פורסם 2005 בינואר 1420 שנים לפי מה שאמרו פה פעם אפשר, בתנור.על חום לא גבוה מדי, כמה דקות..רק כדי לחמם, תזהר לא להמיס אותו.לא ניסיתי לבד, רק שמעתי שככה עושים את זה.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים חבר שלי עשה עבודה עם פרספקט (לבית ספר)והוא עיקם פרספק ממש יפה והוא אמר עם פן הוא עשה את זה
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים פרספקס זה יקר, והוא השתמש בזה לביצפר?ואני לא חושב שכל פן יצליח לחמם את זה..למרות שזה אחלה רעיון!
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים פן זה רעיון מעולה... אפשר לעשות מעל להבה אבל עם כפפות וממש בזהירות וזה תלוי מסו העיקום שאתה צריך ולא מעל להבה של נר או משו...צריך מעל להבה שלא עושה שחור..נגיד להבה של תנור... ככה מעל שלא יותר מידי... קצת לחמם והזיז מהחום לעקם ושוב להחזיק מעל הלהבה(די רחוק...)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים פרספקס זה יקר, והוא השתמש בזה לביצפר?ואני לא חושב שכל פן יצליח לחמם את זה..למרות שזה אחלה רעיון!שאריות כנראה כי הוא לא קנה כלום
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מיבש שיער נורמלי יצליח לחמם את זה מספיק לעיקוםאני לא ממליץ על זה כי לי אישית מיבש שיער סדק את הפרספקט...
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים תשים בתנור על חום גבוה ואז תעקם עם כפפות כי הדבר הזה רותח ! ואמא שלך תהרוג אותך כי מסריח תבית ואת התנור יאממי עוגה בטעם פלסטיק !
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר חחח הבנתי תודהאני ינסה לעשות משו על חתכיה קטנה שלא כל כך חבל עליה אם הכל יעבוד חלק אני יעשה את זה אם החלק שאני צריךושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.