל תבדקו...)

www.mp3zone.co.il

נראה שהוא כבר קנה שם, לא ?

לפני כמה שבועות IAUDIO עידכנו אותי שהם מחפשים יבואן וככל הנראה מצאו אחד. כנראה שהם עדיין עובדים על סגירת פרטים אחרונים או שפשוט היבואן לא מפרסם את המוצרים עדיין.

מי היבואן של CREATIVE בארץ ? והאם ידוע על מתי ואם הם הולכים להביא את ה CREATIVE ZEN MICRO לסוגיו?

פורסם

חדשות :yelclap:

חדשות :yelclap:

נודע לי שיש יבואן רישמי למכשירים של IAUDIO בארץ ובקרוב מאוד אפשר יהיה למצוא את המכשירים בחנויות ובאתרי האינטרנט השונים

החברה נקראת פוליפון טכנולוגיות

מה אתם אומרים ? עידן חדש? נחכה וניראה

פורסם

עידן חדש ? לא נראה לי ... מוצרי ה FLASH שלהם נראים לי יקרים כמו IRIVER וחברים.. ולגבי הנגנים הרגילים.. בו נחכה ונראה את המחירים, וגם מה לעשות שהנגנים האלה לא פופלרים...

אם זאת, ככל שיש יותר תחרות, תמיד טוב יותר :)

פורסם

בוא נחכה למחירים....

אולי נופתע כולנו לטובה

פורסם

ואם מישהו קונה למשל אצל הMP3ZONE האלה אז הם לא היבואן של COWON נכון ?

פורסם
אז המחירים הם כאלה

1870 שקל לדגם M3L עם 35 שעות

1630 שקל לדגם M3 עם 14 שעות

וכל זה עם אחריות מורחבת של שנה וחצי!!

עכשיו מי מסוגל להתחרות במחירים האלה? היחידי זה היבואן הצדדי של קריאטיב ותאמת שהייתי מפחד לקנות אצלו אחרי סיפורים ששמעתי על מכשירים שנקנו אצלו

מה זאת אומרת ומי זה בדיוק היבואן הצדדי?

איתן

פורסם

בואו ונעשה סדר...

היבואן הרישמי הוא חברת פוליפון טכנולוגיות

mp3zone הוא אחד מאתרי המכירות שבהם יהיה ניתן למצוא את הנגנים של IAUDIO בקרוב מאוד. אני מאמין שיהיו עוד אתרים וכמובן בחנויות.

המבחן האמיתי יהיה במחירים

אני מקווה שסוף סוף המחירים של נגני MP3 בארץ יהיו כמו בחו'ל על ידי היבואן הרשמי ויותר לא נזדקק לטובות מחבר שנוסע או לשירותם של ידידנו מ-MUSTOP

ובא לציון גואל

:)

פורסם

הרבה תקוות.. עד עכשיו למעט ה RIO CARBON שראיתי שהיבואנים מוכרים במחיר נורמלי (אם כי במלאי בעייתי של מכירה פומבית), לא ראיתי אף נגן אחר שהיבואנים מביאים במחיר הגיוני (YEDA ל IPOD וARCADIA ל IRIVER)....

פורסם

מישהו יודע אולי פרטים חדשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים