עבור לתוכן

מדפסת XEROX PHASER 3130 הפסיקה להדפיס

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה מוזרה קצת... התקנתי היום עכבר ומקלדת חדשים מבית LOGITECH, CORDLESS DESKTOP MX BLUETOOTH

ואחרי זה המדפסת שלי הפסיקה להדפיס, אני לא מקבל שום שגיאה כשאני שולח משהו להדפסה אבל המחשב מתעלם מהעובדה שאני מדליק את המדפסת

דברים כאילו נשלחים להדפסה והוא כן עושה SPOOLING אבל המדפסת פשוט לא מדפיסה כלום. ניסיתי לחפש מידע באתר של LOGITECH אבל לא מצאתי שום דבר קשור פרט למשהו שהם זרקו על התנגשויות עםBLUETOOTH HUB אחרים, דבר שאין לי כי המדפסת עובדת ב USB ובנוסף לזה ניסיתי כמובן להתקין מחדש את המדפסת אולם הדבר לא עזר ההקתנה עברה חלק אבל הוא לא מדפיס דף בדיקה.. הוא פשוט לא מדפיס ואת זה אני לא מבין...

אם למישהו יש רעיונות או הצעות אשמח לשמוע. (ואם למישהו יש מייל של תמיכה של LOGITECH או טלפון של הסניף שהם פתחו בארץ לאחרונה אני גם אשמח לדעת מזה)

פורסם

ניסית לחבר לפורט אחר של USB??? :s07:

פורסם
  • מחבר

אההמ... מן הסתם :) ניסיתי לכל 7 האחרים שיש בלוח (אין הרבה דברים מחוברים בקביעות אצלי ל USB) ובאף אחד זה לא עזר... אגב בעקרון פתרתי אתהבעיה בזה שחיברתי את המדפסת בעזרת חיבור LPT אבל זה בערך די מהבעיה במקום לפתור אותה... אז עדיין אשמח לשמוע הצעות לפתרון הקטע של ה USB...

אגב אם כבר אז יש קטע מוזר של העכבר והמקלדת - הם עובדים פצצה והכל אבל: אם אני פותח REMOTE TERMINAL למחשב שלי ממחשב אחר ואז חוזר למחשב שלי הם מאבדים תקשורת בצורה שרירותית... (וזה מעצבן!) גם לזה אשמח לשמוע הצעות לפתרון. (ששונות מאל תפתחת REMOTE TERMINAL למחשב יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים