עבור לתוכן

שאלה על החיבור של המקלדת במקלדת ועל צבע לפלסטיק.

Featured Replies

פורסם

מצאתי אצלי בבית מקדלת ישנה ו"חידשתי אותה" (ניקיתי אותה).

עכשיו למקדלת יש חוט המחבר אותה למחשב בצורת סלסול (כמו חוט טלפון) ואני לא אוהב את זה כלכך.

אז אני רוצה לדעת כיצד נקרא החיבור של החוט בצד של המקלדת (תמונות בהמשך)

וכמה כזה חוט יכול לעלות?

הנה תמונות של החיבור:

P1140005.JPG

P1140006.JPG

הנה תמונה של החיבור במקלדת:

P1140007.JPG

ושאלה נוספת:

אם מה צובעים את הפאנל של המקלדת? (צבע לפלסטיק?) וכמה כזה דבר יכול לעלות?

אם זה משהו אחר כתבו את שמו ואת המחיר.

תודה.

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה?

גם להודעה הקודמת ששלחתי בנושא אחר אף אחד לא עונה?

אף אחד לא יודע מה זה החיבור הזה או איזה צבע צובעים את הפלסטיק של המקלדת?

אם ההודעה שלי לא ברורה לפחות תגיבו ותכתבו לי לפרט יותר או משהו

אני מרגיש כאילו מתעלמים מכל ההודעות שלי.

אני יודע שאסור להקפיץ את ההודעה וכנראה היא תנעל אחרי הודעה זו,

אבל תנסו להבין אותי בסך הכל  שאלתי כמה שאלות אם אתה לא יודעים את התשובות (למרות שאני דיי בטוח שיודעים) תכתבו שאתם לא יודעים.

ובקשר לחיפוש אז ביצעתי חיפוש על צבע לפלסטיק וממה שהבנתי צריך צבע מיוחד לפלסטיק שעולה הרבה כסף.

ולשאלה השניה שלי אני לא יודע מה לרשום בחיפוש (אם הייתי יודע איך קוראים לחיבור הזה לא הייתי שואל מהתחלה)..

אז אני מצטער שאני מקפיץ את ההודעה אבל יש כבר הודעות (של אחרים) שנשלחו עוד היום ונענו ושלי ממשיכה להעלם בדפים אחרי

ואם אני לא יכתוב את ההודעה הזו אף אחד לא ישים לב (לדעתי) להודעה.

ובשקר להודעה השניה ששלחתי ולא נענתה הייתה על חנויות מודינג באילת. אז את זה אני יכול להבין שאולי אתם לא מכירים

אבל בקשר להודעה הזו אני לא כלכך בטוח שאין תשובה.

:-\

פורסם

רק כדי לא לבאס אותך שלחתי לך תגובה..... אבל תכל'ס אין לי מושג על מה אתה מדבר בקשר לחיבור נראה לי אתה מתכוון לחיבור זכר או משהו כזה...

בקשר לצבע לא בטוח שאים תצבע את המקלדת הצבע יחזיק מעמד צבעתי לעצמי את העכבר בצבע מיוחד וזה ירד לי אחרי כמה זמן כנראה בגלל שלעכבר היה כבר צבע ראשוני כמו במקלדת וצבע על צבע לא הולכים ביחד לכן זה ירד לי....

מקווה שעזרתי במשו..... ;)

פורסם

אכן - הת'ראד ננעל...

אם אין למישהו מה להגיב - הוא לא מגיב... אין לי מושג מה נהוג בפורומים אחרים בהם נהגת להשתתף אבל פה אנחנו נוהגים להקפיד על רמת דיון ואיכות הדיון. משמע - על "ספאם" - או הודעות בסגנון "מצטער גבר - לא יכול לעזור לך" אנו נוהגים להגיב ביד קשה. זה אולי אומר שלת'ראד שלך לא יהיו מיליון תגובות אבל כשתהיה אחת היא תהיה לעניין ותענה לשאלותיך...

זה אומר, שאם אף אחד לא ענה לת'ראד הקודם שלך - אז אף אחד לא גר/מכיר חנויות מודינג באילת ולא שום קונספירציה מרושעת נגדך.

לגבי הת'ראד הזה, תלמד להמתין - סבלנות והיכולת לשלוט ולדחוק סיפוקים הם המבדיל העיקרי בין אדם בוגר ללא...

קח אותי כדוגמא - הגבתי היום כבר בכמה ת'ראדים (שאין עליהם תשובות בפורום - לאלו אני נותן עדיפות תמיד) ושמתי לב גם לשלך, מסיבותיי שלי (יש תוכן אחר באתר הזקוק לעדכון בדחיפות גדולה יותר) בחרתי לעשות זאת מאוחר יותר מתוך הידיעה שסביר להניח שתקבל תשובה לפני ממשתמשי הפורום המצויינים ושאם לא אז תקבל תשובה ממני עוד שעה שעתיים וכלום לא יקרה...

... אבל - בחרת לצפצף על חוקי הפורום ועל חברי הקהילה ועל-כן (לא ללא עצבות) אני נאלץ לנעול את הדיון!

אתן לך טיפ - הצבע לו אתה זקוק הוא צבע העונה לשם vinyl (או וויניל בעברית) הרץ עליהם חיפוש בפורום - תמצא לא מעט מקומות בהם הסברתי היכן ניתן לרכוש ואיך להשתמש... אתה מוזמן כמו כן, להעיף גם מבט ב-faq שבראש הפורום שם יש חלק לא קטן המוקדש לצביעה.

לגבי חיבור המקלדת - אין מחבר אחיד (ג'נרי) ורוב החברות משתמשות במחברים וכבלים שונים - משמע - או שתאלץ לקחת כבל שאתה רוצה ולהלחים אותו למחבר שיש לך (וכמובן להתאים את הפינים למקום במחבר על פי מיקומם כעת) או שתמצא כבל דומה מאת החברה שיצרה את המקלדת - כבל תואם - קשה לי להאמין שתמצא במקלדת אחרת (אם כי הכל אפשרי...)

כמו כל ת'ראד אחר שמוקפץ בפורום (אחרי פחות מיום שלם) - גם ת'ראד זה ננעל (וחבל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים