פורסם 2005 בינואר 1420 שנים שלום לכולם...יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה).יש לי עכשיו מס' בעיות:א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשבב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום..ג.אין לו אינטרנטהשאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אם לא כתוב על הכרטיס כלום, תנסה לבדוק ב- aida 32 \everest איזה כרטיס זה.אר כך תיכנס לאתר הזה -http://www.voodoofiles.com/3dfxhelp.asp ותוריד משם את הדריברים
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים שלום לכולם...יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה).יש לי עכשיו מס' בעיות:א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשבב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום..ג.אין לו אינטרנטהשאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולםותריד דרייברים כמו שאמר X_Dror
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.